Şimdi Ara

Centrino Solo ile Sonoma Farkı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bildiğniz gib centrino duo ve centrino solo diye iki oluşuk çıktı duo çift çekirdekli olan solo ise tek fakat bu solo mu almalı yoksa sonoma mı sizce hangisi daha performanslı istediğim laptop şu sizce nası
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9133&productid=bd700418

bunda centrino solo var

• centrino solo lar core duo ların özelliğini taşır ama tek çekirdektir.sonoma almak daha mantıklı.sonoma solo dan daha üstün.onun için sonoma al.
  • arkadaşım ben solo kullanıyom fazla bi fark hissetmedim sonomayla ikisi arasında
    ayrıca asusu yerine hp almanı tavsiye ederim aynı özelliklere sahip hatta daha fazlasına sahip hp bimekste 1199 dolar ben bir hafta önce almıştım 1900 ytlye
  • sonoma lar daha ucuz ama anlamadım ya solo almak dah amantikli değilm ama
  • core solo 667 fsb
    sonomalar 533 fsb

kim neye göre sonoma core solodan hızlı diyor?

1200$ ın varsa acerin 5602 core duosunu al
    1400$ + kdv varsa dell 6400 gibi bir modelde düşünebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibam70

centrino solo lar core duo ların özelliğini taşır ama tek çekirdektir.sonoma almak daha mantıklı.sonoma solo dan daha üstün.onun için sonoma al.

bak arkadaşım seni şu anda adminlere şikayet ettim - eğer bu mesajlarına devam edersen bizzat kendim ilgileneceğim seninle.her topiğinde , her msjında milleti yanlış yönlendiriyorsun , tek bir doğru bile bilmiyorsun , üstüne bide bilmiş havaları yapıyorsun millete.dua et herkes benim gibi değil senin gibileri umursamıyo , işinle uğraşıyo.pcdepo çalışanlarından daha bela oldun başımıza be...

core solonun sonomaya üstünlükleri

667 mhz fsb ,
    667 mhz ram ,
    yeni intel 945 pm & gm board ,
    yeni boardla beraber core duo işlemci desteği ,
    yeni nesil grafik işlemci ,
    kısıtlı sayıdaki uygulamalarda çift çekirdekli işlemci gibi DAVRANABİLME ,
    intel 802.11 / a wireless desteği ,
    yeni geliştirilmiş intel high definition audio ,
    ayrıca mimarisi eski sayılabilecek sonomaya karşı yeni bir mimari...
    ve en önemlisi intelin son fiyat düşürme politikası ile sonoma ile başa baş giden fiyatlar.

bu kadar yeter herhalde ama kafanın basabileceğini zannetmiyorum.

arkadaşlar elemanın imzasına bakın orada bile yanlış dolu.ddr2 800 mhz demiş (kingston da akrabası var arkadaşın herhalde)hp 24 bit ses kartı yazmış sanki hpnin ses kartı varmış gibi...
    -----------------------------------------------------------------------------

http://forum.donanimhaber.com/m_7466979/mpage_1/key_//tm.htm#7474764

arkadaşın klasik bir laptop tavsiye topiğinde yazdığı iki mesaj :

1 ) ben m70-160 kullanıyorum hiç mi hiç sorunum yok anakartıda baya ii.özellikle ses ekran işlemcisi baya ii.hp yada toshiba al.ama toshibada ki ses hiç bir alette yok.toshibanın teknik servisi ile hp nin teknik servisleri çok ii.m70-160 da wireless problemi yok olsa bile bimeks değiştirio.hp yada toshiba hpnin işlemcisi toshibanın ekranı sesi ve hdd si daha ii sanıyorum hp sata diil.toshibanın ekran kartıda baya ii.anakartıda hp den daha ii.işlemci çok önemli ise hp yok diğerleri daha önemli dersen kesinlikle toshiba.

2 ) toshibaların ekran kartları baya sağlam.istediğin herşeyi yapabilirsin.

yahu ben senin normal anakart gördüğünden şüpheliyim nasıl laptop anakartına yorum yapıyorsun.açıp baktınmı ki milleti yanlış yönlediriyorsun.toshibanın teknik servisi kim desem eminimki google a veya notebookunun garanti belgesine bakmadan cvp veremezsin.teknik servisçi ve bilgisayar işinle uğraşanlar toshibanın yaygın ama bir o kadar sorunlu bir servise sahip olduğunu bilir , en azından ben öyle düşünüyorum.2. mesajında toshibaların ekran kartları sağlam demişsin.ne o çaktırmadan atiyle nvidia yeni işlemciler mi satıyor toshibaya?sana göre o zaman hpnin x700 ü dandik , toshibanınki süper...tövbeeee ya akşam akşam...

------------------------------------------------------------------------------

ÇOLUK ÇOCUĞU madara etmekle uğraşıyoruz birde mallık bende tabii - cvp bile veremiyor bu topicte.arkadaşın biri asus laptoplar hakkında bilgi almak istemiş ;

http://forum.donanimhaber.com/m_7195936/tm.htm

1.msjı) 1.sınıflar,toshiba-sony-hp-ibm
    2.sınıflar,acer-dell
    3.sınıflar,asus-f/s,lg
    4.sınıflar,msi-monster
    durum bu.artık sen karar ver.1. sınıfları tercih edersen memnun kalırsın kesin.
    TOSHİBA M70-160
    SONY VAIO VGN-FS415M
    HP Pavilion DV5196 (EW776EA)
    LENOVO (IBM) TPZ60m
    ACER ASPIRE AS5672WLMI
    DELL INSPIRON 6000
    ASUS A6JC
    bunlardan birini al.güzel laptoplar avsie ederim.

