Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yapı krediden banka kartı alıp denicem,olursa detaylarıyla sana anlatırım,ama benle birlikte p.tesiyi beklemen gerekicek
  • Ben bu konuyu nasıl yeni gördüm bilmiyorum ama yarın koşarak gidip kartı alıcam tek sorum var biz bunu aynı anda kredi kartı olarak kullanabiliyor muyuz mesela sadece RP alımı için değilde Steam'dan oyun alabilir miyim ?
  • Alma alma. Kaç haftadır paracardla alım yapılamıyor.
  • Garanti paracard'ım var rp çekmeye çalıştım herşey eksiksiz yaptım ama " We apologize, but our store has encountered an error. Please contact us athttp://support.leagueoflegends.com/ for additional support. " böyle nir hata aldım herkeste aynı şekilde sorun mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriss

Garanti paracard'ım var rp çekmeye çalıştım herşey eksiksiz yaptım ama " We apologize, but our store has encountered an error. Please contact us athttp://support.leagueoflegends.com/ for additional support. " böyle nir hata aldım herkeste aynı şekilde sorun mu var ?

Malesef
  • Müşteri hizmetlerini falan arayan oldu mu hiç? Ben pazartesi arayacağım.
  • Arkadaşlar son durum nedir çekiliyormu şu an paracarddan RP?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_

Arkadaşlar son durum nedir çekiliyormu şu an paracarddan RP?

malesef hayır dün denedim ama olmadı
  • ben yeni banka kartı çıkartıcam,duruma göre detayları aktararak yeni bi anlatım konusu açarım,bu konuda da cevap vericem
  • hala hata alıyorum kaç kez denediğime rağmen çözümü yokmudur ?
  • Supporta mail attım durumu. Sorunun kredi kartı sağlayıcısından ya da bilgileri yanlış girdiğimizden kaynaklandığını söyledi. Ön ödemeli kart olduğu için pay-pal da kullanamıyoruz. Müşteri hizmetleriyle konuşan yardımcı olursa sevinirim.
  • şuanlık garantiye bağlıyız yakın zamanda fixleyeceklerini umuyorum boşu boşuma kk ını kullanıyorum şu aralar.
  • Konu için teşekkürler.Bende çıkartacaktım ama bu aralar sorun oldugunu öğrenince vazgeçtim sizce düzelir mi ve ne kadar zaman alır?
  • Turkcell cept neo card var. garanti ile değil akbank la ortak kartı. aynı görevi görüyor. yarın o karttan alıp deneyeceğim.

bu arada cept paracard ücretsizdir. cept neo kart 5 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Turkcell cept neo card var. garanti ile değil akbank la ortak kartı. aynı görevi görüyor. yarın o karttan alıp deneyeceğim.

Yurtiçi ve yurtdışında Cep T-Neo ile dileğiniz yerde alışveriş yapabilirsiniz.

Akbank'ın sitesinden baktım yurtdışı alışveriş yapılabilir diyor. Cep-t paracard ile sorun yaşayan arkadaşların işine yarayabilir.
  • Ben alısveriş yapamadım akbankın kartı ile ama belki benim hatamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aEronwzz

quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Turkcell cept neo card var. garanti ile değil akbank la ortak kartı. aynı görevi görüyor. yarın o karttan alıp deneyeceğim.

Yurtiçi ve yurtdışında Cep T-Neo ile dileğiniz yerde alışveriş yapabilirsiniz.

Akbank'ın sitesinden baktım yurtdışı alışveriş yapılabilir diyor. Cep-t paracard ile sorun yaşayan arkadaşların işine yarayabilir.

Kredi kartı gibi mi ? Kart limiti 0 ken ekstra borç yazar mı ?
  • Hayır cept paracard gibi ön ödemeli kart. yüklediğin kadar harcayabiliyorsun diye biliyorum.
    umarım bu kartla rp alımı mümkündür
    bu linklerden bakabilirsiniz:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/Cep-T-Neo.aspx

http://www.akbank.com/bireysel/kartlar/cep-t-neo.aspx

• Bu neo kart ile deneyecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.