Şimdi Ara

CENG’in OVERRATED OLMASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçma sapan ünilerde sırf ceng diye yazmanız o kadar yanlış ki… ceng’den anladığınız yazılım sektöründe çalışmak ise bunu yapamayacağınız mühendislik dalı yok ki ? EE, Makina, Kimya Müh gibi bölümlerden de hayli hayli yazılıma kayabilirsiniz hatta ve hatta yüksek lisansta bile yazılım mühendisliği seçebileceğiniz bir çok mühendislik var.. rica ediyorum saçma sapan anadolu ünilerinde sırf ceng diye okumayın sıralamanıza yazık etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olm adam bilgisayar mühendisi olmak istiyorsa lisansta ısı ve kütle transferi , mukavemet ,elektromanyetik alanlar, statik dersi alıp onun sınavlarına çalışmasının anlamı nedir bu dersleri vermeye çalışırken ekstradan bilgisayar mühendisliği öğrenmeye ne kadar enerjisi ve zamanı motivasyonu kalacak hadi yazılıma kaydı diyelim 3-5 seneye o alandaki bilgileri zaten duman olmayacak mı ? doğrudan bilgisayar okuyan iyi kötü veri yapıları dersi bazı temel bilgisayar bilimleri dersi belki bir machine learning dersi almış adam daha rahat kendini geliştirmez mi ?? üniversite çok kısa sürüyor gençler hayatımın en güzel yılları vs belki evet ama çok abartmayın 4 sene o kadar kısa ki hayatınızda 1 ay gidip geldiğiniz bir kurs gibi geliyor.

• hiç üniye gerek yok driekt kendinizi geliştirin. 

• olm adam bilgisayar mühendisi olmak istiyorsa lisansta ısı ve kütle transferi , mukavemet ,elektromanyetik alanlar, statik dersi alıp onun sınavlarına çalışmasının anlamı nedir bu dersleri vermeye çalışırken ekstradan bilgisayar mühendisliği öğrenmeye ne kadar enerjisi ve zamanı motivasyonu kalacak hadi yazılıma kaydı diyelim 3-5 seneye o alandaki bilgileri zaten duman olmayacak mı ? doğrudan bilgisayar okuyan iyi kötü veri yapıları dersi bazı temel bilgisayar bilimleri dersi belki bir machine learning dersi almış adam daha rahat kendini geliştirmez mi ?? üniversite çok kısa sürüyor gençler hayatımın en güzel yılları vs belki evet ama çok abartmayın 4 sene o kadar kısa ki hayatınızda 1 ay gidip geldiğiniz bir kurs gibi geliyor.

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz bu sektörün içindeki parayı bence tahmin edemiyorsunuz yani şahsen dün bir tanıdıkla konuştum 2 yıllık adamın bile iyi paralar alması garip geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş bir hypelanma değil yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eeden kaymayıya falan duydukta kimyadan ilk defa duyuyorum bence ceng kalksın herkes mezun olduğu bölümden cenge kaysın bu kadar kolaysa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cyberpunk'ın sıkıcı olması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahahahah ulan ee den makinadan kayacakmış buralardan kayan ciddi kafasızdır tercih yaparken aklı neredeydi sanki bu bölümler boşmuş da tek sağlam yazılımmış gibi konuşuyorsunuz ya niye kaysın arkadaş 4 yıl o kadar ağır dersleri görmüş bir ee makina mühendisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saber0 noktayı koymuş.

https://user.ceng.metu.edu.tr/~ucoluk/bm/

• Ben arkeoloji okuyup yazılıma kaymaya gidiyorum bb

• CENG çok OVERRATED abi, taşrada bilgisayar okuyacağınıza TIP yazmanızı tavsiye ederim, TIP okuyup neden yazılımdan ilerlenmesin ki yani  

• Yahu siz yazılımı ne zannediyorsunuz ? Yazılım işi yapabilmek için okumaya bile gerek yok, adam akıllı okullara puanınınız yoksa yazmayın diyorum, puanınız yetiyorsa zaten yazın, anlamayacak bir şey yok burada. Bu arada sözlerim hayali ceng olanlara değil, popülerliğe kanıp ceng isteyenlere..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.