Bildirim
CEM YILMAZ'IN AYAKKABISI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu gösterisinin adı nedir dostum? İnternetten izleyebileceğimiz bir link var mı?
ayrıca o ayakkabıyı cem yılmaz özel yaptırıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Bu gösterisinin adı nedir dostum? İnternetten izleyebileceğimiz bir link var mı?
ayrıca o ayakkabıyı cem yılmaz özel yaptırıyor diye biliyorum
bu gösterinin adı ''CM101MMXI FUNDAMENTALS'' pazartesi ilk gösterisini yaptı, dünde ben ordaydım. dahada var önümüzdeki günlere. bu arada yorumun için sağol dediğin gii özelde olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 5 Ekim 2011; 19:43:38 > -
quote:
+5 -
bağırıp sorsaydın ya laf koyardı ama söylerdide -
ben pek beğenmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: thsncnrymlk
quote:
+5
malesef bu gösterinin videosu yok. içeriye girincede zaten uyarıyorlar. anca ses kaydı ulabilirsiniz youtube'dan o da korsanalrın iphone'dan aldığı ses kayıtı. orjinal değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 5 Ekim 2011; 19:54:23 > -
Benim ayağımda görseydin aynı tepkiyi gösterirmiydin? -
markası prada olması lazım,bi gösterisinde şakayla ağagından çıkarıp söylemişti..ama bu ayakkabılar farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzgr -- 5 Ekim 2011; 19:58:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: live in a secret
quote:
bu gösterinin adı ''CM101MMXI FUNDAMENTALS'' pazartesi ilk gösterisini yaptı, dünde ben ordaydım. dahada var önümüzdeki günlere. bu arada yorumun için sağol dediğin gii özelde olabilir.
Hocam bu ss e nerden ulaştın? bana videodanmış gibi geldi
-
uzun boylu görünmek için bu ayakkabıları giymiş -
quote:
quote:
quote:
yok usta biletix'in sitesinde var bu resim, bakabilirsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
yok usta biletix'in sitesinde var bu resim, bakabilirsin.
Teşekkürler :)
DVD yi bekleyecez artık yine nette ses kayıtları dolaşıyor dinlemek isteyen varsa
-
Ya özel yaptırıyodur ya da tüm modellerini almıştır..Bi yerde okumuştum alışverişe çıktığı zaman o ürünün bütün modellerini alıyomuş hiç. -
Marka prada model bilmiyorum -
o ayakkabı nerden baksan 4-5 cm uzun gösterir bu yüzden giyiyordu sanırım. -
Ayakkabısı Prada marka. Gösterisinde söylemişti.
Tamam ayakkabı senlik ama; fiyatı cümle alemlik. -
-
-
adidas a3'lere bak
Benzer içerikler
- kartınız kalite kontrol aşamasındadır
- kaçıncı kattan atlanırsa ölünür
- beyaz tişörte çamaşır suyu döktüm pembe oldu nasıl çıkarabilirim
- sağ kaşa çizik ne anlama gelir
- spekülatif düşlerin spazmı var
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X