Şimdi Ara

Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ins. Hayirli olur besiktas icin fakat hic sevmiyorum bu adami gerektiginden fazla artist , hele simdi besiktas' ta iyice kendini birsey zanneder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralara bak arkadas ya yuz yil calisma o parayi kazanamayan milyarlarca insanlar var, manyak para donuyor su futbolda.Ahh ahh
  • Şaka maka yıllık beş trilyon para çok bence
  • e soyluyoruz kardesim, soyleyince millet fiyati elestirenler bana samimi gelmiyo fln diyo yani siz besiktasli degil troll sunuz demeye getiriyo bunu diyende kirk yillik forumda beni taniyan insan. daha bisey demiyorum kolay gelsin hepinize.

fiyat fazla diyen adamda nihat yenerbalci fln degilse besiktasin iyiligini dusundugu icin soyluyodur.
  • Bizim taraftar kadar muhalefet yapan başka grup yok.

Şansal Büyüka'nın da dediği gibi Beşiktaş'ta oluşmuş hazır bir kitle var sürekli muhalefet sürekli muhalefet.
  • Hayırlısı olsun. Umarım iş yapar. Keşke devre arası alabilseydik. Lakin bonservis sıkıntı işte.
  • Belki imza ücreti verilip yıllık ücreti biraz düşük olsaydı sorun olmazdı bence. Cenki çok sevmeme rağmen yıllık ücreti diğer yerli oyunculara göre biraz pahalı. Takım içi dengeleri bozmasın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Şimdiden formayı giymesi pek hoş olmamış.

Aynısını ben dedim sizin yorumunuzu daha sonradan okudum. 3 eksi yemişim. Çocuk çok BJK bölümünde.

Hocam ne diyeyim vallahi :) Sizin akıncı arkadaşların bıraktığı izlenimden dolayı Galatasaraylılara karşı bir ön yargı da var maalesef ki.
  • quote:

quote:

quote:

Aynısını ben dedim sizin yorumunuzu daha sonradan okudum. 3 eksi yemişim. Çocuk çok BJK bölümünde.

Hocam ne diyeyim vallahi :) Sizin akıncı arkadaşların bıraktığı izlenimden dolayı Galatasaraylılara karşı bir ön yargı da var maalesef ki.

Ön yargı denmiyor ona. Doğru bir algı var. Azımsanmayacak sayıda GS'li bu foruma gelip burada terbiyesizlik yapıyor. 10 tanesinden 8'i böyle en az.

Konuya gelirsek ben transferine sevindim ama formayı giymesine gerek yoktu diye düşünüyorum. 3 gün sonra Antep formasıyla çıkıp o formaya karşı mücadele ediceksin sonuçta. Ne gerek var. Yıllık ücreti de fazla ama bu ücretin içinde Gaziantep'te bıraktığı 1m € alacağı ve imza parası dahil muhtemelen. Normal ücreti 1.2-1.3 m civarı sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

quote:

quote:

quote:

Ön yargı denmiyor ona. Doğru bir algı var. Azımsanmayacak sayıda GS'li bu foruma gelip burada terbiyesizlik yapıyor. 10 tanesinden 8'i böyle en az.

Konuya gelirsek ben transferine sevindim ama formayı giymesine gerek yoktu diye düşünüyorum. 3 gün sonra Antep formasıyla çıkıp o formaya karşı mücadele ediceksin sonuçta. Ne gerek var. Yıllık ücreti de fazla ama bu ücretin içinde Gaziantep'te bıraktığı 1m € alacağı ve imza parası dahil muhtemelen. Normal ücreti 1.2-1.3 m civarı sayılabilir.

Öncelikle söyleyeyim kendilerini günahım kadar sevmem. Onlara kalsam tüm Galatasaraylılardan nefret ederim Allahtan etrafımda o tiplerden yok :)

Ama 10 kişiden 8'i öyleyse o kalan 2 kişi yaş olarak yanıyor demektir, anlatmak istediğim buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Rüzgar Sağnak ana bacı dümdüz gidecek neredeyse

Hayır ne bekleniyor ki anlamıyorum. Seneye 5-0-3 geldiğinde bu rakamlar standart olacak. Yerli oyuncular enayi değil. Cenk'i FB de istiyordu, rakamda bir sorun yok bence.

