Şimdi Ara

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
315
Cevap
4
Favori
20.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hhaarruunn2

rp başka yolla alınmıyor mu?illa cep-t mi almam lazım?

Cep-t Paracard
    Normal Kredi Kartı
    Aracı siteler
  • Benim sorumda şu :P
    19 yaşındayım .
    Hat dayımın üstüne , Ben gidip Cep para kartını çıkarttım diyelim , kendi üstüme benim adım soyadım yazıyor falan ..
    Ben riot yerine ( hat kime kayıtlıysa onun adını soyadını yazın gibi birşey demişssinde :d ) Kendi ismimi ve soy ismimi yazıyrum dimi ? T cep kartını kendi üstüme aldım sonucta ?
    Yani ufak bi ayrıntı ama - Simin dayımın , kartın benim üstüme kayıtlı olması sorun cıkartırmı rp alımında ? .

Ve 2 ufak soru işareti daha var :D
    Rp alırken diyelim 50 tl lik bişey cekicekse kendisi ek olarak 4 5 tl cekiyormu ?
    Ve karta para yatırırken 50 yatırıcaksak bankamatikten karta para yatırırken 5 tl alıyorlar mesela böyle bir işleme tabi tutuluyormuyuz ? yoksa katıksız ne koyarsak o mu gidiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Benim sorumda şu :P
    19 yaşındayım .
    Hat dayımın üstüne , Ben gidip Cep para kartını çıkarttım diyelim , kendi üstüme benim adım soyadım yazıyor falan ..
    Ben riot yerine ( hat kime kayıtlıysa onun adını soyadını yazın gibi birşey demişssinde :d ) Kendi ismimi ve soy ismimi yazıyrum dimi ? T cep kartını kendi üstüme aldım sonucta ?
    Yani ufak bi ayrıntı ama - Simin dayımın , kartın benim üstüme kayıtlı olması sorun cıkartırmı rp alımında ? .

Rp alırken diyelim 50 tl lik bişey cekicekse kendisi ek olarak 4 5 tl cekiyormu ?
    Ve karta para yatırırken 50 yatırıcaksak bankamatikten karta para yatırırken 5 tl alıyorlar mesela böyle bir işleme tabi tutuluyormuyuz ? yoksa katıksız ne koyarsak o mu gidiyor .

uzun zamandır kullanmayı denemedim ama yardımcı olmaya çalışayım.

Cep-t paracartın üzerinde isim yazmaz sen ne yazarsan odur istediğin ismi gösterebilirsin ama herhangi bir soruna karşı kendi ismini vermen yararına olur.

rp alırken Kaç TL ye denk geliyorsa okadar çeker ayrı bir ücreti yok.
    Yatırırkende aynı şekilde sen kaç tl koyarsan hesabına okadar geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Benim sorumda şu :P
    19 yaşındayım .

uzun zamandır kullanmayı denemedim ama yardımcı olmaya çalışayım.

Cep-t paracartın üzerinde isim yazmaz sen ne yazarsan odur istediğin ismi gösterebilirsin ama herhangi bir soruna karşı kendi ismini vermen yararına olur.

rp alırken Kaç TL ye denk geliyorsa okadar çeker ayrı bir ücreti yok.
    Yatırırkende aynı şekilde sen kaç tl koyarsan hesabına okadar geçer.

Teşekkür ederim kardeşim , Valla Konunu okur okumaz aldım Cep kartı :D Duymuştum daha önce ama , Kredi kartından kat kat daha yararlı ve cazip desem yeridir :) Ve eminimki 1 seneye kadar kredi kartı işlevini göremye başlıycak ..

• seni allah yollamış uzun zamandır bunu arıyordum 15 yaş üzeri demişsin 15 yaş da buna dahil oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

seni allah yollamış uzun zamandır bunu arıyordum 15 yaş üzeri demişsin 15 yaş da buna dahil oluyor mu?

kaynakta yazan bilgiye göre ;

Bu ürün kredi ürünü ve ürün kullanımında 18 yaş sınırı olmaması nedeniyle aileler tarafından 15 yaş ve üzerindeki çocuklarının harçlıklarını bu şekilde yatırmaları için tercih edilecektir. Bu durumda gençlerin harçlıklarıya yaptıkları 25 TL ve üzeri harcamalarda takip eden günkü 60 dakika ücretsiz konuşma önemli bir tasarruf sağlayacaktır.

