Şimdi Ara

CEO açıkladı: 'Yerli otomobil yüzde 50'nin üzerinde yerli olacak' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
9.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galata bankerlerine araba yaptırmaya kalkarsan böyle olur. montaj kafası...

• Sizin gibi hainler her yerde ama bu millet muzaffer olacak ..

• Aynı şeyleri İnsansız Hava Araçları içinde diyordu izansız tuhaf grup...

Şimdi Motoru dahil İHA lar üretiliyor bu ülkede..

• Kim inanır kadir inanırdı artık oda uyandı ,artık kimse yemiyor bu palavraları.

• Ağırlık olarak ise;

kaporta ağırlığı Motor ağırlığı

Hacim olarak ise;

Kaporta hacmi Motor hacmi

• gene yandık arkadaş! bissürü ek vergi zammı gelir şimdi :DASA

• Ilk yerli otomobil haberi ciktiginda gerek yok diye elestirenlere bakiyorsunuz bugun de hep yerli araba haberi ama gelisme yok diye elestiriyorlar..

Velhasil sig muhalefet olmak demek bu demek..

• Hemican kullanıcısına yanıt
    devlet desteği olması gayet doğal kolay bir iş değil..surecin yurutulmesi ile ilgili sıkıntılar oldugu belli..bazı şeyler siyaset üstü yürütülmeli.
    ancak bu işi yapacaklar belli ve ciddi de bir ekip kurulmuş durumda. gecikmeli olsada bir plan var.başlangıç için bunlar gerekli yani bir yola cıkılmıs gözüküyor.. acıkcası ben bu konuda ümitliyim..
  • otonom ve elektirikli, eğer dediklerini yaparlarsa ilk alan ben olurum. Bugün en ucuz tesla 300 bin tl den aşağı alamıyorsun.

• ooo 2022 ortası derken gecikecek mecikecek illa ki ve 2023 derken seçimlere şimdiden hazırlık haberleri

• Hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sounderland

Yorumları okuduğum da şunu anlıyorum bizim düşmana ihtiyacımız yok kendi milletimiz bize yetiyor.
    Bu geyikte baydı artık ama.

Ben üniversitedeydim bu yerli araba geyiği vardı. Ben mezun olalı 4 sene olacak halen daha var.

Ortada gram ilerleme yok sadece lafta uçup kaçıyorlar.

AKP tarafı ise sadece karşı tarafa siz yetersiniz işte düşman olmak için falan filan.

Araba dediğin şey kolay değil evet ama bu kadar da uzatılacak konu değil.

Tesla ilk 2003'te kuruluyor. İlk arabalarını 2006'da piyasaya sunuyor. 2008'de seri üretime geçiyor. (Tesla Roadster) İlk aile tipi arabalarını 2013'te üretiyor.

Şirketin ilk kurulumunda iki mühendis bulunuyor. Sonra Musk geliyor yatırım yapıyor. İlk yatırımları 7 milyon dolar. Bu parayla Roadster ortaya çıkıyor.

Bu iş meşakatli iş bunu herkes kabul ediyor. Ama ortaya bir prototip çıkması için bu kadar zaman gerekmiyor.

Bizimkiler tuttu, Saab-3 modeli için 50 milyon dolar ödedi. Sonra onu öyle edecez böyle edecez. 3 yıl geçti üzerinden tak diye rafa kaldırdılar.

Şimdi de şirketlere verdik diyorlar. İş bir yere gitmiyor zira. Herkesin dillendirdiği olay bu.

• Boş muhabbet, a haber tayfası bunu beğendi.

• Bu sefer belki olabilir. Yüzde 100 yerli deseler palavra derdim ama bu açıklamanın ayağı yere basıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ll7lll

• Ya bunun neresi yerli simdi, %51 yerli olunca yerli otomobil mi oluyor? La bi gidin ya Allah'inizi severseniz
  • Yıl 2075 :
    Yerli arabamız %50 nin üzerinde yerli olacak....cak....cak........cak..........

• Yav Heeeeee hEeeeee heeeeeee hayret budefa reklamı seçimden sonra ya bıraktılar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.