Şimdi Ara

Avrupa Yakasından (Kubilay Ve İffet Ayrıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de bitirmesinler... ama ata artık diziye dönsün. onun ayrılma sebebi hümeyra idi zaten. hümeyra ayrılınca belki ata geri gelir...
  • İkisinede gıcık oluyodum. İyi olmuş. Sevindim ayrılmalarına... Hele iffeti görünce daha bi sinir oluyodum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

sezon finalinde gülmekten gebermiştim...."yoğum ben yoğummm , ben senin süper egonum"

"ay çeneme bir ağrı girdi, hep bu psikopat yüzünden, hep bu psikopat yüzünden."

• Turkiye'de en iyi komedi dizisi .
  • Kubilay'ın gitmesi kötü oldu favorimdi,Şahan girerse dizi bence batar...
  • önce volkan sonra gaffur.artık bitsin.makbule falan çok dandik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bu dizi hâlâ yaşıyor mu ya...

+1

baymayı bırak artık hafta ici aksamları da koyuyolar..gördükçe kusasım geliyo çocukca hareketler falan iğrenc diyecem iğrenc bile değil rezalet felaket resmen..
  • Bu sezon hiç izlemedim neredeyse diziyi, arada 1-2 bölüme baktım ama hiçbirinde de gülemedim açıkçası, tamam burhan iyi bir karakter ama o da bir yere kadar... Bitmesi lazım artık bu dizinin yani burhan'la falan nereye kadar? Ayrıca aman şahan falan diziye katılmasın hiç çekilmez bir hal alır dizi..
  • Zaten izlemiyordum artık...
  • Avrupa Yakası'nı boşverin.

Flash TV'de her gün Tatlı Hayat'ın eski bölümlerinin tekrarı var. Ben bakıyorum da, zamanında Avrupa Yakası'ndan daha kaliteli bir diziymiş.

Zamanında bitirilmesi ise yerinde olmuş çünkü Sit-Com dizileri fazla uzatılmaya gelmiyor.
  • Ata dönsün tahsin de kuma alsın
  • saçma zaten çoğu şey evlerinde geçiyo iffeti nasıl yollıcaklar acaba , öldü falan diyemi
  • quote:

Avrupa Yakası'nı boşverin.

Flash TV'de her gün Tatlı Hayat'ın eski bölümlerinin tekrarı var. Ben bakıyorum da, zamanında Avrupa Yakası'ndan daha kaliteli bir diziymiş.

Zamanında bitirilmesi ise yerinde olmuş çünkü Sit-Com dizileri fazla uzatılmaya gelmiyor.

Tatlı Hayat bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en kaliteli ve komik Sit-Com dizisidir bence. Gerek oyuncuları gerek senaryosu olsun "10 numara" dizidir.
  • Belki şahan recep ivedik ile diziye girer of o zaman görün şamatayı
  • diziye 3-4 bölümlük bi laz gelmişti o devam etsin
  • Kubilayın gitmesine üzüldüm adam gibi izliyorduk ya. İyice sona yaklaşıyor bu dizi artık.
  • bu dizi Ata demirer ciktiginda bitmişti. ama Burhan altıntop diziyi götürüyor.
    bu iki karakterin fazla bi etkisi olcagini düşünmüyorum ama Ata demirer dönerse yılın en komedi dizisi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

quote:

Avrupa Yakası'nı boşverin.

Tatlı Hayat bugüne kadar Türkiye'de yapılmış en kaliteli ve komik Sit-Com dizisidir bence. Gerek oyuncuları gerek senaryosu olsun "10 numara" dizidir.

Evet Tatlı Hayat Avrupa Yakasından çok daha kaliteli biz diziydi.
    Avrupa Yakasını tüm arkadaşlarım izler , ancak ben nadiren izlerim.
    Tatlı Hayat'ı eskiden kaçırmazdım.Şimdi Flash TV de var evet ama izleyecek zamanım olmuyor.
    Avrupa Yakası yerine Tatlı Hayat'ı tercih ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

Ata dönsün tahsin de kuma alsın

Çok beğenilen karakterler olmadığı için fazla garip durmaz ama dizi uzadıkça sıkıcı olmaya başladı.
    Bu sezon inşallah bitirirler.

• O Tatlı Hayat'taki hizmetçi gibi bir hizmetçi gerçekte var mıdır acaba?

- Menekşe! Tanıştırayım, kapı!
    - İhsan Bey, tanıştırayım, ayaklarınız.
    (Sonra da odasına çekip gider.)

- Menekşe! Kapı!
    - Buradan da öyle gözüküyor İhsan Bey.

- Menekşe! Yemeğimi getir.
    (1 dilim reçelli ekmek getirir.)
    - Buna inanabiliyor musunuz ya? Buna inanabiliyor musunuz? Bu ne?
    - Şöyle İhsan Bey. Bir dilim ekmeğin üstüne tereyağı sürüyorsunuz, sonra onun üstüne de biraz reçel ilave ediyorsunuz. Buna da "reçelli ve tereyağlı ekmek" diyoruz.
    - İhsan, neden kızıyorsun kızcağıza, mutfakta yemek yoktur belki.
    (Bir süre sonra Menekşe mutfağa giderek der...)
    - Neyse. Ben de kendime şöyle güzel bir bonfile yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 29 Temmuz 2008; 13:10:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.