Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söylediklerine tam olarak katılmıyorum, mesela Ankara'da 50 seçim olsun üst üste akp kazanamaz. Diğer kısma gelirsek yüzde 52 olayı inşallah sonraki seçimde de öyle devam eder akp'nin 10 yıl daha devam etmesini istiyorum. O yüzden bu seçim oy vermedim(normalde CHP'ye veririm) sonrakine AKP'ye oy veririm belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperepla -- 1 Mayıs 2019; 12:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazıp çiziyoruz da ne oluyor ne değişiyor? Sadece içimizdekileri dökerek rahatlıyoruz o kadar. Bir mucize olsada zam haberi değilde indirim haberi alsak bir mucize olsada ithalat değilde ihracat rekoru kırsak bir mucize olsada nefes daralması yerine rahat bir nefes alsak artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 1 Mayıs 2019; 12:8:58 >
  • Alamayanların düşünsün, ben halktan biri gibi düşünmeyi bıraktım. Ben alabiliyorum istersem 2 tane alırım xs maxlerden. Daha da dibe batalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narsist bir kisilik orgutlenmesi icinde olan bu yapi asla boyle bir calisma fikir alma ve gelistirme ile ilgili bir calisma icinde var olmayacaktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanimhaber hep solcu dolu
    Donanimhaber hep vatan haini dolu
    Donanimhaber de dis güçler destekçileri var
    Donanimhaber abd ye çalışıyor
    Donanimhaber ak parti düşmanları

Sonra adimiz böyle oluyor.
    Ak partisi diyor ki 1500 tl üzerinde telefon yok sana. Yasam kaliteni düşürüyoruz diyor.
    Ama vatan haini hep biz.

• Ben size toptancı ve bayi karı olmadan telefon fiyatları ve vergi oranları % kaç olmuş aşağıdaki resimde onu göstereyim.
    Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı

• E tabi bu kadar Suriyeliye nasıl bakıcan ? Belediyelerde gitti elinden

• Hayal görmeyin hocam. Yazılım sektöründe olup teknoparkta bir şeyler geliştirmek keyifli ve bir o kadar vizyon açsa da TR toplumunu iyi tanımamışsınız.

Uzun uzun yazmayacağım ama onceligimizi başka şeylere vermemiz lazım. Siz hala kore modeli diyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok telefon alamayacakmış yok bilmem ne, bir merminin fiyatı kaç para biliyormusun sen..

• Devletimiz milli olmak istedikçe biz milloş oluyoruz. :)

• Hayırlı olsun Elimizdeki telefona gül gibi bakmaktan başka bir çaremiz yok artık. Seçimler bir çare olarak gözükmüyor ne yazık ki. Yerel seçimlerde 20 gün sayım yapanlar, bakanlık seçiminde neler neler yapar kim bilir.

• Evet senin gibi yazilimcilar bir kac yila kalmadan topuklayip avrupaya kaciyor. Sonrada oradan AKP ye destege devam ediyor

• Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı

• Şaka gibi bu yetmez oksijen vergiside gelsin yaşadığımız yere göre hatta
  • Turk halkina bol para vermemen gerektigini son 20 yilda gördük.3 ayda birde cep ve passat değiştirerek nasil eşşeğe su kaçırdığını gördük.Hepimiz biliyoruz ki tek suçlu akp degil...Bu forumda bile zevkine 3 ayda bir passat alip incelemesi yapiliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

https://www.youtube.com/watch?v=I21w3kIWtPM

bu telefon güzel mi sence başlığa bak iphone like android. Şimdi geldikleri yere bak.

Alıntıları Göster
    evet öyle.

ama oraya birileri gibi fahiş fiyatlarla gelmediler.

diğer markaların 800$a sattıkları telefonu 300$a sattıkları için oradalar. fedakarlığı halktan değil de karlarından bekledikleri için oradalar.

o ucuz ama kaliteli telefonlarından biri de bende.

iyi olanı destekleriz, halkı aptal yerine koyanları değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Bu mesaj silindi.
    bunun vestelle alakası yok, ekonomiye para lazım. boykot edecekseniz hükümeti edin.
    şimdi sıra yurt dışı kayıt parasını arttırmakta. onu da 2 bin falan yaparlar.
  • Ben de şuana kadar bir çok kez çalıştım Teknokenttelerde dediğiniz de dahil. Firmaların yüzde 90'ı belki daha fazlası normal yazılım geliştiriyor öyle büyük bir yenilikle arge gerektiren bir durum yok. Yalandan proje uydurup orada kalma haklarını devam ettiriyorlar, vergiden muaf oluyorlar.

• Vestel alanı öpsünler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.