Kaynak:http://www.tuketicifinansman.net/2011/06/cep-t-paracard-basvurusu-yapmadan-once.html
    ;

uygundur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

seni allah yollamış uzun zamandır bunu arıyordum 15 yaş üzeri demişsin 15 yaş da buna dahil oluyor mu?

kaynakta yazan bilgiye göre ;

Bu ürün kredi ürünü ve ürün kullanımında 18 yaş sınırı olmaması nedeniyle aileler tarafından 15 yaş ve üzerindeki çocuklarının harçlıklarını bu şekilde yatırmaları için tercih edilecektir. Bu durumda gençlerin harçlıklarıya yaptıkları 25 TL ve üzeri harcamalarda takip eden günkü 60 dakika ücretsiz konuşma önemli bir tasarruf sağlayacaktır.

Kaynak:http://www.tuketicifinansman.net/2011/06/cep-t-paracard-basvurusu-yapmadan-once.html
    ;

uygundur.

bunu da bilmiyordum. Bu aralar para da biriktirmeye çalışıyordum bu kart bana çok iyi gelecek eh en iyisi ben hemen bayiye gideyim.

• quote:

Son zamanlarda acılan konular yuzunden boyle bir konu oluşturma isteği duydum.Arama yaptım fakat anlatım bulunan bir konu bulamadım.

Cep-T Paracard nedir?

Cep-t paracard hem alışverişte hemde internet ortamında kullanılabilen önödemeli bir karttır.

Ön ödemeli kart nedir?

Ön ödemeli kart önce parayı yatır sonra kullanmaya basla tadında bir karttır.

Kartı Turkcell den talep ediyoruz.Bu kart Turkcell ve Garanti bankasının ortak olarak cıkardığı bir karttır.Kartı alırken 5TL ödersiniz.

Turkcell :http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/Cep-T-Paracard.aspx
    Garanti-SSS :http://www.paracard.com.tr/Destek/cep-t-paracard-sss

Kartı almak için öncelikle 15 yaş üzeri olmanız gerekmektedir.
    Kartımızın büyük avantajlarından biri her para yükleyişimizde belirli kampanyalardan faydalanabiliyoruz.

1. Turkcelle gidin ve paracard cıkartmak istediğinizi söyleyin. 5TL karşılığında telefon numaranız üzerine kayıtlı bir paracard verilecektir. Bunun sayesinde telefonunuzdan para gönderebilir, paracard bakiyenizden kontör yükleyebilmektesiniz.
    2. Kartınızı aldıktan sonra kendinize bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Kartı aldıgınız Turkcell bayisi size bu konuda yardımcı olabilir. Veya kendiniz sms yoluyla belirleyebilirsiniz.
    3. Bir Garanti ATM sine gidip kartımızı yerleştiriyoruz ve şifremizi girerek açıyoruz. Önümüze çıkan ekranda para yüklemeye tıklayarak kartımıza para yüklüyoruz.
    4. Bakiyesi olan kartımızı RP almak için kullanıyoruz.

Cep-T Paracard ile RP nasıl aılınır?

Cep-T Paracard ile RP alımı ->[Anlatım]

Alamak istediğimiz RP çeşidini işaretledikten sonra ekranımıza ödeme ekranı gelecektir.

1. Kartınızın üzerinde bulunana göre değişkenlik gösterebilir. Benim kartımda Mastercard mevcut o nedenle Mastercard işaretli sizde Visa da olabilirdi.
    2. Kendi isminizi yazıyorsunuz.-> Kartı aldığınız hattaki ismi kullanınız.
    3. Kartınızın ön yüzünde bulunan numarayı yazıyorsunuz.
    4. Kartınızın ön yüzünde bulunan son kullanım tarihini yazıyorsunuz.
    5. Kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli güvenlik kodunu yazıyorsunuz.
    6. Sorun cıkmasını istemiyorsanız Türkçe karakter kullanmadan sadece ilçe ismini girin.
    7. Yaşadığınız ili yazın.
    8. Yaşadığınız ülkeyi yazın.
    9. Bu zip code yaşadığınız sokaga göre değişiyor benim evimin zip code 34555 sizinki farklı olabilir fakat pek önemli birşey olduğunu düşünmüyorum kafanıza göre 34XXX olarak girebilirsiniz.
    10. Aktif kullanımda olan e-mail adressinizi yazın.Önemlidir yapılan harcamalar mail olarak gelmekte.İzinsiz yapılan bir harcamayı fark etmenize yarayacaktır.Önem almakta fayda var.

