Şimdi Ara

CEO açıkladı: 'Yerli otomobil yüzde 50'nin üzerinde yerli olacak' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem otomobil devletin degil 5 tane sirketten olusan konsorsiyumun.
    Neden Cumhurbaskani once babayigit aradi, sonra 2-3 mitingde bir bundan bahsetti, sonra konsirsiyuma katilacak sirketleri acikladi, sonra CEO yu da Cumhurbaskani acikladi. Hala da sanayi bakani orda burda aciklama yapiyor bu sirket hakkinda. Devlet destekli bir olusum yani o 5 sirket kendisi bir araya gelip bu ise girmedi devlet onlarin bu isi yapmasini istedi.

Dediginiz dogru otomobil otomobil uretiyorum demekle olmaz bu isin basamaklari vardir. En basindan beri uretiyorum demekle uretilcekmis gibi davrandilar o yuzden bir turlu olmadi. CEO aciklama ile sirket kurma ile olmuyor gercekten o adimlarin atilmasi gerekiyor. Bugun 100 yildir araba ureten sirketlerin bir araci kac yilda dizayn edip uretime sokabildikleri belli. Verilen yalandan zamanlar projenin inandiriciligina golge dusurdu hep ve secim yatirimi olarak algilanmasina sebep oldu. Ki oyle kullanildi.

Su anda da inanmak icin ben bir sebep gormuyorum. O kadar yalandan dolandan sonra inanmak icin once somut bir adim gormek lazim. Bir inanirsin, iki inanirsin ama 3-4-5-6-7-8 inanmaya devam etmek anlamsiz.

• Bununla ilgili Türkiye'de arge yok, destek yok, ama laf olunca bol. Başarılı olur mu orasını bilemem ama 200 bin tl nin üzerinden satılacağı kesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala bunlara inanan varmı ?
  • dünyada fosil yakıtlı araç üretimi durduğunda mazotla çalışan ilk arabamızı yapacağız. gısgananlar çadlasın
  • Zorla yerli değil yerinde yerli istiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volvo satılırken hükümet nerdeydi. Hem yerlimiz olacaktı hemde dünyaca bilinen markamız. Gerisi . . . . . . .

• Cöp segment arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pujhhahahhhajajjjhahahahhahahhajajajahhahahahhahahahhahahahahhahahhhhahahahaahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim şahinlerin %ı yerliydi ? kıyaslama açısından
  • aga seçime cok var bu haberler nerden geliyor :D yerli arabamız yollarda :D lozan antlasması bitince muhahahah neyse rez alın yorumu secimlere yerli araba muhabbeti donecek :D
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    ooo yüzd 30 luk kısım var çomareler
  • Yerli oto ile Bannerlord'u birbirine benzeten tek ben miyim acaba?
  • rekabetçi fiyat !??! adamlar açıkladı 200bin tl civarından olacak diye am 2022 yi yeni gördüm süreç uzadıkça uzuyor, zaten %50 yerli oalcaksa o çok daha önce yapılabilecek bişeydi ayrıca milyarlarca devlet teşviğinede gerek olmayna bi durum bu çok saçma bi CEO var işin başında .. seviye 3 otonom olsun diye ısrar eden kim? bu ülkede otonom aracı nerde kullanabilecek doğru düzgün yol da yok şeritte yok, seviye 3 otonom vs istemiyo halk ! halk ucuzistiyor !! ucuz araç üretin .. 200bin tl den de zaten elektrikli araçlara doğru düzgün bi teşvik gelirse tesla model3 abd fiyatı 35bin$ dan başlıyor, 175bin tl civarı vergiyle vs 200bin olsa zaten yerli araç dediğiniz saçmalık çıkana kadar hem elektirkli araçlar ucuzlar hem menzilleri artar siz halaa 2022 de 200bni e daha emekleme aşamasında araç çıakrtacaz ayağına yatın, bahane otonom seviye 3 olacak bide utanmadan %50 yerli olacak... bi CEo git !

• şaka mısınız ya italyan fiat egea bundan daha çok yerli : %70

• Önce yerli uçak bi yere insinde göklerden, arabaya bakarız sonra

• Egea ve Megane Sedan zaten yerli otomobil bu durumda. Bundan sonra Türk Malı otomobil olarak değiştirsinler adını...

• Kaporta, iç döşeme, jant lastikler.. İşte %50den fazla etti :D

• motorun yüzde 80 90 lık kısmını biz üretelimde %50 yerliye razıyım.
  • %90 değil miydi. giderek düşüyor. 23 te %0 olacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.