Şimdi Ara

Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: garcibaba

adam daha ilk yarıda topla buluşmadı ya la..

o zaman iade edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

adam daha ilk yarıda topla buluşmadı ya la..

Antep de çok iyi oynuyor değil mi? Ahmet Çakar'ın varisleri.

• Ben demiştim. Bu adamlar birkaç güne cazgırlık yapar, bizim transferlere cazgırlık yapıyorlar, temiz değilsiniz bak diye laf söylüyorsanız o zaman Antep cazgırlık yaptığında da bizim transferimiz temiz değilmiş diyeceksiniz demiştim.

Anadolu kulüplerinin hepsi böyle arkadaşlar. Eskişehir fazla para için oyuncusuna mal gibi davranır, Antep giden oyuncunun ardından küfür eder. Daha neler neler söyler şimdi bunlar çıkıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ben demiştim. Bu adamlar birkaç güne cazgırlık yapar, bizim transferlere cazgırlık yapıyorlar, temiz değilsiniz bak diye laf söylüyorsanız o zaman Antep cazgırlık yaptığında da bizim transferimiz temiz değilmiş diyeceksiniz demiştim.

Anadolu kulüplerinin hepsi böyle arkadaşlar. Eskişehir fazla para için oyuncusuna mal gibi davranır, Antep giden oyuncunun ardından küfür eder. Daha neler neler söyler şimdi bunlar çıkıp.

Cazgirlik yapmasi degil problem, adam Besiktas formasi ile resim cektirmesine ragmen cikti topunu oynadi, sezon sonuna kadar da oynamaya devam edecek. Sizin transferlerin sorunu adamin size karsi oynamamasi ve kadro disi kalip takimina da fayda saglayamamasi. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Adam taraftarinin gazini aliyor sadece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Ben demiştim. Bu adamlar birkaç güne cazgırlık yapar, bizim transferlere cazgırlık yapıyorlar, temiz değilsiniz bak diye laf söylüyorsanız o zaman Antep cazgırlık yaptığında da bizim transferimiz temiz değilmiş diyeceksiniz demiştim.

Cazgirlik yapmasi degil problem, adam Besiktas formasi ile resim cektirmesine ragmen cikti topunu oynadi, sezon sonuna kadar da oynamaya devam edecek. Sizin transferlerin sorunu adamin size karsi oynamamasi ve kadro disi kalip takimina da fayda saglayamamasi. Bunu anlamak neden bu kadar zor? Adam taraftarinin gazini aliyor sadece...

Iki olay arasinda baglanti kuramiyor isen benim yapabilecegim birsey yok. Antep ayni sekilde oyuncuyu mac kadrosuna almasaydi yine bu umarsizliginla cikip Dortmund Bayern derdin.

Eskisehir daha fazla para koparmak icin cazgirlik yapiyor, Antep taraftar gazi icin. Ama sen isine gelene eyvallah cekiyorsun. Fanatiklikten nevrin donmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam kendi yazmamış ki haberi yapıştırmış
  • İnşallah hayırlısı olur ama hiç umutlu değilim ya

• Hayırlı olsun.milli formayı kapmıs onemlı bır oyuncu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.