Şimdi Ara

Cenk Tosun vs Adebayor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi Adebayora bakıyorsun bi Cenke bakıyorsun Cenk 20 milyon euro diyorlar bana bi gülme geliyor.

• Şaka mı bu? Adebayora hakaret. Geçen sene almayanlar utansın adam ligde ki en iyi forvet tüm stoperleri sırtina alıp taşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 18 Kasım 2017; 20:23:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adebayor tek başına hücum hattı. Bu ligde kendisiyle kıyslanacak tek adam Vagner Love dur. Keşke 2sinden birine sahip olabilsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adebayor=Gomis'in beyin nakli edilmis hali.

• Adebayor'u gördükçe Rvp ve Soldado'ya verdiğimiz paralara acıyorum..

• nasıl bir karşılaştırma bu ?
  • Biz bu Cenkle bu Galatasaray'a gol bile atamayız atarsa Babel atar. Cenk stoperlerin arasında kaybolur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cenk anca Adebayorun disari attigi toplari toplayabilir..Adebayor veya Vagner Love bizde olsaydi suan durum farkli olurdu

• Adebayor komple bir forvet ve nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya günümüzde az çıkıyor
  • Adebayor bizde olsa basmıyor, koşmuyor, adam geçemiyor, koşu yapamıyor diye çoktan göndermiştiniz
  • adam bizim denayerin 5 metre gerisinden depara başlayıp 5 metre önünde şut attı lan.
    sağ kanat sol kanat orta saha oyun kurucu santrfor. her yerindeydi oyunun.
    türkiye ligindeki en dominant santrfor performanslarından biriydi.
    geçenlerde arsenal döneminde bir milan maçını izledim. o performansı korusa drogbanın önünde futbolcuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 19 Kasım 2017; 16:38:12 >
  • Adebayor bana Drogba’yı hatırlatıyor. Ne forvetti ama..

• Tabi her mevkide 33 yaşında veteran olmalı ki sizin gibiler tatmin olsun. Genç ve hele Türkse bir oyuncu ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Cenk'in bu yıl şampiyonlar liginde attığı golleri az önce söylediğim kriterlere uygun yabancı atsa heykelini dikerdiniz.
  • Adebayor bir santrafordan çok daha fazlasını yapıyor.
  • Juventus'un bile istediği futbolcuya bir ay önce iş yapmıyor diyen taraftara gülüyorum. Cenk Tosun Fenerbahçe'ye gelsin her maç banko ilk 11 oynar. Forvette Janssen-Cenk ikilisini koy ligi açık ara farkla bitiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 20 Aralık 2017; 12:25:42 >
  • adebayor cenk'ten çok daha kaliteli ve iyi ama aralarında 6-7 yaş var. bu sebeple kariyerinin son bir iki senesindeki adama 20m eur verilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.