Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neo ile alan olursa lutfen cok gec kalmadan bilgilendirsin ona gore cikartalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sonunda sinirlendim garanti hesabımdan attım sanal karta parayı aldım alacağımı uğraşamam cepte paracard la bidaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodinatr

en sonunda sinirlendim garanti hesabımdan attım sanal karta parayı aldım alacağımı uğraşamam cepte paracard la bidaha

Alınıyor mu tam anlayamadım ? Bu neo yu çıkartsak rp alabilicez yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Orijinalden alıntı: rodinatr

en sonunda sinirlendim garanti hesabımdan attım sanal karta parayı aldım alacağımı uğraşamam cepte paracard la bidaha

Alınıyor mu tam anlayamadım ? Bu neo yu çıkartsak rp alabilicez yani ?

yok garantide hesabıma sanal kart açtım
  • Arkadaslar bugun neo cikarticam ve son gelismeleri aksam buraya aktaricam, bi problem var ki ben lol e rp almicam baska bir oyuna alicam(oda ayni mantikta, paracardla deniyince ayni hatayi veriyordu, duzelirse deneyin bence derim)
    son gelismeleri aktarmaya calisicam

• ise yaramadi arkadaslar, o kartta internetten alisveris e izin vermiyor.

• Hala ödeme yapılamıyor değil mi?

• Şahsen sırf rp alabilmek için bu kartı çıkarttırdım 1 kez rp aldım,ertesi günü store hata vermeye başladı,supporta attığım ticketlardanda bi çözüme ulaşamadım haliyle.Neo card hakkında bi fikrim yok fakat kendi üzerinize bir hesabınız varsa sanal kart oluşturarak gayet güvenli bir şekilde rp alabiliyorsunuz.Ben Maximum ve World ile denedim.
  • Şu konuyu kitleyin artık

• internetten aldım,kurye gelirken kargo ücreti ödeyecek miyim?
  • Beyler bende bugün Cep-t paracard ile rp almayı denedim 2-3 kez hemde ama hata veriyor .

We apologize , your card has been declined tarzında :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyJosian

Beyler bende bugün Cep-t paracard ile rp almayı denedim 2-3 kez hemde ama hata veriyor .

We apologize , your card has been declined tarzında :S

sanırsan internetten alış verişe kapanmıştı bu kartlar.
  • 1 kere kullanabildik kartı ya işe bak tam zamanıydı kapatmanın hea :S
  • eline sağlık
  • sorunsuz bu gun aldim rp paracard ile yanliaz kdv euro uzerinden yani 2 katini ödüyosun karta yukledigin para yetiosa alabiliyoruz
  • Ciddi misin? çalışıyor mu artık???
  • Çalışmıyor diye biliyordum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodesuka

sorunsuz bu gun aldim rp paracard ile yanliaz kdv euro uzerinden yani 2 katini ödüyosun karta yukledigin para yetiosa alabiliyoruz

Hala alamıyorum ben?
    Edit: PLN ile alıyordum ben eskiden, yine öyle denemiştim olmadı. Fakat euro ile denedim ve oldu, bayağı sevindim sanırım artık düzeldi, steam de falanda çalışıyormu bir bakarsınız benim kartta para kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gripholion -- 22 Ağustos 2012; 19:32:33 >
  • Çok farklı bir siteden ( ) Günlük üyelik almaya calıstım geçenlerde fakat alamadım çalışmıyor bende ki hala.
  • Nasıl alıyoruz biri anlatsın da ben de alayım yarın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.