Şimdi Ara

CEMAAT ÜYELİĞİ SİZCE TERÖRİSTLİK MİDİR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarikat ve cemaat olayları Türklerin islamla tanıştığı tarihten beridir vardı be hep olmaya devam edecek.Bunu bitiremezsiniz. Asil mesele bunu bitirmek değil zaten
    İnsan manevi huzurunu nerede buluyorsa o toplulukta olabilir.zbu inanç özgürlüğüdür . Devletin görevi bu oluşumları kontrol altın da tutmak ve vatanın bekasına en ufak bir zararı dokunana nefes aldırmamak olmalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle suç değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Hocam kimse kimseyi kandırmasın. Ordu tehlikenin farkında idi. Fetonun ne olduğunu da iyi biliyordu.

Diyorsun ki şurda yapılandılar, burda yapılandırlar hükümetin haberi yok. Ne diyordu Akpli bir bakan "Buna kargalar bile güler"

Hükümet askeri vesayeti yenip, gücü elinde tutmak için devlette hazır beyin gücünü kullandı ve bile isteye büyüttü.

Ne diyordu Efgan Ala 81 ilin emniyet müdürünün 70 küsuru fetocu imiş. Bunlar oraya zembille inmedi.

Burada bir ortaklık vardı, araları bozuldu ve bitti. Araları bozulmasa idi durum aynen devamkee
    Cemaatin poliste askeriyede kardolaştığı konusunda hemfikirim ancak o kadrolaşan cemaat mensuplarının sanki darbeye destek vermiş gibi cezalandırılması bana göre haksızlık.
    Kardolaşmak ayrı şey darbe ayrı şey. Soru çalanı çalınan soru ile bir yere geleni ayrı değerlendirmeliyiz, darbeye bilerek katılanı ayrı değerlendirmeliyiz.

70 küsür ilin emniyet müdürü fetocuydu, polislerin belki de yarıdan çoğu fetöcüydü. ama doğru dürüst polisden darbeye katılım olmadı. Çünkü bilmiyorlardı. Neden bilmiyorlardı? Neden bunlara söylenmedi? Çünkü bilseler katılmaz belki de engellemeye çalışırlardı.

Ama şimdi hepsi terörist sayılıyor.

Bana göre çok açık şekilde "darbeye dahil olmayanlar terörist sayılamaz"
    Darbeyle alakası olmayan binlerce insanı terörist diye içeri atmak zulumdür.

• Bu ülkede cemaat sadece onlar mı?

Onlarca cemaat var.

Onlarca tarikat var.

Akp gittiğinde kim gelirse gelsin bu gibi oluşumlara potansiyel darbeci muamelesi yapıp hayatlarını zindan edecektir. Bu yüzden akp gitmemesi bazıları için çok önemli.

• Bıçak ne kadar suçsa o kadar suçtur.
  • teröristlik midir bilmem ama dolandırıcılık olduğu kesin.
  • Değildir. Zamanında yasal olan bir bankaya para yatırmak, yasal olan bir sendikaya üye olmak, yasal olan bir dersane ve özel eğitim kurumuna. Öğrenci göndermek yada orada okumak, Türkçe olimpiyatları vb yerlere katilmak , himmet vermek kurban kestirmak öğrenci okutmak, basın yayinnorganlarina abone olmak, hatta ve hatta örgüt liderine sempati duymak dahi terör örgütünün tanımı içerisinde yer almaz. Çoğu kişi hissiyatindan dolayı bu işi kabullendi hemen terörist yaftasini yapıştırdı. Kim ne derse desin hakiki hukukta bu saydiklarimin hiçbiri kıstas olamaz. İnanmayan Yargıtay 16.ceza dairesinin kararına bakabilir.

• Potansiyel teröristtir. Her türlü suçu işlemeye meyillidir.

• Burada hangi cemaatten bahsediyoruz? Fetö ve benzeri yapılar ise bahsedilen evet, terör örgütü mensubu olursunuz, buralara katılmakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Burada hangi cemaatten bahsediyoruz? Fetö ve benzeri yapılar ise bahsedilen evet, terör örgütü mensubu olursunuz, buralara katılmakla.
    diğer cemaatler masum yani
  • döneme göre değişiyor bizde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alayına işlem yapılmalıdır. Cami cemaati hariç. Kaldı ki cami cemaati yok denecek kadar az.

