Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç işlem yapmadım perşembe rp çektim sonra elimi dokunmadım pazar günü denedim bu şekilde oldu boşu boşuna bekletecekler beni ya neyse yapacak birşey yok
  • Paracard da hala sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

Paracard da hala sorun var mı?

suanda var gibi şu fırtına bitse gidip bakiye yükleyip deneyeceğim bir bitse.
  • 4 gün önce Paracard çıkarıp ayağımın tozuyla ilk denememde Rp aldım. Çok güzel oldu bu Paracard olayı. Kredi kartı kullanmak istemeyenler veya bulamayanlar için çok güzel bi uygulama. Turkcell hattıma bedava tlde yansıyor özellikle bu hoşuma gitti
  • Arkdaşlar bende Cep-t para kartı ile rp almaya çalıştım ama durmadan eror weriyo tüm bilgilermi dogru giriyorum ama aynı şekilde eror diyo rp alma sayfasında sol üstte paylaştıgınız resimde farklı birşey yazıyor bende create new account yazıyo onu degiştirmemmi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  • 1800 rp civarı olan paketi almak için kaç lira yatırmamız gerekiyor.
  • 1. herseyi birebir resimdeki gibi ayarladiginiz taktirde sorun kalmayacaktir.
    2. ben denedim alinabiliyor suanda.
    3. 1800rp fiyati ile suanki kura gore olan euro degeri ile carparak fiyati belirleyebilirsiniz kura gore degistiginden alicaginiz zamanda hesaplamalisiniz.
  • şöyle bir sorun var ki kredi kartı ile alım yapabiliyorum fakat bilgileri aynı şekilde giriyorum (kredi kartında sorun olmadığına göre bilgilerde sorun yok) fakat cep-t ile denediğimde you have encountered an error yazıyor aynı şey arkadaşımda kendi cep-t kartı ile kendi hesabına almaya kalktığında oluyor. daha önce 1 kez almıştım kartı ilk aldığımda fakat şuan alamıyorum hatta 2 haftadır bu kart ile alım yapamıyorum bilen varmı?
  • bugün turkcell bayisine gittim t-card kampanyası bitmiş konuyu sil bence artık işe yaramaz. ayrıca sorun yaşayan varsa bu kart ile rp alırken bundan kaynaklanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

bugün turkcell bayisine gittim t-card kampanyası bitmiş konuyu sil bence artık işe yaramaz. ayrıca sorun yaşayan varsa bu kart ile rp alırken bundan kaynaklanıyordur

nasıl kampanya bitmiş kartlar 12/13 kadar geçerli ve daha bugün arkadaşla birlikte turkcellde karta para yükledik hiç bir şey demediler? Sanırım senin dediğin bedava dakika kampanyası falandır. Ayrıca sorunsuz aldığını söyleyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko26 -- 11 Şubat 2012; 0:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko26

quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

bugün turkcell bayisine gittim t-card kampanyası bitmiş konuyu sil bence artık işe yaramaz. ayrıca sorun yaşayan varsa bu kart ile rp alırken bundan kaynaklanıyordur

nasıl kampanya bitmiş kartlar 12/13 kadar geçerli ve daha bugün arkadaşla birlikte turkcellde karta para yükledik hiç bir şey demediler? Sanırım senin dediğin bedava dakika kampanyası falandır. Ayrıca sorunsuz aldığını söyleyenler var.

dün gittim bayana dedim ki cep t-para kart çıkarmak istiyorum. oda malesef para kart kampanyası bitti dedi. bende artık alamıyormuyuz yani dedim. oda malesef dedi. kızın bana inat yalan söyleyecek hali yok. buda böyle bir anımdır

• Son durum ne hala alınamıyormu?
  • Ben paracard ile alabilmekteyim bir kac kiside alabilmekte alamayanlarin sorununu hala cozebilmis degiliz.
  • ya ben gittim turkcell bayisine orda çalışan genç cocuk vardı dedim kart babamın üstüne benim kimligim var 17 yaşındayım dedim cocuk hat sahibi olması lazım dedi
  • aynı kartı 2 kişi kullanıyoruz PLN ile 1 accounta aldım diğerine hiçbir kurda alamıyorum bakiye var sakın PLN ile almayın
  • evet arkadaslar cumartesi gunu gidip 2 adet paracard daha cikardim hicbir sekilde kampanyanin bitmis oldugu vs dogru degildir.

yenilik acisindan:

karti alirkan tel no ve kimliginiz gerekmektedir hat kimin ustune ise onun kimligi gibi bir sorun yok.
    paracard i alirken 5tl ucret oduyorsunuz ayrica kartin aktiflifi icin 10tl ayrica odemeniz gerekmekte ama dilerseniz sonrasinda garanti atm sine gidip 10tl nizi cekebilmektesiniz.
    islemler yaklasik 5dk suruyor. Kesinlikle LOL da kullanilabiliyor suanda. Yeni kartlada denedim.
  • Şuan ben kartı kullanamıyorum Order Details deyince hata veriyor. Bu konuda Support'a mesaj attım 24'üne kadar bekle dediler 2 farklı accountda kullanınca böyle şeyler oluyormuş. Fakat bundan önce aldıklarımdan ard arda rahatça alıyodum ve şuan Paypal kartı kabul etmiyor , sizce sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkytr

Şuan ben kartı kullanamıyorum Order Details deyince hata veriyor. Bu konuda Support'a mesaj attım 24'üne kadar bekle dediler 2 farklı accountda kullanınca böyle şeyler oluyormuş. Fakat bundan önce aldıklarımdan ard arda rahatça alıyodum ve şuan Paypal kartı kabul etmiyor , sizce sorun nedir ?

anladığım kadarıyla birden fazla acc da aynı kartı kullanırsanız belli bir süre oto block yiyiyor. söyledikleri vakte kadar bekleyip tekrar deneyin.
  • Sadece NA serverinde rp alabiliyorum Eu ların hiçbirinde alamıyorum sorun nedir :/
  • rp başka yolla alınmıyor mu?illa cep-t mi almam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.