Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

Önce halkın desteği ile büyümeleri gerekir biz sırt çevirirsek nasıl büyüyüp açılsınlar.Facebook büyüyene kadar devlet ne kadar büyük destekler vermiştir çünkü kaç yıl zarar ettiler.

Alıntıları Göster
    iyi olanı halk büyütür.

Ama hadi ben büyümek istiyorum, bu bir liralik malı 5 liradan alın güzel büyüyeyim diyen firmalara sadece aptallar destek verir.

bu işler çift taraflı işler. madem büyümek, tanınmak istiyorsun, diğerlerinin verdiğin kalitenin aynısını hatta daha fazlasını daha ucuza vereceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesaverde

Bir telefon kendimize bir telefon devlete aliyoruz. Sorsak dunya bizi kiskaniyor
    O kadar zenginiz işte
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Cari açık zaten hızlı biçimde düştü zaten (yüzde 15), dövizin bu şekilde arttığı tüm ülkelerde bu şekilde düşer hiç bir şey yapmana gerek yok, bunun amacı cari açık filan değil direk gelir elde etmek. Biraz nette dolaşırdan rakamlara ulaşabilirsin bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mozambik yasaları gereği dumanla haberleşmeniz gerekiyor arkadaşlar. Lütfen yasalara uyup telefon kullanmayınız. Çok yaşa Mozambik!

• Allah hepimizin yardımcısı olsun. Başka söze hacet yok..

• Istanbul,izmir ve diğer sahil şeritlerinde marinalar trilyonluk tekne dolu.Amerikan bayraği çekerseniz yüzde 0 vergi ödüyorsunuz.Mazotta ise vergi yüzde 1.

Bütün tekne ve mazot vergileri yüzde 50 ye çikarilmali.

imamoglu ve diğer butun sahil şeridini toplayan chp belediyeleri marina park ucretlerine yuzde 3000 zam yapmalidir.Su an trilyonluk tekneler yillik 2000 e park ediyor.

• Konuda bir tane bloklu arkadasin(!) yorumu yok. Nerdesiniz aktroller.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Kendini kandırma, aynısı eytliler için de söyleniyordu ne oldu? Erdoğanın oyu hala yüzde 52. Hdp, chp’ye oy vermeseydi izmirden başka belediye alamazdı.

• gunem82 kullanıcısına yanıt
    Mahalle abisinden saldırın emrini bekliyorlar

• AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Allahtan yardım beklediğimiz için bu haldeyiz

• Yazıklar olsun ya sabah sabah habere bak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Agzına saglık :)

• Eee trollerin maaşlarını cepten mi versinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

iyi olanı halk büyütür.

Ama hadi ben büyümek istiyorum, bu bir liralik malı 5 liradan alın güzel büyüyeyim diyen firmalara sadece aptallar destek verir.

bu işler çift taraflı işler. madem büyümek, tanınmak istiyorsun, diğerlerinin verdiğin kalitenin aynısını hatta daha fazlasını daha ucuza vereceksin.

Alıntıları Göster
    AndroidHDyoutube
    Huawei U8230 - Android iphone like
    https://www.youtube.com/watch?v=I21w3kIWtPM

bu telefon güzel mi sence başlığa bak iphone like android. Şimdi geldikleri yere bak.

• Bence ÖTV nin yanında %15 Suri gulugulu vergisi olmalı

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Belli ki sen siyasi bir meseleyi kaşıyosun, o yüzden sana makul bir şeyi anlatmak zor. Hdp sevsen de sevmesen de bu ülkenin gerçeği. Akp mhp ile ittifak yapmasaydı nereleri alabilirdi ki rahatlıkla? Kendi koydukları kurallarla kaybettiler oyunu. Sen kendini kandırmaya devam et.

• redali kullanıcısına yanıt
    Neden acaba? Bir dusunelim bakalim. Himmmm.... hepsi arkadasi eklerse aralari bozulur

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Ben siyasi bir meseleyi kaşımıyorum 😃 hdp zerre umurumda değil sadece gerçeği söylüyorum ki bunu seçimden sonra bir çok gazeteci ve siyasi kişilik dillendirdi. Hahahaha çomar

• Buyursun yapsin ama sizce yapar mi? Bu zihniyet?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.