Şimdi Ara

300TL Limitli Kredi Kartı ile 600TL lik taksitli alışveriş yapılabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
41.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci evine en ucuzundan çamaşır makinesi alacağız ama 1 tane kredi kartı var elimizde o da 300 tl limitli. ayda 100 tl taksit yaptırarak bu kart ile 600 tl lik bir makineyi alabilirmiyiz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kredi Kartı Limitinden Fazla Taksitli Alışveriş: Bilmeniz Gerekenler

Kredi kartı kullanırken, limitinizden fazla taksitli alışveriş yapıp yapamayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu soruya cevap vermek için öncelikle kredi kartı limitlerinin nasıl çalıştığını anlamanız gerekir.

Kredi Kartı Limitleri

Kredi kartı limitleri, kredi kartı şirketleri tarafından belirlenen, kart sahiplerinin tek seferde harcayabilecekleri maksimum tutardır. Bu limitler, gelir geçmişiniz, kredi geçmişiniz ve diğer faktörlere göre belirlenir.

Kredi Kartı Limitinden Fazla Taksitli Alışveriş

Genel olarak, kredi kartı limitinizden fazla taksitli alışveriş yapmak mümkün değildir. Bunun nedeni, taksitli alışverişlerin de toplam borcunuza dahil olmasıdır. Kredi kartı şirketleri, limitinizin üzerinde bir tutarda alışveriş yapmanıza izin vermeyecektir.

Bazı durumlarda, kredi kartı şirketleri, limitinizin üzerinde bir tutarda taksitli alışveriş yapmanıza izin verebilir. Ancak bu genellikle yalnızca iyi bir kredi geçmişiniz varsa ve ödemelerinizi zamanında yaptığınızda gerçekleşir. Yine de, bu durumlar çok nadirdir ve çoğu kişi için geçerli değildir.

Limit Üstü Taksitli Alışverişin Sonuçları

Kredi kartı limitinizin üstünde taksitli alışveriş yapmaya çalışırsanız, aşağıdaki sonuçlarla karşılaşabilirsiniz:

• İşleminiz reddedilebilir.
    • Kredi kartınız geçici olarak bloke edilebilir.
    • Kredi geçmişiniz olumsuz etkilenebilir.
    • Ek ücretler ve cezalar ödemeniz gerekebilir.

Sonuç

Kredi kartı limitinizden fazla taksitli alışveriş yapmak genellikle mümkün değildir ve bu tür işlemler olumsuz sonuçlara yol açabilir. Taksitli alışveriş yapmadan önce limitinizi kontrol etmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kısa ve net cevap vereyim: alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamJam

Kısa ve net cevap vereyim: alamazsınız.

Kısa ve net cevap vereyim: OK

teşekkürler.
  • Bildiğim kadarıyla bankaya para yatırılarak geçici süreliğine kredi kartı limiti arttırılabiliyor.Bankanızla görüşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bildiğim kadarıyla bankaya para yatırılarak geçici süreliğine kredi kartı limiti arttırılabiliyor.Bankanızla görüşün.

deneyeceğim. teşekkürler.
  • Limit aşım bedeli geliyor arkadaşım sallamayın !
  • Alışveriş taksitli ya da taksitsiz olsun, ürün bedeli karttan tek seferde çekilir. O yüzden 300 liralık kart limitiyle 301 liralık taksitli ya da taksitsiz alışverişte yetersiz bakiye sorunu olur.

Ayrıca geliriniz kadar limit belirleyin. Tüm kartlarınızın limit toplamı, gelirinizi aşmasın.

Bu kadar kart mağduru aptal nasıl ortaya çıkıyor diyor insanlar sonra. Bu şekilde çıkıyor.

Son cümleyi üzerine alınmasın kimse. Genel durumu belirttim sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atıyorum 600 tl lik bişey aldığınızda kredi kartının 600 tl lik limidi dolar her ay taksit miktarı kadar ödendikçe azalır atıyorum 50 tl taksit var ilk ay 550 tl limidin dolu olur 2. ay 500 sizin limit 300 olduğu için olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 7 Kasım 2010; 13:09:56 >
  • Kredi kartına git 300 tl yatır. Limit geçici olarak 600 TL oluyor. Ben 700 TL lik play kartla 1500 TL lik alışveriş yapmıştım.
    Kısa ve net cevap: Alışverişini gönül rahatlığıyla yapabilirsin.
  • Kredi kartsız, kefilsiz, senetsiz ve üyeliksiz sitedeki ürünleri veya Türkiye' de satışa açık alınabilir tüm ürünleri model-ismini söyleyerek ürünleri 2-60 aydan 1.000-20.000 TL' ye kadar satın alabiliyorsunuz.

http://www.serezoglu.com/kredi-kartsiz-alisveris.aspx
  • yukarıda bir arkadaşın dediği gibi play card ile ben de aynı şeyi yaptım hem de birkaç kere. 500 tl limit var, kredi kartı ödemesi olarak para yatırıp çamaşır makinesi + bulaşık makinesi aldım taksitle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.