Neticede 22 yaşında Milli takım düzeyinde oyuncu alıyorsun ve bonservissiz. Şu anda onun yerine alınabilecek yerli kim var?

Cenk 2011'den beri Burak'tan sonra en fazla gol atan ikinci oyuncuymuş sanırım. Hayırlı olsun, sene sonu Horoşko ve Pektemek yolcu

hocam hakli aslinda ya, cenke bile 2 milyon yilliktan nerdeyse 10 milyon euro ya para veriyosan ne fedasi ne durumumuz kotusu ? adam 1 milyon euroya oynardi. bide 5 yil sozlesme olmaz adam 16 yasinda degil.

Fenerbahçe yerli bir forvet için kıvranırken bu oyuncuyu 1 milyon euroya alamazsın. Yerli oyuncu piyasası çok yükseldi. Onur TS ile yeni sözleşme imzaladı yıllık neredeyse 3 m euro alacak. Alper'in FB'den 5 yıllık alacağı sadece garanti para 8 milyon euro. Piyasa böyle.

5 yılın bir önemi yok. En kötü satarsın, Cenk elinde kalacak bir oyuncu değil. 2 senedir ölü durumdaki Mustafa Pektemek bile Eskişehir başta olmak üzere pek çok klüpten teklif alıyor.

Cenk Biliç'in planlarında direkt olan bir oyuncu, Önder Hoca söyledi. Onu forvet arkası ve kanatlarda da deneyecekmiş, yedekte kalsın diye verilmiyor bu kadar para.

İnşallah Pektemek ile para kazanarak yolları ayırırız.Belki o da Burak gibi bir yerde yıldızlaşır.Bazen olmuyor yeni bir takım iyi gelebilir.

• Şahsen Umut yerine bu adam bizde olsun isterdim. Bence beşiktaşa çok katkı sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Bizim taraftar kadar muhalefet yapan başka grup yok.

Şansal Büyüka'nın da dediği gibi Beşiktaş'ta oluşmuş hazır bir kitle var sürekli muhalefet sürekli muhalefet.

Son 10 yilda tek sampiyonluk kazandik.
    Fener gs ayni durumda olsa daha beter muhalefet vs sesler duyulurdu bence...

A.polat vs donemlerini biliyoruz ..

Yildirim Demiroren bile bu kadar acimasizca ve salakca elestirilmedi. Bunun adi muhalefet falan degil, aptalca yapilan bir koltuk kavgasi. Besiktas biraz duzluge cikti, simdi hepsi o koltugu istiyor. Bu yonetim secilmeden once neredeydiniz? Muhalefetin amaci Besiktasin kazanmasi degil, koltugu kazanmak oldugu surece bu kulup kolay kolay basarili olamaz. Hep kostek hep kostek, ayip be...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Bizim taraftar kadar muhalefet yapan başka grup yok.

Son 10 yilda tek sampiyonluk kazandik.
    Fener gs ayni durumda olsa daha beter muhalefet vs sesler duyulurdu bence...

A.polat vs donemlerini biliyoruz ..

Yildirim Demiroren bile bu kadar acimasizca ve salakca elestirilmedi. Bunun adi muhalefet falan degil, aptalca yapilan bir koltuk kavgasi. Besiktas biraz duzluge cikti, simdi hepsi o koltugu istiyor. Bu yonetim secilmeden once neredeydiniz? Muhalefetin amaci Besiktasin kazanmasi degil, koltugu kazanmak oldugu surece bu kulup kolay kolay basarili olamaz. Hep kostek hep kostek, ayip be...

Su yonetim basarinin b'sini getirsin zaten millet konusamaz. Destekcileri tayyip gibi kiliyiz diyecek sekilde ne opursa olsun orman diyor

Bu mantiginizla adnan polati gonderenlerde kulubun duzluge cikmasini firsat bilenlerdir. Unay aysal bir firsatcidir ve adnan polatin hakkini calmistir. Gs'yi basarisizliga suruklemistir..

Ama donup bakildiginda kulubu borc harc batagindan artan gelirle stadla cikmasi fonrmindr saglanan a.polat'i gonderen gsliler bugun nasil oduller aldi.
    Cok elestirirlen a.polat'i elestirenlerin sebepeleri vardi.

