Şimdi Ara

Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncunun euro ile sözleşme yapmış olması doğup büyüdüğü ülkenin Almanya olmasından kaynaklanmakta. Ailes vs. orada yaşıyor. Gurbetçi oyuncu dediğimiz oyuncular bu sebeple euro üzerinden sözleşme yaparlar. İlla eleştirecek bir şey bulmaya çalışmayın artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Rüzgar Sağnak ana bacı dümdüz gidecek neredeyse

Hayır ne bekleniyor ki anlamıyorum. Seneye 5-0-3 geldiğinde bu rakamlar standart olacak. Yerli oyuncular enayi değil. Cenk'i FB de istiyordu, rakamda bir sorun yok bence.

Neticede 22 yaşında Milli takım düzeyinde oyuncu alıyorsun ve bonservissiz. Şu anda onun yerine alınabilecek yerli kim var?

Cenk 2011'den beri Burak'tan sonra en fazla gol atan ikinci oyuncuymuş sanırım. Hayırlı olsun, sene sonu Horoşko ve Pektemek yolcu

hocam hakli aslinda ya, cenke bile 2 milyon yilliktan nerdeyse 10 milyon euro ya para veriyosan ne fedasi ne durumumuz kotusu ? adam 1 milyon euroya oynardi. bide 5 yil sozlesme olmaz adam 16 yasinda degil.

Fenerbahçe yerli bir forvet için kıvranırken bu oyuncuyu 1 milyon euroya alamazsın. Yerli oyuncu piyasası çok yükseldi. Onur TS ile yeni sözleşme imzaladı yıllık neredeyse 3 m euro alacak. Alper'in FB'den 5 yıllık alacağı sadece garanti para 8 milyon euro. Piyasa böyle.

5 yılın bir önemi yok. En kötü satarsın, Cenk elinde kalacak bir oyuncu değil. 2 senedir ölü durumdaki Mustafa Pektemek bile Eskişehir başta olmak üzere pek çok klüpten teklif alıyor.

Cenk Biliç'in planlarında direkt olan bir oyuncu, Önder Hoca söyledi. Onu forvet arkası ve kanatlarda da deneyecekmiş, yedekte kalsın diye verilmiyor bu kadar para.

sorun orda ista satamazsin, bu adam 1 yil sonra pektemekten holoskodan beter olsa ki cok sasirmam yani turk oyuncusunun yuzde kaci anadoludan gelip buyuk takimlarda seviye atliyo ki ? oyle bu durumda adama 500 veren zor bulursun 5 yil artik ne yaparsan yap adamla topta oyniyamdigina gore. dunyanin binbir turlu hali var 5 yillik sozlesme fazla bide niye euro ? versene yillik 3 milyon tl fln. antep ab ye bizden once mi girdi ?

euro yukseldi diye inim inim inliyolardi. keske hic almasalardi acik soyliym pektemek omer seviyesinde bi oyuncu gitti paralar.

Milli takım düzeyindeki oyuncu kendini salmaz. Sen Pektemeki referans olarak düşünme. Bize ilk geldiği sene canavar gibiydi üstelik bir önceki sezon çapraz bağları kopmasına rağmen. Ama ikinci sene bizde de bağları kopunca adam mental olarak bitti yoksa seviye atlardı. Cenk Anadolu topçusu değil altyapı eğitimini Almanya'da almış bir oyuncu.

Ömer'in seviyesini henüz göremedik ama 18 kişilik kadroya bile giremiyor çoğu zaman. Bence o bölgeye bir yerli ihtiyacı vardı.

5 yıl için beni düşündüren yabancı sınırlamasının kalkması. YD terim ve GSnin isteğiyle sene sonunda yabancı sınırını genişletirse Kerim Ömer Cenk Serdar başta olmak üzere çoğu transfer bir tarafımızda patlayacak maalesef.

