Şimdi Ara

Cem Yılmaz - Mr Bean Vol 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mr.Bean ve Bizim Türk Şakacı gibi İnsanların dikkatini çeken onları komik yüz ifadeleriyle bırakan bağırıp safa yatması,insanları sinir etmesiyle Mr.Bean ve Şakacı gibi,Yaptığı hareketleriyle bağımsız yeteneği ve Cem Yılmaz gibi birçok skeçde zor durumlarda yaptığı komik sözler ile karşınızda ve 'Rol' kabileyiti ile kendisi Diğer Komedyen ve Stand Up'cılar gibi sadece rol yapıyor her türlü karekteri yapabiliyor insanları güldürmek için.İster mal bir karekter ister akıllı bir tip,ister şakacı bir tip hepsini canlandırabiliyor.

video linki :

• 1:39 Jack Sparrow koşuşu asdsadasd

2:58 Mr-Bean'de yapmıştı böyle bişi sadasdas :D

4:19 ne la öyle yala beni falan dxas

12:05 dans türünü söylermisiniz
  • özürlümü arkadaş
  • gereksiz bir d.l israfı
  • şu çocuğun fame olma çabası bir türlü bitmedi . olmuyon işte kardeş , yetenekli değilsin. ne uğraşıyon.

• edit:beyler ben bunları hatırladım ya geçende böyle bir konu acmışlardı
    herkes bu ne ergen misiniz mal mısınız gibi şşeyler demişdi

buda arkadasın baska bir videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 5 Kasım 2012; 17:57:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukvenom

Allahın salakları, Ne kadar gerizekalı olduğunuzu şöyle anlatalım size. Gangnam Style'ın yaptığı el hareketini o klip çıkmadan önce bu adam yapsa salağa bak bilmem ne falan dicektiniz ünlü biri yapınca o zavallı bencilliğiniz aç gözlülüğünüz yüzünden oo süper falan diyorsunuz.Gerizekalı herifler bilmeden konuşuyorsunuz.

bu da videonun sahibi
  • Bundan daha saçma bir şey görmedim hayatımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukvenom

Allahın salakları, Ne kadar gerizekalı olduğunuzu şöyle anlatalım size. Gangnam Style'ın yaptığı el hareketini o klip çıkmadan önce bu adam yapsa salağa bak bilmem ne falan dicektiniz ünlü biri yapınca o zavallı bencilliğiniz aç gözlülüğünüz yüzünden oo süper falan diyorsunuz.Gerizekalı herifler bilmeden konuşuyorsunuz.

Sana bra****ta kadrolu iş veririm sus.Allah'ın ergeni seni.
  • Kel adam,Sen git inandığın şeyin ne olduğunu yaşa gel öyle konuş.

Saçma mı :D Absürd Tiyatro ne demek bir araştır. Saçma sanatını komik yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.