Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Orijinalden alıntı: grn00b

@zuraka hocam bişey daha sorcam, kartı almak için alacağımız hattın sim-kartının yanımızda olması gerekiyor mu? Bir de bi arkadaş için arayıp sormuşsunuz benim içinde zahmet olmazsa az önce sorduğumu ve aynı Turkcell hattıyla birden fazla kart alınıp alınamayacağını sorar mısınız?

evet hattın yanınızda olması gerekiyor.

suan arkadaşa ulaşamadım fakat mantıklı olan bu kart hattın üstüne kayıt oluyorsa 1 hatta 1 kart alınır. Bir sim kart çıkartıp en ucuzundan alın üzerine kafanız rahat olsun sonuçta şifre vs kullanıcaksınız sms ile geliyor şifreler.

Sağolun hocam.

• ya peki bu pln euro ısı asıl olacak . parayı tl yatıracaz sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

ya peki bu pln euro ısı asıl olacak . parayı tl yatıracaz sonucta

Kur a gore tl ye cevirip cekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

İşte budur

+1
  • Merhabalar şimdi arkadaşa rp alcamda o bana nasıl uzaktan para yolluyabilir benim karta öyle bir olay varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

Merhabalar şimdi arkadaşa rp alcamda o bana nasıl uzaktan para yolluyabilir benim karta öyle bir olay varmı ?

Karsi tarafinda paracardi mevcut ise sizin telefon hattiniza gonderebilir sizde paracarda yatirip islem yapabilirsiniz fakat paracarda kartsiz islemle yukleme yapilabiliyormu daha once denemedim sonucta bir banka hesabi degil sanmiyorum.
  • quote:

quote:

Merhabalar şimdi arkadaşa rp alcamda o bana nasıl uzaktan para yolluyabilir benim karta öyle bir olay varmı ?

Karsi tarafinda paracardi mevcut ise sizin telefon hattiniza gonderebilir sizde paracarda yatirip islem yapabilirsiniz fakat paracarda kartsiz islemle yukleme yapilabiliyormu daha once denemedim sonucta bir banka hesabi degil sanmiyorum.

yok onda paracardda hmm ne biliyim kredi kartı numarasınada yollanabiliyor ya para :D
  • quote:

quote:

quote:

yok onda paracardda hmm ne biliyim kredi kartı numarasınada yollanabiliyor ya para :D

vallahi ben hiç denemedim onu ama dilerseniz arayıp veya gidip bir sorun zaten paracard sadece oyun için kullanılmamalı çok yararlı birşey. yani bana göre herkesin sahip olması gereken birşey.

• guzekl
  • You have encountered an error. Please try again later. böyle bir hata almaya başladım önceden bir kere yaptım kartla RP alımı oldu artık böyle bir hata veriyor.
  • quote:

You have encountered an error. Please try again later. böyle bir hata almaya başladım önceden bir kere yaptım kartla RP alımı oldu artık böyle bir hata veriyor.

forumda gordugum kadari ile suan genel bir hata mevcut. Bakiyem olmadigindan deneyemiyorum. Yakin zamanda dener genel br sorun olup olmadigini belirtirim.
  • quote:

quote:

You have encountered an error. Please try again later. böyle bir hata almaya başladım önceden bir kere yaptım kartla RP alımı oldu artık böyle bir hata veriyor.

forumda gordugum kadari ile suan genel bir hata mevcut. Bakiyem olmadigindan deneyemiyorum. Yakin zamanda dener genel br sorun olup olmadigini belirtirim.

supportta araştırdım internet explorer kullandığı için rp alım yeri onda sorun olabilirmiş. ie ayarlarını falan sıfırladım ama değişen bişi olmadı.
  • telefondan nasıl para yüklenio?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagizdeneri

telefondan nasıl para yüklenio?

karttan telefona para yukleyebilirsiniz. Telefondan karta yukleyemiyorsunuz bildigim kadari ile. Hattiniz kartiniza bagili oldugundan telefonunuz yardimi ile baska numara ve kartlara havale yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagizdeneri

telefondan nasıl para yüklenio?

karttan telefona para yukleyebilirsiniz. Telefondan karta yukleyemiyorsunuz bildigim kadari ile. Hattiniz kartiniza bagili oldugundan telefonunuz yardimi ile baska numara ve kartlara havale yapabilirsiniz.

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende hala error veriyor alırken ? sizde varmı aynı sorun.
  • yrn arkadaşa cep-t alıcam fakat sorun var deniyordu en son sorun yoksa şuan alabiliyorsak arkadaşın kartına para yükleyip rp çekicem. ama hata olur para arkadaşın kartta kalırsa geri alamam arkadaş öyle bir

O yüzden sakata gelmemek için acil cevaba ihtiyacım var.