2.msjı) sony ve toshiba dada made in china yazıyor.bunların esas üretim yerleri japonya.işçilik daha ucuz çin de.bunun için fabrikayı çine kuruyolar.böylece daha ucuza geliyor.daha çok kar ediyorlar.durum bu.

ak_onair ve trust_company arkadaşlar tabi yanlışlarını yazmışlar ve ben son msjda son noktayı koymuşum.tabi cvp yok.

aslında lazım böyle tipler.fena mı beleşe cem yılmazlar ata demirerler ayağımıza geliyor.atalım böyle toyları forumdan , LÜTFEN :)

kusura bakmayın diğer arkadaşlarım rahatsız ettiysem sizleri , ama dizüstü forumundan şikayetçi arkadaşlar var temizleyelim hatta mümkünse imha edelim böyle zatları.

@toshibam70 arkadaşım sınavlarına iyi çalış , okulda pek ezilme diyeceğim ama çok dayak yiyorsundur bu kafayla sen.
    en yakın sağlık ocağına başvur , rapor da vermiyorlar dikkat et devamsızlıktan kalmayasın.

forum için çalışan bilgili arkadaşlarıma sevgiler , saygılar ...

• ya adam resmen kendi laptopunu öve öve bitirememiş
    nedir bu fanboylardan çektiğimiz?

herkesin malı kendine güzeldir ama bu kadar da körü körüne fanatizm yapılmaz ki!
  • MC_ERSİN tebrikler arkadaşım çok güzel yazmışsın.

Forumdaki genel problem şu ; Birisi soruyor şunu mu alayım bunu mu diyor cevap olarak benim makinam şu bunu al. Herhalde insanlar kendi makinası alınca tatmin oluyor, psikolojik olarak rahatlıyorlar. Bal ben aldım herkes alıyor demek ki doğru seçim yapmışım mantığı herhalde
  • @ak_onair

renkdaş doğru söylüyorsun da , bu adamın makinesi bir yana her şeye atlayıp cvp verme ,her şeye yorum yapma, bilimum miktarda sallama gibi özellikleri var.bir şey bilse amenna.millet buna cvp vereyim derken topicler kirleniyor.

@muratremix

ben bu laflarına derim ki ;

görmemişin laptopu olmuş , gitmiş taksim meydanında wirelessten nete girmiş...
  • aynen öyle olmuş

bu aldığım 5 yada 6.cı laptopum (1-2 yılda bir periyodik olarak güncelliyorum), ama bir gün olsun aa benim malım en iyi, diğer hepsi tütü kaka dediğimi hatırlamıyorum (yaşında etkisi var herhalde)
  • işte aradan 2 gün geçmiş hala büyük insandan cvp yok.yazıyor böyle msjları zırt pırt sallıyor sonra yok oluyor piyasadan...

edit : arkadaşlar elemandan yeni haberler var.pcdepo çalışanlarına benzedi walla adam , biz de dedektiflik yapıyoruz

eleman bu topiğe son msjından beri ekran kartı babına yeni bir topic açmış , tahmin ettiğiniz gibi 2 lafı bir araya getirememiş.(getirdikleri de sallama zaten) :http://forum.donanimhaber.com/m_7485549/mpage_1/key_//tm.htm#7490747

sorsan bu topiğe bakmadım der amma profilde msn adresini değiştirmiş.(hatta e-mailinde gfb ismi geçiyor-bile bile yazmış "bu eleman fenerli böyle yazarsam uğraşmaz benle diye" ama , böyle fenerli olmaz olsun , belkide yalan yazıyo.)

büyük ihtimal de topiğe cvp yazamayacak ama ben burada ondan güncel haberleri vermeye devam edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneWolf37 -- 9 Haziran 2006; 15:50:15 >

• cidden 2 lafı bir araya getirememiş.getirdikleride sallama zaten.doğru diyorsun.
    bu topiği okuduktan sonra bunun vermiş olduğu cevapları okudum.gerçek dışı şşeyler yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

cidden 2 lafı bir araya getirememiş.getirdikleride sallama zaten.doğru diyorsun.
    bu topiği okuduktan sonra bunun vermiş olduğu cevapları okudum.gerçek dışı şşeyler yazmış

hacı dur daha çookk var aşağıyı oku...

cemaat arkadaş profilinde amd işlemci - nvidia ekran kartı demiş ama kullandığı laptop ve masaüstü pclerde intel işlemci , ati vga var.Allah (c.c) arkadaşın tahsilatını af eylesin.

http://forum.donanimhaber.com/m_7413496/mpage_1/key_//tm.htm#7485455

bu topicte elemanımız vga tavsiyesi isteyen bi arkadaşa x300 iyi ekran kartı tavsiye ederim diye 2 tane msj atmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_7485549/mpage_1/key_//tm.htm#7490747

bu topicte ise millete soruyor hangi pci-express ekran kartını alayım diye.iyi güzel sor da 4. msjında

---pardon yanlış bilgi vermişim 2 fan 550 watt 7600 gt yada x800xt de ısınma sorunu olur mu.birde x300 yanına taktırsam olur mu---

demiş.az evvel çok iyi tavsiye eden arkadaş x800 gibi bir ekran kartının yanına x300 takmayı planlıyor...

yorum sizin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.