Şimdi Ara

CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU....! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
0
Favori
24.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cako94

quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Müebbet yesin şerefsiz.

Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.

Pardon müebbet dedim keşke idam edilse şerefsiz.
  • babasınıda alsınlar kızın
  • Bu olay bu kadar küçümsenecek bir olay değil.
    Bir adam cinayet suçundan aranıyor ve suçlu kişi yakınlarıyla devlet görevlileri pazarlık yapıyor.
    Yok polise gitmeden direk savcı tarafından sorgulanmak istiyormuş yok ermenistan bizde değil olsada vermeyiz demiş vs..

Komik ne diyeyim.
    Arkadaşlar adam kızını kaybetti ve acı bir şekilde.Yas bile tutamadı.Susturulmaya çalışıldı sinirleri altüst oldu.
    Ruhsal sağlığını kaybetti doğrudur gereksiz konuşmalar yaptı.Bunu eleştirebilirsiniz ama hakaret ederek saygısızlık yapıyorsunuz.

Allah kimsenin başına vermesin.
    Garipoğlu'nun amcası ve diğer aile büyükleri kısaca onu tüm destekleyenler kaçmasını sağlayanlar,
    hepsi yargılanmalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Öldürülsem ve kendi katilim yakalansa bu kadar sevinmezdim. Artık rahat edeceğiz.

Seni öldürebilir miyim bi kere?
  • müebbet filan almaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

quote:

Müebbet yesin şerefsiz.

Niye? Hakim misin de hükmünü veriyorsun. Tamam yaptığı şeyin affı yok çok yanlış ama 19 yaşında bir genç o da sonuç olarak 30-40 senede yese müebbet çok ağır bi itham.

kafasını kestiği kişide o yaşta bir gençti ,ona bu cezayı hakim mi verdi?

boş boş konuşma

revenger11 sen ne saçmaladığının farkında mısın kendine gel böyle zırvalayacaksan sus bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 17 Eylül 2009; 2:21:29 >

• tamam ülke kurtuldu

küçük gündemlere takılmayı çok seviyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihy15

yakalanmamıştır teslim olmuştur

Ne fark eder
    parayı kesince kuzu kuzu gelcek tabi
  • içerde yaşatmazlar
  • Sonunda yakalamışlar hayırlı olsun
  • Oh şükür
  • Süreyya Karabulut'tan ilk açıklama

CNN TÜRK'ün canlı yayınına katılan Süreyya Karabulut, "Adalete güveniyordum zaten. Suçlular yakalandı. Bu cinayetin arka bahçesindeki suçluların ortaya çıkması lazım. Yardım yataklık eden herkesin çıkması lazm." dedi.
    Karabulut, "Şimdi ne yapacaksınız?" şeklindeki soruya, "Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum ama çok heyecanlıyım. Bahçelievler'de yakalanmış olması çok daha garip. Ben de burada oturuyorum. Benim kınalı kuzum gitti. Bu kadar zamandır mücadele ediyorum. Belki Türk halkı sitem etti ama söylediklerimin arkasındayım. Ben ne söylediysem çıktı." cevapladı.
    "Beni en çok üzen kişi, Cüneyt Özdemir'dir. Ben kitapla ilgili, "Benim payım ne olacak?" şeklinde bir cümle kullanmadım." diyen Karabulut, "Türk halkı bunu bekliyordu. Önemli olan arkasındaki isimlerin ortaya çıkmasıdır. Bu zamana kadar feryat ettik. Basınan Allah razı olsun. Benim evladım gitti. Doğru yazan oldu, iftira atan oldu, zor zamanlardan geçtim Allah'a çok şükür..." dedi.

YORUMUM:FAZLA KONUŞMA,YAKALANDI BİTTİ İŞTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 17 Eylül 2009; 2:22:42 >

• babası gene canlı yayında konuşuyo cnn türkte
  • quote:

quote:

Müebbet yesin şerefsiz.

bence müebbet yemeli genç yaşı 19 diye kalkıp böyle bir cani için 30-40 yıl yeter sonra çıksın serbest kalsın diye düşünmek son derece yanlış ,kız öldü gitti elin serserisi 30 yıl sonra elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıkacak gezecek ve nereden bilebilirizki o zamanda aynı haltı tekrar yemeyeceğini senin benim onun çoluğuna çocuğuna aynı şeyi yapmayacağını , onun gibi bir cani için bu kadar ceza yeter diye bir yaklaşımda bulunan dolaylı yoldan acıyalım diyen bir zihniyetinde akıl ve ruh sağlığından şüphe duyarım , yoksa aramızda gizli kalmış cem ruhlu şahsiyetler mi var ...

• Oley be en sonunda
    Türkiye kurtulduÇok büyük bir olay.Her yıl 17 Eylülde tören yapalım.
    Allah be işte bu helal olsun.

Adamların işleri güçleri yok kaç günder beri bir adamı yakalamaya çalışıyolar.Ülkede o kadar sorun varken
  • Sonunda yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

babası gene canlı yayında konuşuyo cnn türkte

Kendini büyük biri sanıyor...
  • hiç bi internet siteside yazmıyo
  • konuda 100 üye var... yuuuh.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathil

Bu olay bu kadar küçümsenecek bir olay değil.
    Bir adam cinayet suçundan aranıyor ve suçlu kişi yakınlarıyla devlet görevlileri pazarlık yapıyor.
    Yok polise gitmeden direk savcı tarafından sorgulanmak istiyormuş yok ermenistan bizde değil olsada vermeyiz demiş vs..

Komik ne diyeyim.
    Arkadaşlar adam kızını kaybetti ve acı bir şekilde.Yas bile tutamadı.Susturulmaya çalışıldı sinirleri altüst oldu.
    Ruhsal sağlığını kaybetti doğrudur gereksiz konuşmalar yaptı.Bunu eleştirebilirsiniz ama hakaret ederek saygısızlık yapıyorsunuz.

Allah kimsenin başına vermesin.
    Garipoğlu'nun amcası ve diğer aile büyükleri kısaca onu tüm destekleyenler kaçmasını sağlayanlar,
    hepsi yargılanmalı!

Ciddiye almışsın sen baya.

Bu ülkede ne cinayetler işleniyor, nice insanlar öldürülüyor. Hepsini haber yapalım o zaman yahu. Gündemi böyle şeylerle meşgul edelim.

Ama Münoş zengin, o özel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.