Adımları yaptıktan sonra Order Details basıyoruz ardından gelen sayfadan devam ederek seçtiğimiz RP çeşidini alıyoruz.

-> Türkçe karakter kullanmıyoruz.
    -> Bakiyemizi o anki KUR a göre belirliyoruz. euro: 2.5tl vs.
    -> Store da problem var ise alamayabilirsiniz.
    -> Birçok kez paracard ımı kullanarak RP aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
    -> Sorularınızı konu altında belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
    -> Lüten soru sormadan önce konuyu ve linkleri ayrıntılı şekilde inceleyiniz.

Kardeş çok merak ettiğim bir soru var.

Mesela bu karta para yükledik. Rp alıcaz.

Turkcell aldığımız her ürün için bir fiyat kesintisi yapıyormu?
    Sitesinde 2.99tl falan yazıları gördüm.
    Sende böyle birşey oldumu yada başkasında hiç biyerde bulamadım sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 410

quote:

Son zamanlarda acılan konular yuzunden boyle bir konu oluşturma isteği duydum.Arama yaptım fakat anlatım bulunan bir konu bulamadım.

Cep-T Paracard nedir?

Cep-t paracard hem alışverişte hemde internet ortamında kullanılabilen önödemeli bir karttır.

Ön ödemeli kart nedir?

Ön ödemeli kart önce parayı yatır sonra kullanmaya basla tadında bir karttır.

Kartı Turkcell den talep ediyoruz.Bu kart Turkcell ve Garanti bankasının ortak olarak cıkardığı bir karttır.Kartı alırken 5TL ödersiniz.

Turkcell :http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/Cep-T-Paracard.aspx
    Garanti-SSS :http://www.paracard.com.tr/Destek/cep-t-paracard-sss

Kartı almak için öncelikle 15 yaş üzeri olmanız gerekmektedir.
    Kartımızın büyük avantajlarından biri her para yükleyişimizde belirli kampanyalardan faydalanabiliyoruz.

1. Turkcelle gidin ve paracard cıkartmak istediğinizi söyleyin. 5TL karşılığında telefon numaranız üzerine kayıtlı bir paracard verilecektir. Bunun sayesinde telefonunuzdan para gönderebilir, paracard bakiyenizden kontör yükleyebilmektesiniz.
    2. Kartınızı aldıktan sonra kendinize bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Kartı aldıgınız Turkcell bayisi size bu konuda yardımcı olabilir. Veya kendiniz sms yoluyla belirleyebilirsiniz.
    3. Bir Garanti ATM sine gidip kartımızı yerleştiriyoruz ve şifremizi girerek açıyoruz. Önümüze çıkan ekranda para yüklemeye tıklayarak kartımıza para yüklüyoruz.
    4. Bakiyesi olan kartımızı RP almak için kullanıyoruz.

Cep-T Paracard ile RP nasıl aılınır?

Alamak istediğimiz RP çeşidini işaretledikten sonra ekranımıza ödeme ekranı gelecektir.

1. Kartınızın üzerinde bulunana göre değişkenlik gösterebilir. Benim kartımda Mastercard mevcut o nedenle Mastercard işaretli sizde Visa da olabilirdi.
    2. Kendi isminizi yazıyorsunuz.-> Kartı aldığınız hattaki ismi kullanınız.
    3. Kartınızın ön yüzünde bulunan numarayı yazıyorsunuz.
    4. Kartınızın ön yüzünde bulunan son kullanım tarihini yazıyorsunuz.
    5. Kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli güvenlik kodunu yazıyorsunuz.
    6. Sorun cıkmasını istemiyorsanız Türkçe karakter kullanmadan sadece ilçe ismini girin.
    7. Yaşadığınız ili yazın.
    8. Yaşadığınız ülkeyi yazın.
    9. Bu zip code yaşadığınız sokaga göre değişiyor benim evimin zip code 34555 sizinki farklı olabilir fakat pek önemli birşey olduğunu düşünmüyorum kafanıza göre 34XXX olarak girebilirsiniz.
    10. Aktif kullanımda olan e-mail adressinizi yazın.Önemlidir yapılan harcamalar mail olarak gelmekte.İzinsiz yapılan bir harcamayı fark etmenize yarayacaktır.Önem almakta fayda var.

