Şimdi Ara

Cenk Erdem ile Müebbet Muhabbet (Aşırı Youtube videoları içerir!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engerekli İnsan -- 3 Temmuz 2007; 4:38:14 >

• Bu kadar hazır cevap ve birbirlerini tamamlayan yoktur, Korkulur onlardan, 1. videoda ki telefon ile yayına bağlanan kadının yüzünü görmeyi çok isterdim :D Yıllardır burada bizlerle olduklarına göre adamlar işini biliyor.. Komedi fırtınası bana göre bu ikili.. Engerekli seni sevmesem de videolar için çok teşekkürederim gece neşesi yerine aldım

saygılarımla
  • harika bir paylaşım sağol engerekli insan sabah sabah moralim yerine geldi.

hemen hepsini izleyip arşivime ekliyorum.
  • Sağolasın. Arıyordum ben de...

Çok gülerdim bu programa. Arayanlar saçma sapan sorular sorar, ona göre cevap alırlardı.

Bir programda adam:

"Bizim apartman 5 katlı. Asansör bozulmuş, eve çıkamadım ne yapayım?" demişti

"5 katlı asansörü çalışan bir apartmanın asansörüne bin" demişti. Aklımda kalmış..
  • 22 Mart 2003 tarihli programı da ekledim.
  • Teşekkürler hepsini kaydediyorum. Devamı gelsin isterim şahsen.

Şimidiye kadar eklenenlerden favorilerim film kipi ve görünmez adam.

• 28 Mart 2003 tarihli kaydı da ekledim.

spotlightkid,

Bunda bir de duyulmaz adam var o da komik.
  • Ayrıca ben bu bölümleri DH Tüp ile gösterteyim. Sen uğraşma. Bitince birinci mesajı değişrireceğim.
  • Cok teşekkurler. Birde rapid share e falan upload edeilir misin? Youtube dan indirebilirim ama .flv pek sorunlu oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmad -- 28 Haziran 2007; 23:41:55 >
  • Hele bir bitsin yuotube işi de Rapid kolay. Ama tek parça yapmam lazım önce. Bir de bu tek parça haldelerken google videoya da yükleyeceğim. Orada 10 dk veya 100 mb limiti yok. Tüm kayıtlar tek kısım halinde olacak.
  • Nihayet tüm bölümler bitti. Zaten sanırım HOT TV'yi Cem UZAN satın almıştı o ara ve Müebbet Muhabbet de sona ermişti. Elimde bu kadarı vardı sadece. Keşke hepsini düzgünce kayıt etseymişim. Şimdi izleyince anlıyorum kıymetini.

Download etmek isteyen arkadaşlar için de bir yöntem sunacağım. Rapide şu an yükleme imkanım yok.

Tıkla

Buradaki download programı ile youtube veya google videolarını istediğiniz formatta bilgisayarınıza kayıt edebiliyorsunuz.
  • Engerekli, sevgilimle izliyoruz senin paylaştığın videoları Cenk Erdem arasına engerekliden de atsaydın daha iyi olurdu sanki tekrar teşekkürler güzel sunum için
  • quote:

Orjinalden alıntı: gufican

Engerekli, sevgilimle izliyoruz senin paylaştığın videoları Cenk Erdem arasına engerekliden de atsaydın daha iyi olurdu sanki tekrar teşekkürler güzel sunum için

Size iyi seyirler öyleyse. Bu videolar başka yerde yok kıymetini bilin.

Daha sıkı sarılın birbirinize.

• quote:

Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan

quote:

Orjinalden alıntı: gufican

Engerekli, sevgilimle izliyoruz senin paylaştığın videoları Cenk Erdem arasına engerekliden de atsaydın daha iyi olurdu sanki tekrar teşekkürler güzel sunum için

Size iyi seyirler öyleyse. Bu videolar başka yerde yok kıymetini bilin.

Daha sıkı sarılın birbirinize.

• abi helal olsun ya çk güsel olmuş erinmemişsinde hiç walla brafo
  • Hepsi çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.