Şimdi Ara

Cep Nakit Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emim değilim yanlış yerdeyse görevli arkadaşlar silmek yerine taşırsa memnun olurum.
    Lisedeyken babam pttdeki görevli tavsiyesi üzerine para gönderim ücretinden kurtulmak için ptt ve vodafone anlaşmalı olan cep nakit kart aldı uzun suredır kullanmadım sonra baktım kı kartın son kullanma tarihi geçmiş babama söyledim kart onun üstüne olduğu için pttye gitmiş süre uzatıldı demişler yenşsşnş filan vermeyip herhangi bir işlem yapmayıp bu ksrt kullanolor demişler bu olaydan yaklasık olarak 1 ay sonra lıse bıttı bıtelı somra acil bi durumda babam para yatırdı ve şifreyı hatırlmadığımı farkettım 2 hafta öncede başladım aramaya musterı hızmetlerı ptt onlıme sıkayetlerı vs her turlu llayı denedım olmuyor ne şifremi sıfırlayabiliyorlar ne de paramı alabılıyorum babam tüketici hakem.heyetıne gıtmıs alamazsın dıye gondermısler adamı biraz cahilcedır bır sey soylemısler anlamamıs ne yapabılırım nasıl alabılırım paramı kartta 90 tl var ptt mudur ıle gprustum bır kac kişi daha var aynı durumda olan size yenş.kart verelim diyorlar param ne olucak diyorum paranızı alamazsınjz buyuk ıhtomal dıyorlar ne yapabilirim yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berbat bi senaryo......

• Hocam sizce ne yapabilirim senaryo şuan harbiden kötü durumda 90 tl benim 2 gunluk ücretim kolay bir işte değil bana göre bayağı bi önemli yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAKSİTLİ TELEFON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.