Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünküüü ooo bir lüks, o birr gereksiz. Yazan mağara adamı

• Peki neden bilmiyorum? Bunun suclusu kim? Yine ayni yere geliyor mevzu bu bakis acisiyla boyle de olmaya devam eder. Devlet tekelindeki basin yayin organlarina bakin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avam hakediyor,

• 4 sene önce ev kurarken beyaz eşyalarımı; buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinasını, ocağı hep vestel aldım. Evde 2 TV var vestel.
    Yerli malı dedik, fiyatı uygun dedik aldık ama Vestel millete düşman çıktı. Bu saatten sonra bırak beyaz eşyasını vestelin çöpünü almam.

Şu saatten sonra veririm parasını gider Samsung, LG, Bosch, Ariston alırım ama Vestel ALMAM.

Niye diğer Arçelik, Beko gibi yerli markalar böyle millete düşmanlık yapmazken bu Vestel yapar? Ne yaparsa karşılığını da alacaktır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 1 Mayıs 2019; 11:47:20 >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu durum sadece Türkiye'de geçerli olabilir, kararnameler küresel çapta geçerli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Fiyatlara ne zaman yansır eldeki stoklar bitince mi ?
    anında yansıdı bile. haberi görünce girip baktım fiyatlara. misal galaxy s10+ a baktım samsungun kendi sitesinde 7500 liraydı 7750 lira olmuş. Hepsiburada'da 6000 liraya bulunuyordu 6500 liralara çıkmış en ucuzu.
  • yusuf.agcadag Y kullanıcısına yanıt
    Erdoğan bir tane bile oy kaybetmez ki kaybetmedide. Büyük şehirlerde hdpnin oyu ile kazandılar, akpnin oyu hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 1 Mayıs 2019; 11:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ya telefonun değerinden fazla vergi almak

• Bu bademler başta oldukça bu gidişle Venezuela gibi olacağız demiştim, çok şükür Arjantin'i Meksika'yi geride bırakıp Brezilya'yı yakaladık, sırada Mozambik ve Venezuela var.

• Niye bu konuları okudukça ağlayasım geliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Kıdem tazminatı değişikliği geçerse erken seçimle devrilmeleri çok büyük ihtimal. Halktan alınan vergiler çok arttı.

• Ne kızıyorsunuz paranız cebinizde kaldı mis gibi hükümetimiz bizleri düşünüyor

• Neden milyon dolarlık yat, gemi pazarlarından ötv eklemiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: neftili

Peki neden bilmiyorum? Bunun suclusu kim? Yine ayni yere geliyor mevzu bu bakis acisiyla boyle de olmaya devam eder. Devlet tekelindeki basin yayin organlarina bakin
    Bence devlet güney kore modelini izlemeli güney kore 5 şirketini samsung olarak birleştirdi ve bu şirkete alttan alttan büyük destekler verdi.Şirket de gidip dünya devi oldu vestel beko tütkcell tümosan gibi şirketler birleştirilir ve bu birleşmiş şirkete de devlet yıllık 5 10 milyar dolar arge bütçesi verip şu andaki işsiz mühendisler de işe alınırsa ve devletin en büyük profösörleri doçenleri büyük mühendisleri bu şirkete destek verirse ancak öyle yarışabiliriz büyük ülkelerle yoksa teker teker yok oluruz.
  • Ondan sonra gençler yurt dışına kaçıyor yok beyin göçü

• Ohhh orama da zam zam ohhh burama da zamm

• Suyundan koy canim.

Iste bir kez daha goruldu ki bu krizin faturasi vatandanstan cikacak.

Fiyatlara yansimamis gibi alacak olan hemen alsin.

• fgezgini F kullanıcısına yanıt
    Evet Türkiye özelinde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.