Şimdi Ara

Cenk Meydanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkçe bir strateji oyunu
    Oyunun ilginç tarafı ve bana değişik gelen tarafı ilk önce ilk çağda başlıosunuz ve yavaş yavaş çağ atlıosunuz
    1. çağda sapan atan askerler ilerledikçe okçu savaşçı akıncı mp5 kullanan askerler cipler tanklar belli bir çağdan sonra da hava kuvvetlerine ulaşıosunuz atom bombası anti atom bombası ve nükleer bomba da var
    tabi biraz yapmak zor ben daha 6.çağdayım
    menüyü anlatım size çünkü saolsun oyunu yapanlar pek açıklamamışlar oyunu kendi tecrübelerimle anlatım
    ---Anasayfa flash olarak şehrimizi görüoruz oradaki yapıların üstüne gelince açıklamayı görürsünüz zaten
    ---Saldırı burada diğer oyuncuların üzerine tıklayıp sağ alt köşede saldırı var oradan dierk saldırı deyip sonucu anında görebilirsiniz asker kaybetme olayı yok maden kazanıorsunuz tabi savaşı kazanırsanız eğer kaybederseniz sadece birliklerin hasar alacak bu hasarlar yüzde şeklide kara kuvvetlerinde göreceksiniz bende tam bilmiom. Burada kendi sıralamanızı puanınızı da görüorsunuz orada diş işareti var onun da üstüne gelerek açıklamasını görürsünüz bağlılıkda bağlılık puanıyla ilgili bişey onun hakkındada pek bilgim yok
    ----Kaynaklar burada madenleriniz görürsünüz yiyecek odun oradaki + - siler o madene ne kadar işçi koyacağınızı gösterir örn . 100 dediniz ve artıya bastınız 100 işçi yerleştirirsiniz - derseniz çıkartırsınız
    ----Market seviyeden sonra açılacaktır burada alışveriş yaparsınız maden alır satarsınız sol alt köşede hazine var altınlarınız buraya koyarsınız yoksa biri saldırıda veya istibaratla götürebilir
    ----Teknoloji burada çağ atlarsınız orada araştırmaların üzerine gelirse ne işi yaradağını görebilirsiniz seviye attrımayan yazılarvarsa artırmayın çağ atlamak için istediği şeyleri yapmanız gerekir
    ----Kara kuvvetleri burada askerlerinizi basarsınız askerleri satabilir ve parada kazanabilirsiniz ama zararına gider ve birde mesela çağ 1 de sapancı yaptınız çağ 2 ye geçtiğinizde sapancının altında yeşil yanan oklar var ve sayı yazacağınız yer var tıkladığınızda askerler güncellenir sapancı barbar olur sonra savaşcı sonra akıncı
    ----Kara log burada size saldıranları görebilirsiniz ve saldırdığınız kişileride sağ üst tarafda kotanız var saldırı kotanız ve bir kişiye en fazla 3 kere saldırabilirsiniz
    ----İstihbarat burada ajan yapıp diğer oyuncuların altınlarını çalabilirsiniz ajan seviyenizi yükseltebilirsiniz maden sabotajıda yapabilirsiniz yalnız seviye istior 6.çağda olmanız gerkeli
    ---- Uzmanlık burada saldırıda kazandığınız deneyimleri orada istenilen seviyeye getirdiğinizde orada maden katsayısı defans atak hava defans ajan hava atak var bunlardan birine verdiğinizde verdiğiniz şeyin örn atak o verilen oranda yükselir
    ---İstatistik burada istatistikleri görürsünüz kaybettiğiniz toplam altın kazandığınız toplam altınıda görürsünüz
    ---Nükleer güç daha henüz ulaşamadım ulaşan arkadaş varsa forumda bilgi verebilir
    ---Hava kuvvetleri bunada ulaşamadım henüz uçağım yok
    ---Hava log kara logla aynı tek fark hava olması:D
    ---Sıralama adı üstünde
    ---Şehir şehriniz görürsünüz anasayfa gibi
    birde sponsorlar var bunlara tıklayınca bağlılık puanı kazanıorsunuz
    birde ittifak olayı var birine bağlanıosunuz ve savaşda size eşantıyon olarak defans veya atak puanı verir toplu saldırıda yapıp ganimetleri götürürsünüz
     Cenk Meydanı

Cenk Meydanı

Cenk Meydanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgun -- 7 Mart 2008; 19:30:54 >

• bir zamanlar oynardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.