Şimdi Ara

Cenk Tosun Transferi Fikret Orman Basarisidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın Crystal Palace`in 15 m euroluk teklifini reddettiğinde herkes satıp sövmüştü (ben dâhil :) )

6 ay sonra 25 m Euroya Evertona gidiyor.

Bir 6 ay daha beklense Bayern cok büyük ihtimal eleyeceği ve bu sene sampiyonlugun zor oldugu bildiği icin devre arasında satti.

Müthiş zeki bir adam, abartmak olmasin ama Besiktasin Atatürku bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• F.Orman mevcut başkanlar içerisinde şuan en iyi olanı zaten. Aziz yıldırım son zamanlarda sportif başarı olarak geride kalınca ön plana çıktı. Bana kalırsa başkanlığı bıraktıktan sonra efsane başkan statüsünde olacaktır kendileri.
  • Bu sene sampiyonluk zor oldugu icin mi sampiyonluk cepte oldugu icin rahat rahat oyuncu satiyoruz. Ilk sampiyonluk yili devre arasi 11 oyuncusu ersani sattik marceloyu aldik. Bu yil cenki satar buyuk ihtimal babacar falan aliriz. Zaten bu takimin dogal santraforu negredo. 6 ay uyum surecini atlatti, fiziki anlamda hazir duruma geldi, bu surecte cenki pazarladik. Bazi takimlar biraz heveslendi gulduk eglendik. 2. Devre kim neymis gorme zamani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamda doğru adımlar yapıyor başkan tabi ki.
    Ama Cenk olayı başarı mı değil mi bu 1-2 ay sonra belli olacak.Çünkü ortada bir şampiyonluk ve 2 Bayern maçı var.Yani Cenk'in daha yükselme şansı da vardı.Bu biraz şans kısmet işi.Ne olacağını önceden kestiremezsin bu tür şeylerde.

Olası bir başarsızlıkta şimdi satıldı diye sevinip de sonra Cenk satıldı diye hönküreceklerin olacağı malesef gerçek.
  • daha transfer sonlanmadı.
  • İlk önce bir kesinleşsin ortada başarı felan yok daha
  • Gs nin Asamoah ı alması gibi olcak bence, cenk tıpış tıpış geri dönücek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Fatih Terim transfer yapmasın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Besiktasliyim ama takim bu sekilde devam ederse motive olmazsa olamayiz şampiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman Türkiye'de başkanlık nasıl olmalı sorusunun karşılığı konumunda, umarım diğerleri ders alır.

Türk futbolunda bu rakamlara transfer yapabilmek çok büyük başarıdır, özellikle yerli futbolcularda önemli rakamlara satış yapmak başarıdır.

Tebrik ediyorum, bunlar tesadüf değil...
  • Basarı %100 ise

basarının %40 Cenk (calısması azmı karakterı vs)
    basarının %35 Senol GUnes
    basarının %15 Yonetım satıs konusunda baskanda dahıl
    basarının %5 Oynadıgı adamlar ba gomez vs onlardan cok sey ogrendı
    basarının %5 ıyı bır takımda olması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.