Şimdi Ara

Cep Kamuya Zam mı Geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, cep kamu 1000 midi kullanıyorum. Normalde 30 TL. Az önce mesaj geldi 11 nisan itibariyle 32 TL ye 500 vodafone için 500 her yöne konuşmaya devam edebilirsiniz diyor. Paket aşım ücreti de 41.5 kr/dk imiş.

Acaba vodafone genel bir zam furyası mı başlatıyor. Siteye baktım bir değişiklik göremedim

Ben zaten bu dakikaların yarısını ancak kullanıyorum. Hesabını bilen tarifeye zam gelmezse oraya geçeceğim artık.

Edit: Sitede yer alan mevcut fiyatlar.

Cep Kamu 1000 Midi Aylık Sabit Ücret 30 TL Ücretsiz dk aşımı durumunda görüşmelerin dk ücreti 30 Kr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scan -- 2 Nisan 2012; 16:37:09 >

• 2 TL zam gelmis. Makul sayılır.
  • aveanın kampanylarına geçeriz, zaten onlar da diğer operatörlerden gelenlere kampanya yapıyorlar. vodafon kamu hattı kullanan zaten benim gibi bir kaç kişidir, olmasa da olur. dikkat edin vodafonda cep kamu ile cep çiftçi tarifeleri aynı. hangisine avantajsa
  • Avea tüm piyasayı yönlendiriyor fiyat politikasıyla. Hatalı veya saçma bir görüş olabilir ısrar etmiyorum ama aveada her yöne 1000 dk 29 TL'ye veriliyordu, yeni her yöne serisi ile 1000 dk her yöne 32 TL oldu. Vodafone da bu sebepten bir zam yapmış olabilir bence , hiç alakası da olmayabilir
  • Avea'ya geçeceğim ama iş yerinde çekmiyor. Millet cama yapışuyor konuşabilmek için.
  • Aveaya geçmek vacip oldu artık
  • YAZIKLAR OLSUN VODAFONE BİZ KAMPANYA BEKLERKEN VODAFONE KİTLEMEYE DEVAM EDİYOR. ŞOK ÜSTÜNE ŞOK. BEN 10 SENE SONRA İLK SDEFA BIRAKIYORUM BU ŞİRKET ADAM OLMAYACAK MI YA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salak gibi taahhüt verdiğim için geçemiyorum hesabını bilene
  • risendark, bende taahhüt verdim. taahhüt bitene kadar fiyatı değiştiremezler. sen o fiyattan alacağını bildiğin için taahhüt verdin, keza benim taahhüt de aralıkta doluyor. aralığa kadar 2 tl indirim yapacaklarını (eski fiyattan) belirtiyordu sms
  • benimde kamu 1000 dakika vodafonda 30 tl sabit fatura dediler bakalım ne kadar gelecek,turkcell'den geçtim ayrıca.
  • Turkcellde'de 50 tl olan sabit kamu hattımı hiç 50 tl ödeyemedim hep faturalar 80 - 90 geldi o yüzden vodafone geçtim.
    Geçen vodafonda telden güncel faturama baktım 28 tl yazıyodu şükürler olsun dedim yani.
  • 1,5 yıl sonra aveada 2 tl zam yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.