Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayran kaldığım hamlelerden biri daha valla bunlar bi harika dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla iyi oldu umarım dahada zam alır ekonomiye bakınca dolar 6,5 bandına gelince dahada zam gelecek tabi elektirik su gıdalarda alacak kaçarı yok bu ülkenin insanları ve koyunları hakkediyor bir bez parçası uğruna bir insanın yazdığı çizdiği kitap uğruna bir din uğruna ülkeyi sattılar geleceklerini sattılar insanlığını bıraktılar diğer kesim bir ağaç için toplandı ama bu dayatmalara karşı sesini çıkarmadı asgari ücretten 300/400 tl vergi alınır sesi çıkmaz trt katkı payı alınır sesleri çıkmaz herşeye zam gelir sesleri çıkmaz ama ağaç kesilirse hemen bağırıyorlar her iki kesimde hayırsız her iki kesimde hakkediyor ezilmeyi soyulmayı o yüzden diyorum umarım dahada dahada dahada zam gelir herşeye, tek yol devrim diyorum ama pehhhhhhh
  • Stok Fırsatçıları toplayıp daha pahalı satmak hevesine girdi bile...

• vestel telefonlar otv den muaf diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shingeki S kullanıcısına yanıt
    Bu vestel ucuz değil ki 2650 tl civarında güya üst segment telefonu ki şu an zamlı haliyle bile huawei ve xiaomi nin çok üstünde.. ha sen bu telefonu 1500 tl altı ver alalım o zaman dimi

• Başkanlık sistemiyle gerçekten muhteşem bir şekilde uçuşa geçtik. Bu zihniyeti destekleyeni, bu teknoloji çağında hala bu adamlara oy atanları...…………....

Yazıklar olsun ne denebilir ki.
  • Düzgün bir telefona sahip olmak hayal oldu

• Vestel ürün kullanmayacak arkadaşları ,
    Arçelik ve Sunny ürünlerini değerlendirmelerini tavsiye ederim ,

Teknik servisleri olsun , ürün kalitesi olsun ,üst seviyede.

hele Sunny Samsung,philips televizyonlarını üretmekte.Türkiye'de

• Ulan İstanbul’u kaybettikleri zaman içim biraz cız etmişti.
    Ama bugünkü ötv kilitlenmesini gördüm ya, yok abi bunlara herşey müstehak.
    Vergi vergi vergi, allah topunun belasını verecek bunların.
    Bu ne yahu herşeyin yarısından fazlası vergimi olur.
    Yuh artık

• sanada bakıyorlar

• Ooo ver coşkuyu yıl olmuş 2019 nokia 3310 neyimize yetmiyor 😂😂😂
    Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    Kötü telefon değil kardeşim pili değiştir devam et, çalışıyorsa neden değiştiresin ? Ben bin tlye a3 2016 almıştım. hafıza pek yetmiyor ama taş gibi.
  • Samsung ve diğer üreticiler yakında ya belli modelleri sokmazlar Türkiye pazarına yada çıkarlar pazardan adamlar fiyat kırmaktan bıktılar tüm tepkileri onlar çekiyor üzerine hindistan gibi 50 dolarlık modelleri getirip dalga geçerler bizimle

• Müstehak

• Devir 3310 devri.
  • Baktılar araba satmıyo telefona yükleniyorlar sırada ne var açaba ? O2 ye de yüklenirler mi 2023 e kadar ?

• Vestel telefonunu almayabilirsin ama sonunu görmeyi istemek nedir ya? Ülkede fabrika bol da biz mi göremedik oradaki binlerce insan işsiz kalınca mutlu mu olcan?

Vestel kaç telefon çıkardı daha yolun başında sony lg samsung apple asus gibi markalar yüzlerce model çıkardı hala problemler yaşanıyor, vestelde olunca niye böyle oluyonuz
  • Fiyatlarda bir değişiklik yok. Yürürlüluk tarihi ne zaman

• öyle tüm yetkiyi verirseniz bir kişiye böyle sorgusuz suhalsiz araştırmasız binerler de binerler alin size başkanlık sistemi

• Fransa’da akaryakıttan %23 vergi alınacak diye adamlar sokağa döküldü 10 gün boyunca protesto yaptılar ve zammı geri çektirdiler. Bizim ülkede yapılan zammı orada yapmaya kalksalar neler olurdu tahmin bile edemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.