Bildirim
Cennetin Krallığı Soundtrack
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
soundtrack de 13 numaralı şarkı.emulede "heaven of soundtrack 13" diye aratırsan bulursun.ama çok kısa bir süre sonra orkestra geliyor müzik değişiyor malesef -
hocam hangi şarkı olduğunu bilmiyorum ismini we mail ini wer yollim sana -
Abi ben dikkat etmedim ya. İlahi istiyorsan yollayalım. Yeterki sen iste. -
O dediğiniz başlangıçta çalan tambur yada ney ile çalınan kısmın ilahi olarak tamamı vardı Hani Ramazan ayında Kanal D de iftar vakti programında çalıyodu elinde ilahi arşivi olan arkadaşlarda kesin vardır. -
şarkının ismi "an understanding" -
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. an understanding i indirdim o şarkı değil benim dediğim şarkı gerçekten bir ilahi sadece filmde de kullanılmış olması bir tesadüf yani ilahi gibi bir müzik demiyorum mikrofon olsada alıp elime ıslıkla çalsam :) bulamayacağız galiba. -
tüm albümde baktım bulamadım,sana gaipten sesler mi geliyor ne
yinede bakıyorum bulursam öle bişi yollarım -
filmi izlersen sanada gaipten sesler geldiğini görürsün -
sözleri yunus emrenin Süleyman kuş bilmez...... diye başlıyor. -
yunus emreyi hiç bulamam belkide ilahi olarak farklı bir isimde yapılmıştır. -
hala arıyorsanız ben de aradım buldum Yunus Emre-Severim Seni Ben ilahinin adı -
Kardeşim 7 yil sonra bunu okuyacagim aklima gelmezdi. Gerçekten buldum sayende 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X