Şimdi Ara

CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU....! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
0
Favori
24.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailesi tarafından teslim edilmiş. Katili saklamak anlamına gelmiyor mu bu? Onlarında ve onlara yardım eden herkezinde ceza alması gerekmiyor mu? Hani adalet? Ha pardon, nerede yaşadığımı unuttum.

Edit : Vali, ailesine teşekkür etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 17 Eylül 2009; 2:44:35 >
  • Avukatı ile teslim olmuş arkadaşlar. Polis falan yakalamadı o kadar zaman istsnbulda olan adamı yakalamayan bir emniyet teşkilatı olur mu?
  • http://www.dailymotion.com/video/x9oim3_aselsanda-neler-oluyor-y_news?from=rss

aselsan mühendislerinin de katilleri bulunmalı asıl gündemi bu oluşturmalı , birilerinin işine gelmeyen konular nedense hiç gündem yapılmıyor bu ülkede
  • ulan onca asker ölüyor anasını satayım adamlar sadece alt yazı geciyor boyle boyle diye kızın birisi öldürülünce olay oluyor arkadaş ne sikimsonik bir medya bu ya
  • Vatan evlatları şehit edilirken, bizim uğrumuza can verirken 2 ekonomi haberi arasına sıkıştırılır geçilir
    Ona buna yazan,ortalıkta peynir geçineni dilimlediler diye 6 ay haber olur

Canım Türkiye'min Güzel Medyası
    Ah ben ne söylesem ki şimdi...

Yaşasın seda sayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

Ailesi tarafından teslim edilmiş. Katili saklamak anlamına gelmiyor mu bu? Onlarında ve onlara yardım eden herkezinde ceza alması gerekmiyor mu? Hani adalet? Ha pardon, nerede yaşadığımı unuttum.

Edit : Vali, ailesine teşekkür etti.

nokta...kelimeler yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

http://www.dailymotion.com/video/x9oim3_aselsanda-neler-oluyor-y_news?from=rss

aselsan mühendislerinin de katilleri bulunmalı asıl gündemi bu oluşturmalı , birilerinin işine gelmeyen konular nedense hiç gündem yapılmıyor bu ülkede

Helal olsun

• Adam tam yerini bulmuş Bahçelievler.
  • quote:

İşte bu! Tebrik ediyorum, çok güzel bir örnek vermişsin.

İşte benim vurgulayıp durduğum "gündem" olayı bu. "Türkiye'nin daha ciddî problemleri varken", Münevver'in cinayeti bu kadar uzatılmamalı.

Münevver'in cinayeti bize bir şey katmaz haber yaparak. Ancak, arkadaşın örnek verdiği ASELSAN'da öldürülen mühendisler, çok daha ciddî bir sorun.

• habertürk de süreyya konuşyo.

adam bir kaç gün önce yakalandı dio. aile teslim etmez. türk polisi yakaladı dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 17 Eylül 2009; 2:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

SİZ onun ÖMÜR BOYU CEZA ALICAĞINI MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ Yok böyle Bi dünya hahaha Parası olan konuşur 10 sene sonra o adam çıkmazsa hapisten bende neyim bakın buraya yazıyorum MÜNEVVERİN BABASINA 1 BUGATTİ VEYRON HEDİYE GELMİŞ KİMDEN ACABAAAAAAAAA

10 sene imkansız,bir tane sapık vardı cinsel istismardan bugün 13 yıl aldı bunak ve zengin olmasına rağmen,Hayatı hapiste geçecek o kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

quote:

Helal olsun

Bu vatana yararlı olacak adamın haberini yaparlar mı? Birilerini rahatsız edecek birilerine dokunacak, yararımıza olacak şey için medyamız hiç uğraşır mı sizce?

Kısacası "Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz" ...

Ama bir cinayet kocaa gündem maddesi edilir 6 aydır, 3 pırlanta genç katledilir intihar süsüyle kimse hatırlamaz bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: GODIVA

neredeyse öldürene eline sağlık madalyası takacak forumda bazı kendini bilmezler. kendi kzı kardeşiniz öldürülseydi aileniz perişan olsaydı babanız ruhsal duygusal dengesini kaybetseydi ne yapardınız acaba yine dalga geçer miydiniz katili savunurmuydunuz?

Yemişim onun ruhsal dengesini. Perişanmışmış...

Bir cinayet kolay kolay gündeme bu kadar uzun süre oturmaz. Önceki iletimde söylediğim gibi, bu ülkede ne cinayetler işleniyor, katilleri hâlâ bulunamayan. Nice öldürülen gencin ailesi perişan. Nice babalar, anneler sinir krizi geçiriyor. Neden hiçbiri haber yapılmıyor da Münevver'inki yapılıyor? Neden hiçbiri kameralar karşısına çıkıp şov yapmıyor?

