Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 farklı acc a girip rp çekebilen var mı?
    Ben arkadaşımla aldım. Para buldukça rp alırız diye. 2 acc da olmuyorsa boş yere iş çıkardım. Sinirlerim tepeme geldi. Zaten cep t card la rp alamayacaksam kıyacam rp ye weste geçicem. Böyle saçmalık mı olur arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

2 farklı acc a girip rp çekebilen var mı?
    Ben arkadaşımla aldım. Para buldukça rp alırız diye. 2 acc da olmuyorsa boş yere iş çıkardım. Sinirlerim tepeme geldi. Zaten cep t card la rp alamayacaksam kıyacam rp ye weste geçicem. Böyle saçmalık mı olur arkadaş.

en son olmuyordu. Şuanki durumu bilmiyorum.
  • az önce aldım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Head Crash

az önce aldım oluyor

yav ben ne yazıom sen ne yazıon denedin mi 2 acc a? Post için şuraya mesaj yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 24 Nisan 2012; 17:22:53 >
  • zuraka bana ne tavsiye edersin nasıl rp alayım ben? Alternatif yolların varsa yardımcı olur musun? Bu hafta rp almam şart cep t para da öldü offf..

• quote:

zuraka bana ne tavsiye edersin nasıl rp alayım ben? Alternatif yolların varsa yardımcı olur musun? Bu hafta rp almam şart cep t para da öldü offf..

cep-t para cardın yoksa veya kullanamıyorsan altarnatif web siteler var kar koyarlar zarar edersin ama acil diyorsan başka alternatifin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

zuraka bana ne tavsiye edersin nasıl rp alayım ben? Alternatif yolların varsa yardımcı olur musun? Bu hafta rp almam şart cep t para da öldü offf..

cep-t para cardın yoksa veya kullanamıyorsan altarnatif web siteler var kar koyarlar zarar edersin ama acil diyorsan başka alternatifin yok.

bu kötü oldu benim için. Lanet olsun ya bi kere de işler yolunda gitsin tek umudum para card ın 2 acc da çalışması yoksa oturup ağlıcam artık bu durumdayım.
  • quote:

quote:

az önce aldım oluyor

yav ben ne yazıom sen ne yazıon denedin mi 2 acc a? Post için şuraya mesaj yazmayın.

post kasmakla alakası ne? Ben hala oluyor demek için mesaj atmıştım ama nedense "post kasmak" diye algılanıyor. Supporta mesaj attım zaten 2 accounta alınıyor mu diye alınmıyosa manuel alsınlar. Bence manuel de yaparlar sonuçta adamlar para kazanıyor.

• Bugün 1 kartla 2 accounta RP aldım. Sorunsuz bir şekilde halloldu :D
    edit: bir kartla 2 hesaba almak için aradan süre geçmesi gerekiyor herhalde. 1 gün arayla aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital remains -- 25 Nisan 2012; 17:01:51 >
  • quote:

Bugün 1 kartla 2 accounta RP aldım. Sorunsuz bir şekilde halloldu :D
    edit: bir kartla 2 hesaba almak için aradan süre geçmesi gerekiyor herhalde. 1 gün arayla aldım

bilgi için teşekkürler. Hayırlı olsun arkadaşlarımız konuyu okursa 2 farklı acc ye alınabildiğini göreceklerdir.
  • quote:

quote:

quote:

az önce aldım oluyor

post kasmakla alakası ne? Ben hala oluyor demek için mesaj atmıştım ama nedense "post kasmak" diye algılanıyor. Supporta mesaj attım zaten 2 accounta alınıyor mu diye alınmıyosa manuel alsınlar. Bence manuel de yaparlar sonuçta adamlar para kazanıyor.

post kasmıyorum de kafamı masaya vurarak kırayım :D
    her neyse 2 acc çok iyi oldu benim de daha fazla başkalarından yararlanmadan turkcell e geçmem lazım.

• Yalnız sadece İstanbul için 34xxx şeklindedir post code. İlk iki rakam ilinizin plaka kodudur. Gereksiz bişey fakat ne olur ne olmaz yanlış olmasın.

Bir de sormak istediğim bir şey var yaşım 18 fakat Turkcell hattım 3-4 yıllık, benim üzerime değil. Böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

Problemini çözmüşsün sanırım, eğer hala devam ediyorsa:http://www.bynogame.com kullanabilirsin. Yaklaşık 70 liralık bakiye satın aldım ve bir problem yaşamadım. Hızlı ve kesinlikle güvenlidir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

Yalnız sadece İstanbul için 34xxx şeklindedir post code. İlk iki rakam ilinizin plaka kodudur. Gereksiz bişey fakat ne olur ne olmaz yanlış olmasın.

Bir de sormak istediğim bir şey var yaşım 18 fakat Turkcell hattım 3-4 yıllık, benim üzerime değil. Böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor?

posta kodu ilk 2 rakam il digeride bulundugunuz sokaga semte bagli olarak degismektedir.
    yaninda kimligini goturdugun derece herhangi bir sorun cikmiyor ben 2. paracard i 6-7 yillik ailemin uzerine olan bir hatta aldim. Kendi kimligini yaninda goturmen yeterli olacaktir.
  • Turkcell TIM'lerde bulunan sistem sorunu nedeniyle TIM'lerden paracard'a para aktarımı yapılamıyormuş. Sadece atm'lerden yapılabiliyormuş arkadaşlar bilginize.
  • ben yeni cıkarttım ama yükleme yapamıyorum error veriyo bilgilerde tam dogru neden olmuyo belli bi zaman beklemesi mi gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossemLe

ben yeni cıkarttım ama yükleme yapamıyorum error veriyo bilgilerde tam dogru neden olmuyo belli bi zaman beklemesi mi gerekiyo

herhangi bir beklemeye gerek yok cikarttiktan sonra hesabinizda para oldugu surece alim yapabilmektesiniz.
  • @zuraka

şu an garantide bi sorun var 2 gundur ben ve 2 kişi daha alamıyor,bana supporttan 23'üne kadar bekleyin dediler ama normalde dediginiz dogru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

@zuraka

şu an garantide bi sorun var 2 gundur ben ve 2 kişi daha alamıyor,bana supporttan 23'üne kadar bekleyin dediler ama normalde dediginiz dogru

uzun zamandir almayi denemedim. Support un bekleme suresi palavradan ibaret kimsenin bekleyerek sorunu cozulmedi :)
  • meh belki çözülür yine de,sonuçta bu kadar insan magdur durumda,genel bi sorun olma ihtimali yüksek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.