Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reqvhio

meh belki çözülür yine de,sonuçta bu kadar insan magdur durumda,genel bi sorun olma ihtimali yüksek

Başka bir siteden alışveriş yapmayı denesen acaba kabul edecek mi ? Denedin mi hiç ?
  • deneyemem 31 lira var 24-25 lira rp zaten 5 liralık ne alcamki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 17 Mayıs 2012; 23:50:50 >
  • Kart bilgilerini girdikten sonra kabul ederse eğer onay sayfası geliyor zaten. En azından point blank oyununda öyle. Ben denedim orada 5000 ng(rp diyelim) 5 tl yapıyordu ama kart sağlayıcınız bu alışverişe izin vermiyor hatası verdi..
  • Beyler bende alamıyorum şu an rp. 2 ay önce sürekli alıyordum biraz ara verdim şimdi olmuyor. Dediğiniz gibi genel bir sorun var galiba
  • 444 0 333'ten bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım. 444 0 338'den denicem ama bir türlü zamanım olmuyor aramaya doğru düzgün. Saat 6'ya kadar cevap veriyorlarmış. Sizde bi arayın derim.
  • bu kartla alabilen varmı . daha iki gün önce aldım kartı alamıyorum
  • Cep t para cardda debit yazıyor bende hsbc debit var rp cekilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl yatırcaktım , olmadı kısmet değilmiş riotçum benim yüzümden zarar ettin :D
  • yararlı konu, kaybolmaswın bi yere
  • umarım bugün düzelir yoksa çok büyük küfür edecem turkcell e de garantiyede...
  • Ben kendi kartım üzerinden 10 kez falan alışveriş ettim.Hiç sorun çıkmadı.Bir gün kaybetttim.Ablama ait olanı aldım.İlk alışverişim başarılıydı.Fakat artık alamıyorum.Kartınız reddedildi falan diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Ben kendi kartım üzerinden 10 kez falan alışveriş ettim.Hiç sorun çıkmadı.Bir gün kaybetttim.Ablama ait olanı aldım.İlk alışverişim başarılıydı.Fakat artık alamıyorum.Kartınız reddedildi falan diyor.

sanırım sorun var , ben de alamıyorum rp kendi kartımla daha önce birçok rp aldım . Şimdi çekicektim yine ama hata veriyor
  • başka kımsede sorun yok mu arkadaşlar , akalinin skinini kaçırcam yahu =(
  • bende var ya
  • baktım olacak gibi değil arkadaşa nakit verdim onun kredi kartından aldım. turkcell zaten rezil bir şirkette garantide ona benzedi şaştım yani
  • sorun ney acaba yav , akalinin skini kaçırdım
  • Merhaba gençler ilk öncelikle çok yararlı bir konu olmuş bende yükledim ama 2.seferde yüklemeye çalıştığımda bu hata geliyor lütfen yardım edin Store da problem var ise alamayabilirsiniz.

• We apologize, but our store has encountered an error. Please contact us athttp://support.leagueoflegends.com/ for additional support.

bu hatayı veriyor nası düzeltebilirim?
  • Arkadaslar hsbc visa debit cardım var.rp alımında sorun cıkarır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Arkadaslar hsbc visa debit cardım var.rp alımında sorun cıkarır mı?

up.yardım lütfen

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.