Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

şimdi sorulara geçiyorum :

1. Türkcell bayine başvurduğumuzda ödemeyide yaptık diyelim bize kart vermeleri ne kadar sürer hemen ? 1-2 gün ? 1-2 hafta ?
    2. Kartı aldıktan sonra belli bir ücret alınıyormu yıllık vesaire.
    3. Kartla yapabileceklerimiz neler alışveriş mesela ?
    4. Ne kadar para yükleyebilim çok yüklersem güvenlik derecesi ne güvenebilirmiyim içerdelki paraya oraya buraya savurmasın turccel veya garanti ?
    5. Parayı yükledikten sonra istersem geri çekebiliyormuyum ?

gelelim riota :

1. Kartı hallettik içinide doldurduk parayla riot neye göre kesiyor sonuçta bizim paramız tl o euro alıyor.
    2. Kartta fazla para olması riottan rpalırken sorun yaratırmı.

vs. vs. daha aklıma soru gelirse yazacam bunları cevaplayabılırmısınız :)

1. Ellerinde var ise anında teslim alıyorsun.
    2. sadece alırken 5tl verirsin.
    3. karta paranı koy sonra nakit kullanır gibi kullan ayrıca karta her para koyusunda kayıtlı olan hatta belli promosyonlar alırsın karttan 25tl harcarsan ertesi gün 60dk bedava vs.
    4. belirli degerler max lar var. bunu öğrenmek için anlatımdaki garanti SSS e girebilirsin ayrıntılı bilgi orada mevcut.
    5. evet çekebilirsin.

---

1. o anki kura göre keser sen rp aldığında euro 2.5tl ise 5 euroluk rp aldığını varsayarak 5x2.5 keserler hesabından.
    2. yaratmaz aksine ben ilk paracardımı aldığımda rp aldım rp alırken sorun çıktı araştırdım kurdan dolayı karttaki param 1tl eksik gözüküyor bu nedenle alamıyordum yeniden para yatırdım gidip o şekilde aldım. fazla para koyarsan durumunu garantiye almış olursun.

Çok teşekkür ettim.

Anlamadıgım bır nokta var . o zaman ben garantıye gıdıp hesap actırmam cunku actrabılmen ıcın ya 1000 lıran olacak yada yıllık ucret kesecek senden.
    onun yerıne bu paracart ı rahatca kullanabılırımyanı bu cevaplarına gore.

• Ya SSS de bulamadım Ben avealıyım bundan yararlanabilirmiyim ??
  • quote:

quote:

quote:

şimdi sorulara geçiyorum :

1. Türkcell bayine başvurduğumuzda ödemeyide yaptık diyelim bize kart vermeleri ne kadar sürer hemen ? 1-2 gün ? 1-2 hafta ?
    2. Kartı aldıktan sonra belli bir ücret alınıyormu yıllık vesaire.
    3. Kartla yapabileceklerimiz neler alışveriş mesela ?
    4. Ne kadar para yükleyebilim çok yüklersem güvenlik derecesi ne güvenebilirmiyim içerdelki paraya oraya buraya savurmasın turccel veya garanti ?
    5. Parayı yükledikten sonra istersem geri çekebiliyormuyum ?

gelelim riota :

1. Kartı hallettik içinide doldurduk parayla riot neye göre kesiyor sonuçta bizim paramız tl o euro alıyor.
    2. Kartta fazla para olması riottan rpalırken sorun yaratırmı.

vs. vs. daha aklıma soru gelirse yazacam bunları cevaplayabılırmısınız :)

1. Ellerinde var ise anında teslim alıyorsun.
    2. sadece alırken 5tl verirsin.
    3. karta paranı koy sonra nakit kullanır gibi kullan ayrıca karta her para koyusunda kayıtlı olan hatta belli promosyonlar alırsın karttan 25tl harcarsan ertesi gün 60dk bedava vs.
    4. belirli degerler max lar var. bunu öğrenmek için anlatımdaki garanti SSS e girebilirsin ayrıntılı bilgi orada mevcut.
    5. evet çekebilirsin.

---

1. o anki kura göre keser sen rp aldığında euro 2.5tl ise 5 euroluk rp aldığını varsayarak 5x2.5 keserler hesabından.
    2. yaratmaz aksine ben ilk paracardımı aldığımda rp aldım rp alırken sorun çıktı araştırdım kurdan dolayı karttaki param 1tl eksik gözüküyor bu nedenle alamıyordum yeniden para yatırdım gidip o şekilde aldım. fazla para koyarsan durumunu garantiye almış olursun.

Çok teşekkür ettim.

Anlamadıgım bır nokta var . o zaman ben garantıye gıdıp hesap actırmam cunku actrabılmen ıcın ya 1000 lıran olacak yada yıllık ucret kesecek senden.
    onun yerıne bu paracart ı rahatca kullanabılırımyanı bu cevaplarına gore.

valla ben zaten o niyetle kullaniyorum :D

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Ya SSS de bulamadım Ben avealıyım bundan yararlanabilirmiyim ??

bu bir garanti - turkcell arasi islem Turkcell hattiniz olmasi gerekmekte. Daha once avea dan yapabileni gormedim arayip sorabilirsin dilersen.

