Şimdi Ara

cemaatlerle ilgili bir karikatür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi karikatür arıyorum.

müminin birinin kafası alnından kesik; cemaatçi hoca da "buna ihtiyacın olmayacak" diyerek müminin beynini alıyo. arkada da ".... cemaati" yazan bi bina var.

bilen var mı?

teşekkür ettim şimdiden.

• up

yok mu bilen?
  • yog :)
  • up up!

karikatür üstatları nerede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

Ayyyy kedişe baaak yerim yerim onun yanaklarını sıkacan, omurgalarını göğüskafesi kemiklerini elliyecen, pattilerinin altındaki butona basıp tırnak çıkarttıracann.. ciğer yemeye gideriz kediyle=
  • ateistlerin hazırlamış olduğu bir karikatür. Görmüştüm. İslamı yermek için çizilmiş cemaate falan gönderme değil direkt İslama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bomb

selam,

bi karikatür arıyorum.

müminin birinin kafası alnından kesik; cemaatçi hoca da "buna ihtiyacın olmayacak" diyerek müminin beynini alıyo. arkada da ".... cemaati" yazan bi bina var.

bilen var mı?

teşekkür ettim şimdiden.

neden böyle bir karikatür arıyorsun merak ettim doğrusu ? cemaatlarlada ne alıp veremediğin var senin beynin yerindeyse sorun yok dostum
  • karikatüre ne gerek var be kardeşim... sosyal hayata karış hepsini görürsün zaten...
  • Acaba biz dört dörtlük müslüman mıyız da cemaatlere çamur atacağız.

İnsan bilmediği ve eli yetişmediği şeye düşmandır.

Bence cemaatler nedir, islamdaki yeri nedir öğren. Sonra çamur atmaya kalk.

Sorularla İslamiyet sitesinin bu konu hakkındaki yazısını okuyabilirsin. İnternette en doğru ve güvenilir dini sitelerin başında gelir.
    www.sorularlaislamiyet.com/qna/170/cemaatler-bu-gibi-muesseseler-islamda-gerekli-mi-yoksa-kitap-tek-peygamber-tek-diye-boyle-seylere-kalkismamak-mi-gerekir.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.