Şu an için yapacak tek şey Cenkin Beşiktaş'taki performansını görüp ona göre eleştirmek. Olcay'a 1 m euro verildi diye kıyametler kopmuştu, sonuç ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Oyuncunun euro ile sözleşme yapmış olması doğup büyüdüğü ülkenin Almanya olmasından kaynaklanmakta. Ailes vs. orada yaşıyor. Gurbetçi oyuncu dediğimiz oyuncular bu sebeple euro üzerinden sözleşme yaparlar. İlla eleştirecek bir şey bulmaya çalışmayın artık...

yahu kardesim isin transfer vs boyutunu gectimde ne alakasi var ya ?

tartisma cikarmak icin soylemiyorumda bende romanyada yasiyorum yarin bigun tr ye donersem is yerime ben romanyada yasarim arkadaslarim var orda maasimi RON olarak verin mi diycem ?

aslinda onu gec kluplerimiz biraz adam olsa yabanci oyuncuyada tl den anlasmasi lazim.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bu oyuncular bu şekilde anlaşıyor kulüplerle. Beşiktaş böyle anlaştı diye yönetime sallamaya sebep olacak bir durum değil benim demek istediğim. Galatasaray da, Fenerbahçe de avrupa kökenli oyuncuları ile euro'dan anlaşıyor. Eleştirilecekse Türkiye'de neden böyle olduğu eleştirilebilir. Ancak yönetim eleştirilmez bu sebepten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayin da maasi elestirenler samimi gelmiyor bana.

• Şimdiden formayı giymesi pek hoş olmamış.
  • 111 maçlık süper lig kariyerinde 43 golü 25 asisti olan 22 yaşındaki bir futbolcudan bahsediyoruz burada... boru değil afedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycthe2112

quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Orijinalden alıntı: Rexuences96

Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

Hayırlı olsun

Masadaki tesbih nedir ya

Peki ya Samsung Smart TV kumandası Adeta bizim evin salonu gibi...

adalı olsa sony olurdu

• İnşallah yeni İlhan Mansız olur
  • Sezon sonu gelmiyecekmi bu oyuncu forma giydirmek şuanki takımın taraftarını üzmek niye ?

Gizlice imza atılırdı sezon sonu gösteri tören vs. yapılırdı bence yanlış birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Sezon sonu gelmiyecekmi bu oyuncu forma giydirmek şuanki takımın taraftarını üzmek niye ?

Gizlice imza atılırdı sezon sonu gösteri tören vs. yapılırdı bence yanlış birşey.

Kendi takımınızın yaptıklarıyla ilgilenin.Yani sizi ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

Sezon sonu gelmiyecekmi bu oyuncu forma giydirmek şuanki takımın taraftarını üzmek niye ?

Kendi takımınızın yaptıklarıyla ilgilenin.Yani sizi ilgilendirmez.

Sana sorucak degiliz
  • Fener tabii ki verecek kardeşim adamları 1 tane yerli forveti yok ve 3 forvetle oynuyorlar.. Ya biz? Tek forvetle oynuyoruz ve yedekte 2 tane yerli oyuncu var, bu da gelecek 3 olacak..

Yapmayın beyler maç bonusu koy veya maç başını yüksek tut, gerekirse imza parası ver 1-2 m fakat garanti parayı böyle verme.. Antep'in yıldızı Cenk'i alıyoruz ve bugün gelse yedek oynayacak adam.. Şimdi Almeida 3m istese haklı, yarın başka biri şu kadar istese haklı..

Yıllık 1.7 skandaldır bana kalırsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Şimdiden formayı giymesi pek hoş olmamış.

Aynısını ben dedim sizin yorumunuzu daha sonradan okudum. 3 eksi yemişim. Çocuk çok BJK bölümünde.
  • Maaşı fazla olmuş bence de.Bu adam yedek kalacak sonuçta.1.7 gerçekten fazla.
  • Ücreti fazla, aklıma Oğuzhan geldi.
  • Yıllık 5.1 milyon TL Cenk için çok fazla. Ne diyelim hayrını görün.
  • Büyük ihtimalle imza ücreti de maaşın içinde.
  • bu adamın gerçekten çok faydalı olacağına inanıyorum. çünkü Beşiktaşlı olması avantaj .
  • Transfer karelerine Önder Özen giriyordu, başkan bulaşmıyordu bu işlere n'oldu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.