Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talonx

Turkcell'li olmasak ta alabiliyor muyuz bu kartı?

Malesef.Fakat kart babanın,annenin vs de olabilir.
  • 5 dakika önce euro ile satın aldım.Alamayan niye alamıyor anlamış değilim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

5 dakika önce euro ile satın aldım.Alamayan niye alamıyor anlamış değilim açıkçası.

Ne kadarlık aldınız acaba ?
  • son 15 gündür toplam 50 euroluk aldım. parça parça. hiç bir sorun çıkmadı.
  • kart çıkarmak için hattın üzerimize mi olması gerekiyor? benim hat eski kız arkadaşımın üzerine de.
  • Denedim hala alamıyorum kart ile .
  • Şimdi aldım çalışıyor. Uzun zamandır bekliyordum .
  • Eğer hala alınıyorsa yarın gidelim basalım turkcell şubelerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlorinKing

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

5 dakika önce euro ile satın aldım.Alamayan niye alamıyor anlamış değilim açıkçası.

Ne kadarlık aldınız acaba ?

10 euroluk
  • Anlık sorunlardan dolayı alamıyor olabilirsiniz , bende alamıyordum ama şuan sorun yok rp yüklemeyle ilgili .
  • Arkadaşlar içiniz rahat olsun 10 dakika önce çıkarttım ve 10 euroluk rp aldım kart şuan aktif.
  • 10 euroluk da ben cektim, eyv!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 975 rp kaç lira yapıyor?
  • Gün itibari ile cept paracard ile rp alabilen var mı ? Almaya çalıştığımda kartın reddedildi diyor,yine mi kapandı online alışverişlere?
  • Arkadaşlar telefonumuzdan cardımıza para yollayabiliyormuyuz.Ve nasıl yolluyoruz konu hortlatmış olcaz ama yeni konu açmak istemedim.
  • Eline sağlık dostum alamayan yada sitelere şifresini verip hesaplarını kaptıran arkadaşlara çok yararlı olacagını düşünüyorum.
    Aslında riottada hata var cafelere vesaire knight takı gibi premium yada cash kodları olucak alıcak adamlar evde kendısı kod gırıp alıcak
  • gencturkcelliyim ama hat benim uzeremi bilmiyorum. online islemlerde benim adim cikiyor. benim ustumemidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RP alamadım bugün . Özür dielriz ancak kartınız reddedildi diyor. RP alabilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 11 Kasım 2012; 18:04:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

RP alamadım bugün . Özür dielriz ancak kartınız reddedildi diyor. RP alabilen varmı ?

evet aldım ben yine sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyJosian

quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

RP alamadım bugün . Özür dielriz ancak kartınız reddedildi diyor. RP alabilen varmı ?

evet aldım ben yine sorun yok

Bende aldım ama 20 tllik alamadım. 10 tl de sorun çıkmadı, acaba öderken banka 1-2 t işlem ücreti falanmı kesiyor çünkü tam 20 tl vardı hesapta.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.