Şimdi Ara

CEO açıkladı: 'Yerli otomobil yüzde 50'nin üzerinde yerli olacak' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corolla’nın yerlilik oranını birileri atsın şuraya, 3 tane akgezen için yoramayacağım şimdi kendimi
  • öfff bıktım artık şu yerli otomobil lafından. Soğan yetiştiremeyen ülkede neyse şimdi sakin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence %0 terli olsun rexona’ya bağımlı olmayalım

• Haaaa ...

yerli dediğiniz bumuydu yani !

Mu mantıkla F35 lerde yerli :)

• aracın markasının ismi erdoğan olmalı. modelide tayyip.

diğer model de albayrak olabilir.

teşekkürler reis sonunda yerli otomobile bineceğiz.
  • Çöphaber.com

• sn. ceo, borunu biraz fazla koyun lütfen yoksa yenmiyor
  • Bakalım bu yıl prototip gelecek mi?
  • yerli mi yoksa milli mi
  • Bu yerli araba konusu ile duygularımız çok sömürüldü ve paramızda sömürüldü ve görünen o ki daha da sömürüleceğiz. Artık durum tiksinç bir hal aldı. Bu zihniyet ile bu araçtan bize hayır gelmez. Geçmediğimiz köprünün parasını bizden kesenler varken binmediğimiz ve sahibi olmadığımız arabanın da parasını bize ödetirler hatta ve hatta şuan için ortada olmayan araba için bu milletin ne kadar parası heba oldu acaba?

• ey millet bor deterjan neyinize yetmiyor ? yerli uçak, yerli otomobil yaptık, henüz görücüye çıkmadı. şu seçim demokrasi şeysini halledelim onları da açıklayacağız. he nedir paran yoksa geçme köprüden, paran yoksa binme otomobile. bazılarını görüyoruz, duyuyoruz, kıskanıyorlar. kıskanmasınlar da ne yapsınlar. nerelerden nerelere geldik. ben hatırlıyorum bu milleti tüp sıralarında beklettiler. çöpleri toplamadılar. eski defterleri açarsam işin içinden çıkamazsınız söyleyeyim.
  • Ben şunu çok merak ediyorum. Neden tüm kıyafetlerde yazılar yabancı dilde? Bu sadece özenti ile açıklanamaz sanırım.

• haberde gösterilen arabanın direksiyonu sağda mı ,ben mi yanlış görüyorum ?
  • Yerliliği bence yanlış algılıyoruz. Esas yerli olması düşüncenin ve planların bu topraktan doğup büyümesi ve burada üniversitesinden siyasetine kadar her alanı olumlu manada etkileyen bir ekosistem oluşturabilmesidir. Ne yaptığını bilir doğru hedefi koyarsan başta tüm malzemeyi dışarıdan alsan bile zamanla ülkeye çok faydalı bir sonuç ortaya çıkar. Aksi halde yabancı kaynaklı bir düşünceden doğarsa tüm parçaları burada üretilse bile sınırlı katkısı olur. 1.si orman ise 2.si saksı ya da saksılar topluluğunu geçemez.

• cok karamsar bakmayin bence bu ulkeden neden tesla gibi bir araba cikmasin neyimiz eksik?
  • 2016 yılında yollarda olacağı ve 35.000 lira olacağı söylenen ama daha hâlâ da şöyle üretilecek, böyle üretilecek denilen bir araba. Hayret yaaa. Seçim de bitti ama. Niye hâlâ araba haberi geliyor ki...

• Şu üyelere yeminlen gülüyorum, neden mi nedeni çok basit. Şu ceo 'nun kim olduğunu bile bilmeyenler burada ahkam kesmeye kalkıyorlar yaa. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ortada fabrika yok, binlerce saatlik uçuş testi yok, ama yerli uçak var parayla satın alınca milli diyorlar birde, kamuflaj giydirip araba yaptık dediler bi ara... ve hala 10 yıldır ecek , acak, mış , miş...... uyu yavrum uyu ...
    Yerli uçak var ve adı hürkuş devletimiz zamanında yaptı ve şuan göklerde hala uçuyor ve bunun içinde akp reklamını kullandı ve aynı şekil yolcu uçağımızıda yapıyoruz dediler reklam olarak kullandılar yaptıkta demediler yolcu uçağı ile hürkuş 'u anlayamadığınız için işinize gelmediği için böyle çaresiz olduğunuz için anca bu şekil cümleler kurarak nefes alıyorsunuz işte.

Önce adam akıllı araştırın öğrenin ney neymiş diye ondan sonra burada saçmalayın.

Hürkuş 'u yapıyoruz yerli uçağımızı yaptık diyoruz ama birileri nedense uçak deyince aklına boeing 737 geliyor neden çok amerikan filmi izleyince böyle yorumlar çıkıyor işte yapacak bir şey yok. :)

Ukrayna ile yolcu uçağı ortak olarak yapımı hala devam ediyor. Ve TFX adı verilen jet uçağımızda Rolls Royce ile çalışmalar devam ediyor.

Ama kime anlatıyoruz ki. Bunların amacı bu şekilde yazmak için nefes almaları. :)

Çok değil Atak için yazılan kelimler cümleler hala bu forumun köşelerinde duruyor yazanlarda yine aynı kesim. :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.