Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel tüketim vergisi zaten haraç kesmenin yasallaşmış ismi. Millet Mars'a gidiyor bunlar iletişim lüks diyor bizden bir cacık olmaz gram gelişemeyiz.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    iphonenun ilk zamanlarını da biliriz, daha mesaj gönderemeyen iphoneları fahiş fiyata sattılar. telefon çekmeyince "düzgün tutamıyor" diye suçu kullanıcıya atan firmayı yine baş üstü yaptılar. Bunları unutup vestelin general mobilin yeni telefonalarını nasıl küçümsüyorlar? aselsanın baz istasyonununa bile karşı çıkan var bu forumda.

• hakan_sp kullanıcısına yanıt
    Zaten değiştirmeyi düşünmüyorum. 5 g sistemi yaygınlaşınca değiştiririm diyordum. Ama günden güne telefon değiştirmekten uzaklaşıyoruz onu belirtmek istedim. Bu arada ben telefonu 2016 Ocak ayında 3400₺ ye almıştım. Şimdi sıfırı aynı fiyat bu da ayrı bir ironi tabiki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakan_sp kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım gelmişsin bana firmaların yaptığı ürünlerden yolun zorluğundan bahsediyorsun. Anlatmak istediğimi anlamadın galiba. Benim olayım bu kötü zihniyetteki insanlar ve firmalar. Bak tekrar açıklıyorum.

Ne güzel dünya ya. Baktın adamlarla kapışamıyorsun rekabet edebilecek şu konuda daha iyiyim vs diyebileceğin hiçbir şeyin yok ne yapalım hemen ötv yi artırmayı bu zam delisi iktidarın aklına sokalım ki bizim ürünlerimizin normal indirimsiz fiyatları dahi ucuz gözüksün belki bu çöp ürünlerimi bu şekilde satarım düşencesindeki bir firmadan hayır falan gelmez.

Umarım şimdi anlaşılmayan bir şey kalmamıştır. Düzgün zihniyetteki bir firma eğer ürünlerini satamıyorsa diğerlerine gücünü kullanarak zam yaptırtmaz kendi ürünlerini zararına bile olsa satmaya çalışır. Bu zamana kadar kaç firma iflas etti kimsenin elinde böyle bir koz yoktu. Varolanın da batması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Mayıs 2019; 14:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shingeki

valla iyi oldu umarım dahada zam alır ekonomiye bakınca dolar 6,5 bandına gelince dahada zam gelecek tabi elektirik su gıdalarda alacak kaçarı yok bu ülkenin insanları ve koyunları hakkediyor bir bez parçası uğruna bir insanın yazdığı çizdiği kitap uğruna bir din uğruna ülkeyi sattılar geleceklerini sattılar insanlığını bıraktılar diğer kesim bir ağaç için toplandı ama bu dayatmalara karşı sesini çıkarmadı asgari ücretten 300/400 tl vergi alınır sesi çıkmaz trt katkı payı alınır sesleri çıkmaz herşeye zam gelir sesleri çıkmaz ama ağaç kesilirse hemen bağırıyorlar her iki kesimde hayırsız her iki kesimde hakkediyor ezilmeyi soyulmayı o yüzden diyorum umarım dahada dahada dahada zam gelir herşeye, tek yol devrim diyorum ama pehhhhhhh
    bez parçasıyla, kitapla, dinle ne alakası var

İktidar milletten oy almak için dışarıya borçlanıp ülkedeki varlıkları satıyordu.Bunun yarısına yandaşlarına kalanını da diğer vatandaşlara ve yoksullara dağıtıyordu...şimdi borç ödeme zamanı geldi,seçimlerde bitti zaten 4.5 sene böyle zamlarla geçireceğiz

• İşçi bayramında zam açıklaması , daha ironik olamazdı

• https://youtu.be/kCTaHgI1-co

Her zam haberinde aklıma gelen video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutcan1999 -- 1 Mayıs 2019; 14:2:42 >
  • Bu halk boyle oldukca hak ediyor.

• Hiç üzülmedim. Daha da saplasınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey merak ediyorum. Resmî gazeteye baktım. Bu vergi zammı cb kararnamesiyle çıkmış. Yürütme nasıl yasa koyabiliyor? Meclis’in yani yasamanın görevi değil mi bu?

• AppleFans kullanıcısına yanıt
    Meclis bu konuda cumhurbaşkanına kararname yetkisi vermiş zamanında.

Başkanlık sistemi ne bekliyordun?

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Cari acigi hedefleyen bir duzenleme olsa sadece ithal mallara gelirdi bu vergi. Kaldi ki cari acik sorunu kurdaki yukselis ile kendiliginden kalkti.

Bu devlete gelir yaratmaya yonelik bir hamledir. Olsa olsa enflasyonla mucadele etmek icin harcamalari kismaya yonelik bir hamle olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 1 Mayıs 2019; 14:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

Birşey merak ediyorum. Resmî gazeteye baktım. Bu vergi zammı cb kararnamesiyle çıkmış. Yürütme nasıl yasa koyabiliyor? Meclis’in yani yasamanın görevi değil mi bu?
    2018 Aralık ya da Kasım ayında ÖTV tutarını artırma için yetki verildi başkanlığa takdir yetkisini hemen kullanmadı şu anda yürürlüğe girdi resmi gazete ile.

KHK ile ilgili ilk icraatler Özal zamanında yapıldı hukukçular tarafından çokça tartışılan bir kavram bu nedenle tartışmaya açık olup itiraz edilecektir süreç içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 1 Mayıs 2019; 14:25:35 >
  • Gün geçmiyor ki kötü bir şey daha olmasın...
  • Eksi Up
    screenshot_20190501-120257_drive - eksi up
    https://eksiup.com/p/4y276q27brua

ohhhh arabayada geçirmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni Saray için para lazım. Halktan banane herşey şahane. Bu zamlar bıktırıcı lanet olsun böyle ülkeye.

• burgfb kullanıcısına yanıt
    Ben 3 senedir kullanıyorum plaket vercekmisiniz şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AppleFans kullanıcısına yanıt
    Neyle yönetildiğini bile bilmeyen insanlardan vergi bilinci vatandaşlık bilinci beklemek.. sözüm size değil yanlış anlamayın hiç birimiz bilmiyoruz yaptık oldu ile yürüyor işler. Yasama Kanun yapar kanunu yaparken boşluk bırakırsa önceden bakanlar kurulu kararı ile olan şeyi şimdi cb belirliyor yürütmesini sağlıyor kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

2018 Aralık ya da Kasım ayında ÖTV tutarını artırma için yetki verildi başkanlığa takdir yetkisini hemen kullanmadı şu anda yürürlüğe girdi resmi gazete ile.

KHK ile ilgili ilk icraatler Özal zamanında yapıldı hukukçular tarafından çokça tartışılan bir kavram bu nedenle tartışmaya açık olup itiraz edilecektir süreç içerisinde.

Alıntıları Göster
    Kimi kime şikayet ediyoruz Allah için hocam ya?

• alperepla A kullanıcısına yanıt
    Olayın başkanlık sistemi ile bir alakası yok. Zaten başkanlık sistemi yok. Partili cumhurbaşkanı bu sistemin adı. Atatürk, İnönü zamanının Chp'si gibi.

Ki bunlar olmasa bile, meclis yetki verdikten sonra müsteşar bile bunları yapar. Meclis tam yetki sahibidir. Şuan istenen sayı tutturulsun meşruti monarşi sistemine bile geçer.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.