• valla çok iyi oldu birinin yapmasın gerekiyordu. güzel olmuş , ellerine sağlık
  • tek bişey sorucam

kartın üstünde isim yazmıyor. Kartı alırken kendi kimliğimi verdim. Benim kimliğimdeki isim mi geçerliği oluyor bu durumda ? Ayrıca ismimde bol bol türkçe karakter var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

tek bişey sorucam

kartın üstünde isim yazmıyor. Kartı alırken kendi kimliğimi verdim. Benim kimliğimdeki isim mi geçerliği oluyor bu durumda ? Ayrıca ismimde bol bol türkçe karakter var.

Kimligindeki isim gecerli olucaktir. ingilizce klavye ile yazmayi dene ozaman uygun olur.

hat sadece promosyonlardan faydalanmak icin kartin bir hatta kayitli olmasi gerekiyor. Hangi kimlikle alirsan o.
  • Çok iyi oldu teşekkurler
  • Ellerine sağlık çok iyi olmuş .
  • Üst konu olması gerek, şikayet ettim.
  • Bir Turkcell hattıyla birden fazla Paracard alabilir miyiz? Ve eğer mümkünse böyle bişey bu kartların numaraları ayrı mı olacak? Yani ben Steam için kullanmak istiyorum, arkadaşımda var ama o kendi hesabında kullanmış; onun Turkcell hattıyla bi tane daha çıkartıp onu da ben kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 26 Aralık 2011; 20:44:03 >
  • güzel konu , teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

Bir Turkcell hattıyla birden fazla Paracard alabilir miyiz? Ve eğer mümkünse böyle bişey bu kartların numaraları ayrı mı olacak? Yani ben Steam için kullanmak istiyorum, arkadaşımda var ama o kendi hesabında kullanmış; onun Turkcell hattıyla bi tane daha çıkartıp onu da ben kullanabilir miyim?

Garanti SSS de denilene gore "Bir kişi bir sene içinde en fazla 3 adet Cep-T Paracard satın alabilir. " . Ama sunu bende anlayamadim ki 1 hat icinmi yoksa bir kisi icinmi belirtmemisler.
    Benim mantigima gore her telefona bir kayit alinir yani 1 hat 1 paracard tir.
  • Sağol yarın alıyorum.
  • Sabit konu haline geldi eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Sabit konu haline geldi eline sağlık

ins yararli olur insanlara.
  • Birşey sormak istiyorum. Ben bu kartı alsam, kredi kartı gibi taksitlerden yararlanabilirmiyim?
    Bizde kredikartı yokta ps3 alıcam taksit yapmak için kart lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emosheaN

Birşey sormak istiyorum. Ben bu kartı alsam, kredi kartı gibi taksitlerden yararlanabilirmiyim?
    Bizde kredikartı yokta ps3 alıcam taksit yapmak için kart lazım

ön ödemeli kartta taksit özelliği bulunmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo

1.Telefon hattı mesela babamın üzerineyse tek başıma gidip çıkartabilir miyim kimliğimle ?
    2.5 TL veriyoruz başlangıçta. Sonradan aylık yada yıllık kullanım ücreti ödüyor muyuz ?

Kart ücreti 2.5tl değil 5tl dir.

15 yaşını doldurmuşsan bir sorun çıkarmıyorlar hat üzerine kayıt oluyor kartın. Hattın sahibinin kimliği gerekicektir tahminimce. Ben alırken hat benim üstümeydi bir sorun yaşamadım.

aylık veya yıllık bir işlem ödenmiyor.

Az önce arayıp sordum kendi kimliğin ile herhangi bir hat üzerine alabiliyormussun.

çok iyi ozaman bugün yarın cıkartıcam :)

• @zuraka hocam bişey daha sorcam, kartı almak için alacağımız hattın sim-kartının yanımızda olması gerekiyor mu? Bir de bi arkadaş için arayıp sormuşsunuz benim içinde zahmet olmazsa az önce sorduğumu ve aynı Turkcell hattıyla birden fazla kart alınıp alınamayacağını sorar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

@zuraka hocam bişey daha sorcam, kartı almak için alacağımız hattın sim-kartının yanımızda olması gerekiyor mu? Bir de bi arkadaş için arayıp sormuşsunuz benim içinde zahmet olmazsa az önce sorduğumu ve aynı Turkcell hattıyla birden fazla kart alınıp alınamayacağını sorar mısınız?

evet hattın yanınızda olması gerekiyor.

suan arkadaşa ulaşamadım fakat mantıklı olan bu kart hattın üstüne kayıt oluyorsa 1 hatta 1 kart alınır. Bir sim kart çıkartıp en ucuzundan alın üzerine kafanız rahat olsun sonuçta şifre vs kullanıcaksınız sms ile geliyor şifreler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.