Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Üretmeden, üreticiden fazla kazanmak öyle mi? Helal olsun iyi oluyor bu millete..
  • şöyle haberleri okuduktan sonra tepki bile veremiyorum gidiyorum kahvemi filan koyuyorum ne biliyim yada başka şeyler yapıyorum normal geliyor yani telefona %500 zam gelse nolur içimden diyorum zaten alamıyorumki senelerdir ne farkeder
  • Zam henuz yansimamis heralde bugun telefon alayim diyorum maksimum 2000 tl ye onerebileceginiz f/p telefon tavsiyesi var mi suan lenovo p70 kullaniyorum bana yetiyo yukseklerde gozum yok kamera mumkunse iyi olmasin ona verecegim parayi performans ve bataryasina vermek isterim. İnstagram foto cekme isim yok sadece whatsapp ve arama arada da nete girme. Tak simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bizi kim kıskanacak çok merak ediyorum?

• yaşasın çok mutluyum dünyanın en pahalı telefonlarını biz kullanıcız.adam ipixone x al sa bile amerikada benim tlf onunkinden dah üstün ve pahalı olucak.milli gelirimiz artmış yaşasın abd bile kıskanır.çünkü 2000 tl ilk tlf 3000 tl ye alıcam.en güzeli garantisiz imeı çaktırcan daha ucuza getircen tlf.elin yabancısı kazansın vergiden.2023 kalmadana uçuyoruz

• Haram olsun neredeyse o telefonu üreten kadar para kazaniyorlar. Bi halt etmeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en pahalı telefonu eminim ki bizim ülkemizdedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_sp

Anladım kızdığın şeyi de diyelim ki vergileri arttırmadın. Cari açık arttı arttı arttı ülke petrol medikal cihaz elektronik hammade gibi acil ürünleri alacak doviz kalmadı. Eskiden olduğu gibi bir gecede TL dolar karşısında 20 kat azaldı ozaman ne yapçaz?
    20 kat? Bu hiçbir zaman olmadı. Cari açık bu denli artarken aklı neredeymiş bugün harekete geçmeye başlamış. Tabi seçimler bitti millete geçir dur.
    Cari açık demek kolay tabi peki başka ekonomiler niye batmıyor? Bulgaristan niye batmıyor adamlar avrupadan ikinci el oto ithal ediyor.
    Yerli ikamesi olmayan malların vergilerini arttırarak hiçbirşey değiştiremezsin. Sadece ülke içinde yokluk olur. Petrolde o kadar pahalı birşey değil yılların yalanı o petrole ödenen paralar. Ülkenin her yerine ithal doğalgaz döşenirken cari açık hiç konuşulmadı.

• Malesef bu kadar kırbaçlanmaya rağmen gidip krediyle telefon alacak vatandaşlarımız var, halbuki güzel bir boykotla öyle bir batarlar ki
  • Allahım lütfen kurtar bizi bunlardan yarabbim, 1 kere geldiğim şu dünyada böyle bi ülkede doğup ölmek istemiyorum ya.

• Beyler satış mağazalarını direkt etkiledi mi bu zam? İnternetteki fiyatlarda halen etkilenmemiş gibi duruyor. Satın almayı düşünenler için son fırsatlar olabilir ondan soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmt_tkmk M kullanıcısına yanıt
    Kurumlar gelir vergileri düşük ve dünya kadar muafiyet (azaltılacağı belirtildi) ve ihracat yapıyorsa iade ve ARGE teşvikleri mevcut bordrosu olan memur ve özel sektör çalışanları tüm gelir vergisini peşinen eline geçmeden ödüyor

Sistemi değiştirip vergi mükellefi kendi ödese emin olun isyan çıkar hesap sorulacağı için

Ayrıca KDV ve ÖTV gibi dolaylı vergiler çok yüksek diğer ülkelere göre çok kazanan kurumlar vergisini az ödediği için hatta konkordato ve iflas ile ortadan kaybolduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

Durum suan hala iyi, asil olay temmuzda s400’lerin gelmesinden sonra baslayacak, amerikanin cok agir yaptirimlarina hazir olun derim. Gerci s400 bahane, turkiyenin suriyede bulunmasindan da rahatsizlar. Bu anlasmazliklar giderilmedikce isimiz zor.
    Bu konuyu nasıl savunmadın şaştım kaldım bi şekilde kıyıdan köşeden hükümeti savunursun diye düşünüyordum nicki görür görmez

• gencler aglamayin, vergi tabana yayiliyor iste.

bugunler az biraz sarsintili gecer sonrasi mococo
  • Almayın.Gerçi istesenizde alamıyacağınız zamanlar uzak değil.Memurar özellikle her şeye hazır olsun

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Makarna falan yap

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.