Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Credit card olarak master card ve visa birçok oyun şirketinde iş yapıyor zaten bu seçeneğe sahip olan şirketlerden istediğim işlemi yapamaz mıyım ?
  • oncelikle bu turkcell ve garanti bankasinin ortak kartidir baska bir firmaya bu karti saglicaklarini sanmiyorum.

malesef her sitede mastercard ve visa olmasina ragmen heryerde kullanilmiyordu fakat suan denedigim kadari ile apple app store da gecerli olmus durumda onceden denedigimde gormuyordu. Gecerli olup olmadigini anca deneyerek anlayabilirsiniz.
  • Çok teşeşkkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldunuz ilginiz ve alakanızdan dolayı teşekkürler
  • Bendede hala hata veriyo You have encountered an error. Please try again later. nasıl çözebiirim yalnız kart arkadaşımındı o aldı lol hesabına para 50 tl yatırdık o 40PLN İLe 1800 rp aldı yaklaşık 21 tl ediyo arkadaş aldı ben alamıyorum neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

Bendede hala hata veriyo You have encountered an error. Please try again later. nasıl çözebiirim yalnız kart arkadaşımındı o aldı lol hesabına para 50 tl yatırdık o 40PLN İLe 1800 rp aldı yaklaşık 21 tl ediyo arkadaş aldı ben alamıyorum neden?

arkadasin kendine alabildimi?

sendeki bilgilerle arkadasindakiler birebir aynimi?

tam olarak bilmiyorum fakat belkide aldiginiz bir acc a bagli kaliyor olabilir kart bu nedenle deneyen baska arkadaslar diger acc larda calisip calismadigini paylasirlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Bendede hala hata veriyo You have encountered an error. Please try again later. nasıl çözebiirim yalnız kart arkadaşımındı o aldı lol hesabına para 50 tl yatırdık o 40PLN İLe 1800 rp aldı yaklaşık 21 tl ediyo arkadaş aldı ben alamıyorum neden?

tam olarak bilmiyorum fakat belkide aldiginiz bir acc a bagli kaliyor olabilir kart bu nedenle deneyen baska arkadaslar diger acc larda calisip calismadigini paylasirlarsa sevinirim.

denedim arkadaş kendine aldı bilgiler aynı ama ben alamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

ozaman acc ile bir problem olmali support a ticket attinizmi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ozaman acc ile bir problem olmali support a ticket attinizmi ?

ACC ILE PROBLEM YOK GİBİ

arkadaşın hesaba girdim yani rp çektiğim hesaba aynı kartla çekmişti arkadaşım onun hesaba girdim ondada aynı hatayı verdi ...

• Bu kartla yapılan ödemelerde belli bir hizmet ücreti kesiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakartal

Bu kartla yapılan ödemelerde belli bir hizmet ücreti kesiliyor mu?

bildigim kadari ile hayir cunku ben tam tutar ile alisveris yapmaktayim
  • Arkadaşlar benim SIM 64k değilmiş o yüzden alamadım.(64 k yapmak için 12 lira + ek ücret dedi adam bende almadım)Arkadaşın kartını alsam yüklesem parayı, kartı kullanırken sorun çıkabilirmi.Mesela arkadaştan kartı açarken ne gibi bilgiler verdiğini almam gerekirmi??Bide kartı kullanırken telefondan işlem falan yapıyormuyuz??(Malum kartı hattın üstüne açıyorlar).Şimdiden teşekkürler.
  • Paypal ggelsin yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

1.Telefon hattı mesela babamın üzerineyse tek başıma gidip çıkartabilir miyim kimliğimle ?
    2.5 TL veriyoruz başlangıçta. Sonradan aylık yada yıllık kullanım ücreti ödüyor muyuz ?

Kart ücreti 2.5tl değil 5tl dir.

15 yaşını doldurmuşsan bir sorun çıkarmıyorlar hat üzerine kayıt oluyor kartın. Hattın sahibinin kimliği gerekicektir tahminimce. Ben alırken hat benim üstümeydi bir sorun yaşamadım.

aylık veya yıllık bir işlem ödenmiyor.

Az önce arayıp sordum kendi kimliğin ile herhangi bir hat üzerine alabiliyormussun.