İşin içinde başka şeyler vardır. Bu yakalanma olayında bile neler dönüyordur.

Bizim tarafımızdan çok büyütülecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'nin yıllardır konuşulması, çözülmesi gereken çok daha ciddî sorunları var! Münevver'in cinayeti olmamalı bu ülkenin gündemi.

he he öyle koçum devam et Türkiye'nin gündemini belirlemeye

• avukat açıklama yapıyo- bana ulaşmasıyla polise gitmesi arasında çok zaman geçmedi diye ben de pek şey bilmiyorum diyo
  • bahçelievlerde oturan yokmu yaw
    gidin bi bakın picamayla gitsenizde olur alın leptopu elinize buraya ss ekleyin
  • Süreyya denen insanı dinliyorum şu an.

Bize bayram hediyesi oldu,tüm Türkiye'ye bayram hediyesi oldu diyor.
    Bi kaç gün önce yakalandığını biliyorum diyo.
    Aile teslim etmedi diyor,bu güne kadar teslim etmedi bugün mü edecek diyor.

Konuşuyor hala dinlemek isteyenlerhttp://www.tvkeyfim.com/163/Haberturk.html
  • babası cıktı salak sulak konusuyo ben 2 gün önce polisin yakaladıgını biliyodum diyo sanki emniyet müdürü adam

ayrıca sonunda yakalandı kurtuldu herkes millet korkar olmustu basın tekrarladıkca millet dahada tırstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 17 Eylül 2009; 2:59:54 >
  • Saçmalamışsınız toplu olarak,

adam mı gündemi meşgul etti? Yoksa gündem mi adamı malzeme yaptı ?

Neden medya yerine kızın babasına kızıyorsunuz ?

O kızın babasının dengesini kaybetmesinin tek sebebi medyanın adamı bu kadar göz önünde tutması ve cinayetin sürekli manşetlerde olmasıdır.

Ki şu an itibariyle bizim yapmamız gereken kızın babasını, gündemi eleştirmek değil zamanında o yapıldı, zaman Cem GARİPOĞLU ve yerini bildiği halde onu adalete teslim etmeyen ailesi ve avukatlarının yargılanması, bunların tartışılması zamanıdır.

Cem Garipoğlu'nu ve ailesini kınayarak yakalandığına mutlu olduğunu söylemeniz gerekirken ya da bu kadar gecikilmesinde ki ihmaller ve emniyetin başarısızlığını tartışmamız gerekirken madur durumundaki babasına sallayıp durmuşsunuz.

Ben sizin olmayan sağduyunuzu ve GARİPliğinizi kınıyorum, daha fazla saçmalamayın, olayın gündemde olmasından şikayetçi olanlar olayı gündemlerine almamaya bu konuya mesaj yazmayarak başlayabilirler.

• bazı güvenceler elde etmeden teslim etmezlerdi, kesin birşeyler var bunun içinde, istanbulda herkesin burnunun dibinde olabildiği düşünülünce de yurtdışına kaçıp çok rahat yaşayabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihy15

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: GODIVA

neredeyse öldürene eline sağlık madalyası takacak forumda bazı kendini bilmezler. kendi kzı kardeşiniz öldürülseydi aileniz perişan olsaydı babanız ruhsal duygusal dengesini kaybetseydi ne yapardınız acaba yine dalga geçer miydiniz katili savunurmuydunuz?

Yemişim onun ruhsal dengesini. Perişanmışmış...

Bir cinayet kolay kolay gündeme bu kadar uzun süre oturmaz. Önceki iletimde söylediğim gibi, bu ülkede ne cinayetler işleniyor, katilleri hâlâ bulunamayan. Nice öldürülen gencin ailesi perişan. Nice babalar, anneler sinir krizi geçiriyor. Neden hiçbiri haber yapılmıyor da Münevver'inki yapılıyor? Neden hiçbiri kameralar karşısına çıkıp şov yapmıyor?

İşin içinde başka şeyler vardır. Bu yakalanma olayında bile neler dönüyordur.

Bizim tarafımızdan çok büyütülecek bir mesele olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'nin yıllardır konuşulması, çözülmesi gereken çok daha ciddî sorunları var! Münevver'in cinayeti olmamalı bu ülkenin gündemi.

he he öyle koçum devam et Türkiye'nin gündemini belirlemeye

Sen de gülüm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.