Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bunun vestelle alakası yok, ekonomiye para lazım. boykot edecekseniz hükümeti edin.
    şimdi sıra yurt dışı kayıt parasını arttırmakta. onu da 2 bin falan yaparlar.

Alıntıları Göster
    Vestel ile net alakası var. Yurtdışı alışverişlerinde 25 Euro üzerine vergi koydurtan da hepsiburada,n11'di.Burada da bu kararı aldıran Vestel oldu.

"Vestel'i dayanıklı tüketim malları üretiminin yanında teknoloji firması olarak da konumlandırmak istediklerini bildiren Turan, cep telefonunda iç pazarda büyümek istediklerini söyledi. Cep telefonunda ÖTV'nin yüzde 50'ye çıkarılması konusunda verilen yasa teklifine ilişkin ise "Yerli üretime destek olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar 3 milyona yakın telefon sattık. Daha uygun fiyatla pazara verdiğimiz telefonlarda pazar liderliğine ulaşmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu."

• Milletin uyandığı anlaşıldı artık son bir hamle yapalım demişler

Ailem deli akpciydi artık asla akp ye oy vermeyiz diyorlar neden fikriniz degisti8diye sorduğumda bıçak açmıyor ağızlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 1 Mayıs 2019; 12:30:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Turk halkina bol para vermemen gerektigini son 20 yilda gördük.3 ayda birde cep ve passat değiştirerek nasil eşşeğe su kaçırdığını gördük.Hepimiz biliyoruz ki tek suçlu akp degil...Bu forumda bile zevkine 3 ayda bir passat alip incelemesi yapiliyordu.
    Allah Allah!

3 ayda bir Passat değiştirenler mi vardı?

Hükümet, hayrına para dağıtıyordu da biz mi görmedik?

Bak dunyanin geri kalan ulkelerinde fiyatlar nasil...

Hem de arabanın icadından beri!

• Sız yenıledıkce bızde vergının vergısının vergısını eklerız hadı sıkıysa yenıleyınde gorelım demısler.
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    sonraki seçime dış güçler reis oyun oynuyorlar cehape deyip ampule basarlar yine sen merak etme

• Yakında oksijene de vergi alır bunlar

• %50 değil mi? %40 nerden çıktı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim yerli ve milli Vestelimiz var ya! Bırakın gavurun telefonunu, %100 yerli ve milli Vestel telefon alın.

Selam ve dua ile.

• 4 yıl oldu seneye değiştiririm diyordum 🤣ülke üretemiyor her şey bu sebeple vergi olarak çıkıyor.

• İsterse %500 olsun vestel çöpünün telefonlarını gene almam. Bu zamana kadar kimseye herhangi bir vestel ürünü önermedim şimdi sakın ha vestel almayın diyeceğim. Hadi bakalım vestel efendi sonunu görmeyi iple çekiyorum. Dh ile kapışanın sonu iyi olmaz bu biraz acı olacak ama öğreneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Mayıs 2019; 12:43:37 >
  • Dün akşam baktığım ve 1916 tl ye kadar indirime çektiğim telefon 2156 tl olmuş. Güzel sürpriz oldu sepete girince indirim beklerken artış oldu..

• Konu Vestel değil. Konu devletin kucağa aldıklarından basit vergi geliri elde etmesi , devletin biraz kendini sikmasi lazım vatandaşları değil. Zenginden vergiyi toplayın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

güzel haber. keşke vergi oranı %200 olsaydı. aptal halklara herşey müstehaktır.

tabi pahalı alma, ihtiyaç duymadığını alma diyenleri uçağa davet ediyorum.
    bir youtuber vardı UNSATISFIED - Ege Fitness adlı kanal geçen videosunu gördüm tam akpci gibi konuşmuş diyorki iphone alma vestel al örnek olarak söyledim insanların hayalleri batmış geleceği hiç olmuş ne alırsa herşey pahalı ama o diyorki las vegas daha pahalı neymiş alternatif sunuyorum diyor hiçbir zamanda vestel gibi telefonları almam sevmiyorum eleştiriyorum diye akpcikler gelip sevmiyorsan git alamıyorsan vestel al 2 kilo patates alacağına 2 tane al der gibi konuşmuş bide millete küfür ediyor böyle tipler avrupada bile aynı sebebi basit soysuz olması kanı bozuk olması değişmez kural

• sanki ; kendi seçim sonuçlarını şimdiden açıklamış gibiler !!! :)

• Dün gece telefon almıştım hepsiburada.com dan iptal olma ihtimali var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Milletin uyandığı anlaşıldı artık son bir hamle yapalım demişler

Ailem deli akpciydi artık asla akp ye oy vermeyiz diyorlar neden fikriniz degisti8diye sorduğumda bıçak açmıyor ağızlarını
    zararın neresinden dönsen kardır, en azından körü körüne oy vermiyorlar bazıları gibi.
  • Telefonun üreticisi o telefondan o kadar kazanmıyor insaf... ayıp lan..
  • 1500tl altında almanıza değecek telefon mu var?. Orta seviyeler dahi 2000tl den başlıyordu zaten. Gm9 pro dahi 1500 üstünde. Bu arada başlık yanlış bence. %25 varolan değerdi şimdi neredeyse bütün telefonlarda %50 oldu. Bu da ötv ye %100 zam yapılması demek.

• Yaşasın hükümetimiz
    Yaşasın güçlü ekonomimiz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.