Tipki f.orman'da oldugu gibi. Ikisininde sanayici olarak caplari anca boyle donemlerde isim duyurmak icin buyuk kulup baskabligi yapacak cinsten. Unal aysal ciktigi.gibi besiktasa baska adaylarda cikar kimse merak etmesin.
    F.ormam basarili olursa sonraki kongrede oyumu vermekten gocunmam ama hem basarisiz hem fotomac kadar soyledikleri tutan bir baskani elestiren sadece besiktas sevgisinden elestiriyor.

Illa ki elestirenler sevenler arasinda besiktasi unutanlar vardir ama ben bunlarsan degilim.
    Keske mucize olsa su sezon sampiyon olsak. En azindan 2.olsak bile CL'ye gideriz. Birazcik basari gorsek yeter.
    Dany ile sezerle feda olmuyor basarisizlikta bu oyuncularla cekilmiyor. Frei-franco oguzhan vs hep genclerle oynasak basarisizlikta bir derece kabul gorur ama...

Kendi adima konusursam ben kimsenin destekcisi falan degilim, sadece Besiktasliyim ve Besiktas icin gercekten caba gosterdigini, iyiligini istedigini dusundugum kisi benim icin kutsaldir. Orman olmus, baskasi olmus benim icin hic onemli degil. Karsisinda kim ya da kimle oldugu ile de ilgilenmiyorum. Yeterki yonetimi de muhalefeti de Besiktas'in basarisini istesin. Ama koltugu kazanmak icin Besiktas'in basarisizligini isteyen varsa bu Abramovich bile olsa baskan olmasini istemem. Besiktas'i ileriye goturmek icin fikir uretin, yonetimi bu yolla gecin, cekip asagiya indirerek gecmek degildir marifet, marifet kosarak gecmektir.

Bu takimin basinda 2 tane yeni adam var, biri Fikret Orman, biri Onder Ozen. Bu insanlar bu gorevleri ilk defa yapiyorlar. Elbet hata yapacaklar, elbet bocalayacaklar. Onemli olan hatalardan ders almak. Fikirler her zaman cok guzeldir, ama uygulamaya gelince is degisir. Koklu degisiklikler yapmak icin birilerinin tekerlegine comak sokmaniz gerekir, bu her zaman kolay olmaz, genelde ters teper, olursa da yavas yavas olur. Cok Guclu ve dirayetli olmak lazim, bunun icin de once moral ve istek lazim, yani taraftar destegi. Insanlar bu kadar canini disine takarken 3-5 kendini bilmezin lafi ile morallerini bozup lanet olsun dedirtmenin alemi yok.

Hersey biter, gorev suresi dolar, yaptiklari yapamadiklari masaya yatirilir, daha iyisini yapacagina inandiran varsa o gelir zaten.

• Eğer Cenki biz alsaydık aynı boş beleş muhalefet eden kitle bu sefer de "BJK RAKIBININ ELINDEN OYUNCU ALAMIYOR YAZIKLAR OLSUN KONTENJAN VARKEN CENKI ALAMADIK" diye tepki gösterecekti.

Adam serbest kalıyordu işin içinde imza parası da olacaktı onu muhtemelen sözleşmenin içine yedirmişler.Eleştireceğim diye mantık sınırını aşıyorsunuz.

Güzel transfer,hayırlı olsun en iyi 2.yerli forveti aldınız.

• Türkiyenin en iyi 5 yerli forvetinden, 2. Ve 3. Bizimtakımda. Ömer ve cenk. 1 burak, 4 5 de semih umut

Maalesef görünen o ki, hakikaten forvet konusunda epey sıkıntıdayız. Kötünün iyileri bizde işte :)

1 numara maalesef burak, oda son 3 senedir iyi zaten, cenk hepsinden genç daha 23 yaşında, iyi çalışsa, 2 yıl içinde 1 numaraya çıkar

• adam daha ilk yarıda topla buluşmadı ya la..
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

adam daha ilk yarıda topla buluşmadı ya la..

Bunun Beşiktaş'ın mükemmel presiyle hiç bir alakası yok zaten. Yav he he. Komik duruma düşüyorsunuz.
  • Atiba ve pedronun arasında eridi resmen Beşiktaş da nasıl oynar bilemedim :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

adam daha ilk yarıda topla buluşmadı ya la..

Antep de çok iyi oynuyor değil mi? Ahmet Çakar'ın varisleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.