cem yılmaz'la şahanı nası karşılaştırıyorsunuz.... cem yılmaza küfür etseniz hadi neyse yuh diyorum
cem 3 tane ferrariyle dolaşırken şahan eli p**isinde dolaşıyordu.. geçenlerde de tarkan mı murat boz mu diye anket açmışlar... nası bir zihniyet nası bir espri anlayışıdır anlamadım gittti... haa unutrmadan cem yılmazın esprilerini herkes anlayamaz...
şahan daha çok güldürüyor beni
Şahan hakaret ederek güldürüyor...Cem Yılmaz düşündürerek güldürüyor.
sahan
şahan şaklaban espriyle güldüren cem yılmaz
cem yılmaz parladığı zamanlarda ilgiyi hak edecek en iyisi denebilecek espriler yaptı.
ama sonrasında öylece kaldı. yeni bir espri daha doğrusu hafızlaara kazınacak yıllar sonrasında atasözü gibi örnek verirken kullanılabilecek hiçbir espri üretemedi.
amele esprileriyle süslenmiş film yaptı ve de o film iyi para kazandırdı. eee bu da yetiyorsa açıkcası adam neden kendisini yenileme geliştirme ihtiyacı duysun.
şahan ata demirer gibi tiplemelerde taklitlerde iyi gerçekten ama cem yılmazla kıyaslanmaz bile. tamam cem üretemiyor artık ama şahan onun şimdiye kadar yapabildiklerini bile yapacak durumda biri değil.
şimdi filmin havasıyla şahanı uçurabilirsiniz ama sonuçta yarına bir şey kalmayacak.
şahan şaklaban diyenler olmuş. direk konuşmalarında da hiç aratmıyo tiplemelerini. her türlü şahan derim...
2 side beş para etmez. cem yılmaz oldum olalı sevmemiştim.şahan tv8 de iyiydi ondan sonra kendini tekrar etmeye başladı.
Daha durun Sahan daha yeni cikti yaf.Cem Yılmaz'la kıyaslıyamazsınız.Bende Recep İvedik'e gittim.Gulmedım de degil ama sadece bir filmle olmaz bu is.yarın bır gun devamını yapar da nereye kadar recep ivedik.
Cem Yılmaz'ın yıllar once yaptıgı esprileri sımdıkiler yapmaya calısıyor.(Misal Ata Demirer)Ama Cem Yılmaz'ın yanına kımse yaklasamaz.Adam yıllarini vermis.Ciksin bakalım Sahan bi tiyatro sahnesine nasıl agzı acık kalıyor.Cem Yılmaz'n filmlerini hatırlayınca bıle guluyorum.Heleki doritos reklamlar.(doktur bu ne??? ).Kısacasi oyum Cem Yılmaz'a.
He hani bi reklami vardı ya Opet.Alırım anahtarını Mayk diodu.Harbiden de Sahanın anahtarını alacak kadar zeki ve komik
şahanı beğenenlerin yaşı kaç
Cem yılmaz bence şahandan çok daha komik bunun nedeni ise yaptığı esprilrein daha akıllıca olması
Şahanın esprileri ise hemen tükendi daha yeni çıkmış adam yaptığı espri ve skeçleri birleştirdi film yaptı
Cem yılmaz ise ayrıca bi hikaye yazdı ve bunu filme çıkardı bu bile herşeyi belirliyor zaten şahan daha öncekileri topluyor cem yılmaz ise yeni bi senaryo ve konu hazırlıyor ve filmin her karesinde güzel bir espri ve ayrınıt var nerdeyse
İKİSİDE AYRI BI HAZZZ BENCEEE
Şahan Tiplemeleriyle,Cem Yılmaz espirileriyle.
hakikaten Cem Yılmaz la Şahan ı karşılaştıranın aklına şaşarım yani.Cem Yılmaz ın diğerleriyle aynı kefeye konulması ayrı bi tartışma konusu. Yalnızca bir tat bir doku gösterisinin önümüzdeki 50-100 sene benzeri olmaz.adam o sektörde yeni bi çığır açmıştır.Şahan dünkü bilmem ne..çoluk çocuk Şahanı TV de gördüğü son dönem bi numara var zannediyoŞahanı açarsın iki skeçine gülersin fazlası sıkar.normalde de izemediğim için filmine gitme gereği duymadım.Şahana ayırabileceğim süre 10 dakikadır.fazlası zarar yazar..
quote:
Orjinalden alıntı: candogan62
Tabiki Şahan.Cem Yılmaz tırnağının ucu olamaz.
Güldürme
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Şahan Tiplemeleriyle,Cem Yılmaz espirileriyle.
en doğru yorum.
Ahmet Çakar
Komedyenlik bakımından Şahan daha ağır basıyor bence. Cem Yılmaz daha çok espri anlayışıyla güzel. Ama artık Cem'in o eski tadıda kalmadı açıkcası.
insanların kişiliklerini açıklayan bişey aslında bu konu.cem yılmaz fanatikleriyle şahan fanatikleri apayrı insanlar...(BENCE)
şahan bi stand-up yapsa bi insan evladı gülmez.ama iyi gözlem yaptığı için tiplemeleri iyi oluyor.(filmi hariç) cem yılmaz stand-upta koparır ama öyle tipleme yapmaz.bir ağırlığı var.