Adımları yaptıktan sonra Order Details basıyoruz ardından gelen sayfadan devam ederek seçtiğimiz RP çeşidini alıyoruz.

-> Türkçe karakter kullanmıyoruz.
    -> Bakiyemizi o anki KUR a göre belirliyoruz. euro: 2.5tl vs.
    -> Store da problem var ise alamayabilirsiniz.
    -> Birçok kez paracard ımı kullanarak RP aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.
    -> Sorularınızı konu altında belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
    -> Lüten soru sormadan önce konuyu ve linkleri ayrıntılı şekilde inceleyiniz.

Kardeş çok merak ettiğim bir soru var.

Mesela bu karta para yükledik. Rp alıcaz.

Turkcell aldığımız her ürün için bir fiyat kesintisi yapıyormu?
    Sitesinde 2.99tl falan yazıları gördüm.
    Sende böyle birşey oldumu yada başkasında hiç biyerde bulamadım sormak istedim.

Telefondan yapacağın her havale işlemi için para keser onu harici internet alışverişinden herhangi bir kesinti yapmaz.

• telefonun turkcell olmasına gerek yok dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembc

telefonun turkcell olmasına gerek yok dimi.

telefonunuzun Turkcell olması gerekmekte. işlem garanti bankası ve Turkcell arasında yapılmış bir anlaşma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cembc

telefonun turkcell olmasına gerek yok dimi.

telefonunuzun Turkcell olması gerekmekte. işlem garanti bankası ve Turkcell arasında yapılmış bir anlaşma.

tmm
  • bu paracard'ta bi kaç ayda bir para çekme davası varmı? mesela önceden garantinin paracardı vardı bende 3 ayda bir yada 6 ayda bir 35lira para çekiyodu buda öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_cetin

bu paracard'ta bi kaç ayda bir para çekme davası varmı? mesela önceden garantinin paracardı vardı bende 3 ayda bir yada 6 ayda bir 35lira para çekiyodu buda öylemi?

hayır 6 aydır kullanıyorum öyle bir şey olmadı.Yılda 5 lira alıyormuş öyle bir söylentide var ama.
  • Hocam öncelikle eline sağlık. Benim sorum bu paracardı aldığımızda RP değil de internetten alışveriş yapabiliyormuyuz? ebay vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_

Hocam öncelikle eline sağlık. Benim sorum bu paracardı aldığımızda RP değil de internetten alışveriş yapabiliyormuyuz? ebay vs.

Ben şahsi olarak denedim ve yapılabilmekte.

Ayrıca ücretlendirme olarak yıllık 5tl (Benden almadı.) çekiyor. Ve yaptığınız havale işlemlerinde para kesme durumu mevcuttur onun haricinde herhangi bir para kesme durumu söz konusu değildir.
  • quote:

Hocam öncelikle eline sağlık. Benim sorum bu paracardı aldığımızda RP değil de internetten alışveriş yapabiliyormuyuz? ebay vs.

Ebay denemedimde paypal ve benzeri sitelerde kart çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

quote:

Ebay denemedimde paypal ve benzeri sitelerde kart çalışmıyor.

paypal gibi siteler isime kayıtlı çip içeren kart harici herhangi kartları kabul etmez. ben denedim benim banka kartımıda kabul etmedi.

Arkadaş anladığım kadarı ile shoplardan yapılan online alısverişi kast etmiş o tarzda shopping sitelerinde geçerli durumda kart.
  • arkadaşlar bugün bu paracardı çıkarttım. turkcell bayinden içine 15 lira yükleyip ilk skinimi çektim. hiç bir sorun çıkmadı. çıkartması 15 saniye sürdü sadece kimliğiniz ve 5 liranız olsun hemen çıkartabiliyosunuz. ayrıca hem turkcellden hemde garanti bankasından içine para yükliyebiliyosunuz.
  • Evet onu kastetmiştim eyvallah sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.