Underrated. Dönem bitmedi, erken konuşmak da istemiyorum ama genel olarak "basit" işlemler ile çok güzel sonuçlar elde ediyorsunuz. "Image" her yerde, bu ders işinize illaki yarar. |
CENGaverler, Image Processing dersi alın.
-
-
Şimdiye kadarki deneyimim, görsel çıktı veren her CS alanından uzak durmamı sağladı
Bilmiyorum filtreleme gibi şeyler aşırı baymıştı beni ama bölüm genelinde vision ve image processing dersleri tutuluyor gibi gördüm.
-
Ceng konuşan yok forum bitmiş ✍🏻 -
Gereksiz artık almasaniz daha iyi. -
neden hocam
-
Yapay zeka o konuda çok hızlı ilerledi. Yok ben kafayı kırdım bunun üstüne ilerleyeceğim diyen olursa devam etsin ip aı üzerine çalışan bir şirkette iş bulur belki.
Hızlı para kazanabileceğiniz alanlara yönelmeniz her zaman daha iyi. Buda web ve mobil oyun/uygulama sektörü.
Hala okuyorsaniz reklam veya satış gelirlerinden size proje türüne göre değişirde en azından okul bitesiye kadar pasif gelir sağlayacak alanlara yönelmeniz daha sağlıklı olur.
-
Ml toollarinin ilerlemesi image processing bilgisine ihtiyacini yok etmiyor ki tam aksine hala her turlu klasik methodu preprocesste aynen kullaniyorsun ve geneleksel ileri islemler nasil bir sey izlemen gerektigi hakkında hala cok fazla yol gosteriyor. Su an bir arkadasim baya eski dokumanlari (1800-1820 arasi) dijitallestirmeye calisiyor ve var olan ml methodlari hicbir ise yaramiyor mesela, ben bile ona ise yarar bir yol gostereniyorum ki benim dunyanin belki de en buyuk optik firmasinda 6 aylik ml researchu yapmisligim var. Su an cok guzel calisiyo gibi gozuken seyler transformerlar ama cocuk dunyada bu senaryoda var olan tum datayi manuel dijitallestirip train etmeye calissa bile yetecek veri yok, normal methodlar da onden agir bir klasik method kullanmadan bilgisayarin ben neye bakiyorum begenmedim ki simdi sacmalicam sana demeyecegi bir konuma geleniyor. Ornekler cok cok uzatilabilir
-
hocam kendi perspektifinizden bakıyorsunuz ama biraz da bizim gibi ortalama zekalı garibanların açısından düşünün. dediğinizi yapacak kaç kişi var ki hem de bilkentte bile. cs 3.7-3.8 ortalamalı adam bile webci olcam diyo :D
-
Web diye iş mi varmış 😴
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X