• İnancımı yitirdim.Biz düzelmeyiz.Başkada birşey yazmak istemiyorum senelerdir söylediğimiz şeyi görmeleri için hendek atlamalarına gerek yoktu.
  • abars kullanıcısına yanıt
    Ben farkli dusunuyorum. 90 larin sonuydu, sayin Hablemitoglu bu fetö ile ugrasiyordu. O donem feto elebasina acilan dava yuzunden ABD ye tedavi olmaya bahanesiyle kacarak gitti. Hablemitoglunu ortadan kaldirdilar. Feto cemaatine o donemde hep kuskuyla baktim, bunlar Moon tarikatinin papaz yerine hocasi olan versiyonuydu. 80 darbesini yapanlar aslinda bu cemaatin onunu acanlardi. Zaten bizim cocuklar darbe yapti dedikten sonra bu moon tarikatinin kopyasi Feto cikti ortaya. Boyle olusum icinde masum duygularla olupta yanlisi gordugu halde bundan donmuyorsa onlarda teroristtir. Bakin Hakan Sukur onca seye ragmen yanlis ata oynadi ve bunda israr etti, simdi yurdundan uzak Uber soforlugu yapiyor, kim ve ne icin. Tum hayati yalanci bir davaya heba oldu, belkide bunu kabullenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Nisan 2020; 2:28:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne cemaati olursa olsun
    kımse masum degil
    örnek feto
    evet

• sadece üyelik değildir ama

yüzlerce kişi öldürüp darbe yapmaya çalışan örgütü ondan sonra da savunan terörist sevicidir.
  • Kendini birey olarak tanımlayan her türlü duruma karşı araştırma içinde olan sırf birileri dedi diye onlara körü körüne inanmayan kişilerin zaten cemaate ile ilgileri yoktur. Ama menfaat içinde olan, kolay yoldan para kazanmak isteyen, sorgulama ve muhakeme yetenekleri ellerinden alınmış sadece söylenenlere biat eden insanlar için cemaatler biçilmiş kaftandır. Buraya gidenlerin okumuş okumamış olması da hiç bir şeyi değiştirmez. Okumakla cahillik gider eşeklik baki kalır diye bir söz var. İnsanlar zaten sorgulayabilecek durumda olsalar kendilerine asgari ücret ile yetinmesi gerektiğini söyleyen kişilerin neden lüks hayat içinde yaşadıklarını sormaları gerekir. Zaten bu tip oluşumlarda tam da bunların önüne geçmek için var olmuşlardır. Sorgulama yeteneği olan bir toplumu kendi çıkarlarınız doğrultusunda yönetemezsiniz çünkü insanlar bir süre sonra bu adaletsizliğe isyan edeceklerdir. Aslında cemaatler yada ismine ne derseniz toplumları bu şekilde istenildiği şekilde tutmaya yararlar.

Gelelim fetöya. fetonun ne olduğunu amacının ülke yönetimini dolaylı da olsa ele almak olduğunu, Türkiye ve Türklüğü yok etmek ilkesinde olduğunu onlarca yıl önce bizler söylüyorduk. Onun için burada kampanyalar yapılırken göz yaşları akıtılırken bizler fetö dedik diye tehdit edilip sen nasıl mübarek hoca efendi hakkında böyle konuşursun diye telkinde bırakılıyorduk. Devlet 17-25 aralık sonra terör örgütü saymıştır ama bizler için kuruluş amacının pkkdan bir farkı yoktu. Hal böyle olunca her kim ne amaç ile bu terör grubuna inanmış veya hizmet etmiş ise SUÇLUDUR. 17-25 Aralık öncesinde de SUÇLUDUR sonrasında da SUÇLUDUR. Sonuçta biz onları uyarmaya çalıştık bu gibi oluşumların neye hizmet ettiklerini anlatmaya çalıştık yani çıkıp kimse ben bilmiyordum diyemez. En başında dediğim gibi sorgulama yetenekleri olsa idi ne kadar itimat etmese de söylenen şeyleri araştırıp gerçekleri kendilerinin bulması gerekirdi. Ama bunu da yapmadılar. Ondan dolayı SUÇLUDURLAR.

Gelelim şimdiki cemaatlere onlarda sadece bayrağı eskisinden devraldılar. Bizler gene aynısı şeyleri söylüyoruz gene o kesimler tarafından tehdit ve telkinlerde bırakılıyoruz. İşin sonunda gene aynı şeyler olduğunda birilerinin çıkıp e biz bilmiyorduk kandırıldık demeleri onları nasıl aklar ???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.