Adam 2.5 TL dememiş 2. madde olarak 5 TL demiş. Her neyse konu bu değil :D Ben bugün çıkarttım. Bir de siteden bilgi olarak baktım. Yıllık kullanım ücreti 5 TL diyordu.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/Cep-T-Paracard.aspx

• arkadaşlar o siteye baktımda şöyle yazıo ''''Cep-T Paracard ile Cep-T Para üzerinden yapacağınız para transferleri 2.99TL ile ücretlendirilir.'''

Yani yılda 5tlden ayrı olarak her bi işlem için 3tl alınıomu? acil
  • 1. yukarida bir arakdas arkadasnin karti ile kendi acc a alamadigini soylemis denemen gerek lol a zaman ayiramadigimdan yardimci olamiyorum.
    2. olarak 5 tl oldgunun farkindayim fakat benden hicbir kestinti olmadi nedenini bende bilemiyorum bana ayricalik yapmayacaklarina gore sizdede ayni durum olucaktir gibime geliyor daha devreye girmems 2012 yilinda baslicak bir kesinti olabilir.
    3.para transferi demek baska bir tel no ya veya banka kartina - hesabina para gonderimi demektir dogurudr 3tl ile ucretlendirilir. her gonderdigin para icin 3tl kesinti yasarsin.
    4. bilgilerin kendine ozgu olmasi daima iyidir. Telefonundan mesaj yolu ile sifre belirleyebilirsin veya telefondan para aktarimi gibi ve banka hesabindan kontor yuklemek gibi islemlerde yapabilmektesin ayrica her para yatirdigindada bedava konusmalar vs kazanabiliyorsun.
    ayrica sonunda birilerinin linkleri ve konunun butununu okuyarak yorum yapip soru sormasi guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuraka -- 27 Ocak 2012; 14:39:52 >
  • quote:

1. yukarida bir arakdas arkadasnin karti ile kendi acc a alamadigini soylemis denemen gerek lol a zaman ayiramadigimdan yardimci olamiyorum.
    2. olarak 5 tl oldgunun farkindayim fakat benden hicbir kestinti olmadi nedenini bende bilemiyorum bana ayricalik yapmayacaklarina gore sizdede ayni durum olucaktir gibime geliyor daha devreye girmems 2012 yilinda baslicak bir kesinti olabilir.
    3.para transferi demek baska bir tel no ya veya banka kartina - hesabina para gonderimi demektir dogurudr 3tl ile ucretlendirilir. her gonderdigin para icin 3tl kesinti yasarsin.
    4. bilgilerin kendine ozgu olmasi daima iyidir. Telefonundan mesaj yolu ile sifre belirleyebilirsin veya telefondan para aktarimi gibi ve banka hesabindan kontor yuklemek gibi islemlerde yapabilmektesin ayrica her para yatirdigindada bedava konusmalar vs kazanabiliyorsun.
    ayrica sonunda birilerinin linkleri ve konunun butununu okuyarak yorum yapip soru sormasi guzel.

yani ben rp cekerken,marketten alışveriş yaparken felan 3tl her zaman gidio demi

• beyler yeni konu açıp kirlilik yaratmak istemediğimden buraya yazıyorum? hani para birimiyle alış verş yaparsak karlı çıkıyoruz west serverında , euro24 civarıyken 10 civarı bir para birimi vardı?
  • 1. bende oyle bir gider gozukmuyor.
    2. o anki kura gore degisecek birsey bu alirken para birimlerini goruyorsun google yardimi ile arastirip hangisinin ucuza gelecegine bakabilirsin.
  • Ben de önceden Cep-T Paracard ile rp almıştım fakat şimdi almaya çalıştığımda "We apologize, but your card has been declined" diyor bilgilerin hepsini eksiksiz girdim sebebi nedir bu hatanın ??
  • Bende satın almaya çalıştığımda sürekli bu hata ile karşılaşıyorum 2 ayrı parakard bir tanede kredikartı denedim fakat hep aynı hata bilgisi olan kişilerden çok acil yardım bekliyorum (Acelem var..!)

You have encountered an error. Please try again later.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.