Sen çıkart diyen akıllılar çıkacaktır şimdi :) sim kartım eski olduğu için çıkartmıyolar yenilemek içinde hat kimin üstüneyse onu istiyorlar oda şuan imkansız
  • Öncelikle anlatım için çok teşekkürler ama kafama takılan birkaç soru var izninizle onları soracağım :)
    Diyelim ki kartıma 30 lira yükledim , RP alırken bu para istenilen türe çevriliyor mu mesela USD ?
    Bir de mastercard olarak geçiyor bazı oyunlarda hem telefon kartı için seçenek var hem de kredi kartı için iki seçenek de buna uyuyor gibi geldi hangisini işaretlememiz lazım tam olarak anlayamadım bu sorum başka oyunlar için örneğin Vindictus demeş ki '' BilltoMobile
    Purchase NX using your AT&T, Sprint, T-Mobile, or Verizon mobile phone. It's easy, secure, and fast! No registration necessary, the purchase will be charged to your phone bill. '' ardından da ''Credit Cards
    Purchase NX Credit in seconds using your Visa or MasterCard (American Express currently unavailable). Powered by Ultimate Pay.'' yani ikisi de uygun gibi geldi hangisini yapmalıyım sonuçta kredi kartı olarak da geçmiyor mu ?
    Şimdiden .ok teşekkür ediyorum umarım kendimi açıklayabilmişimdir ^^

Ps:Sanırım şuan için biraz kavradım mobile işaretlediğim taktirde benden numara istiyor , visa veya master card dersem ekrandaki gibi bir hal alıyor ben bu kartı direk kredi kartı olarak gösterebiliyorum sanırım.Bir de üstte sorulmuş ama ben kavrayamadım hat babamın üstüne ben kendi kimliğimle gidiyorum kartı üstüme çıkarıyorlar ismim Onur Diktaş diyelim ben bunu Onur Diktas olarak mı yazıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greemie -- 14 Ocak 2012; 16:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jeriko26

yrn arkadaşa cep-t alıcam fakat sorun var deniyordu en son sorun yoksa şuan alabiliyorsak arkadaşın kartına para yükleyip rp çekicem. ama hata olur para arkadaşın kartta kalırsa geri alamam arkadaş öyle bir

O yüzden sakata gelmemek için acil cevaba ihtiyacım var.

Sen çıkart diyen akıllılar çıkacaktır şimdi :) sim kartım eski olduğu için çıkartmıyolar yenilemek içinde hat kimin üstüneyse onu istiyorlar oda şuan imkansız

oncelikle finaller ve sunumlardan dolayi bakamiyorum ozur diliyorum bu sebepten.
    bakiye yuklemedigimden suan deneme yapamiyorum fakat herzaman soyluyorum cep-t paracard sadece oyun icin alinmamali faydalarini yazdim yukarida emin olun yeri geldiginizde parasiz kalmanizi baska sehirde ailenizin size para gondermesini saglayacak bir kart.

quote:

Orijinalden alıntı: FruitFly

Öncelikle anlatım için çok teşekkürler ama kafama takılan birkaç soru var izninizle onları soracağım :)
    Diyelim ki kartıma 30 lira yükledim , RP alırken bu para istenilen türe çevriliyor mu mesela USD ?
    Bir de mastercard olarak geçiyor bazı oyunlarda hem telefon kartı için seçenek var hem de kredi kartı için iki seçenek de buna uyuyor gibi geldi hangisini işaretlememiz lazım tam olarak anlayamadım bu sorum başka oyunlar için örneğin Vindictus demeş ki '' BilltoMobile
    Purchase NX using your AT&T, Sprint, T-Mobile, or Verizon mobile phone. It's easy, secure, and fast! No registration necessary, the purchase will be charged to your phone bill. '' ardından da ''Credit Cards
    Purchase NX Credit in seconds using your Visa or MasterCard (American Express currently unavailable). Powered by Ultimate Pay.'' yani ikisi de uygun gibi geldi hangisini yapmalıyım sonuçta kredi kartı olarak da geçmiyor mu ?
    Şimdiden .ok teşekkür ediyorum umarım kendimi açıklayabilmişimdir ^^

Ps:Sanırım şuan için biraz kavradım mobile işaretlediğim taktirde benden numara istiyor , visa veya master card dersem ekrandaki gibi bir hal alıyor ben bu kartı direk kredi kartı olarak gösterebiliyorum sanırım.Bir de üstte sorulmuş ama ben kavrayamadım hat babamın üstüne ben kendi kimliğimle gidiyorum kartı üstüme çıkarıyorlar ismim Onur Diktaş diyelim ben bunu Onur Diktas olarak mı yazıcam ?

evet karti o anki kura gore euro ya veya neyle aldiysaniz o birime cevirerek kartinizdan ceker.
    bu kart her oyunda gecmiyor suan hangilerinde gecip hangilerinde gecmedigini belirleyebilmis degilim. ama bir alim yaparken sizin kartinizin ustunde ne yaziorsa odur. mastercard yaziyorsa isaretlemeniz gereken odur.

• hattım vodafone ve garanti yada türkcelle gitsem bu karttan çıkarttırabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.