Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vergileri savunan herkesin inşallah telefonları garanti dışı pert olur.

• imei kolayca degistirilen tel modellerini paylasirmisinz arkadaslar. xiaomi basta sanirim mediatek islemcilerde oluyodu. lenovoda vardi kodunu girip menuden yeni imei yaziyoduk cok kolaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 1 Mayıs 2019; 15:39:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'ye oy verdiğim için kendimle gurur duyuyorum, yine onlara atacağım, umarım daha da kol gibi vergi koyarlar. Durmak yok becermeye devam.
  • Sorun yetkinin azlığı olabilir.Biraz daha yetki versek düzelir.
  • Xiaomi mi6 kullanıyorum. Dün gece telefonlara bakıyordum vatan bilgisayarda p20 pro 4.299 TL idi normalde her yerde 4500-4600 5000 tl'ye kadar gidiyordu kredi çekip almayı düşündüm web'e özel adı altında indirimdeydi elimdeki mi6 yı satmadan da almak istemiyordum sabah bi uyandım 4.499 tl ye çekilmiş fiyat ve bu haberleri gördüm artık 5000 tl'den aşağıya alınmaz bu telefon. Valla ben bu mi6 yı 2017 kasımda aldığımda indirimlerle n11 11.11 kampanyasıyla 1800 tl ye mâl etmiştim; şuan sıfırı 3400 tl hepsiburada'da cihazdan da memnunum kullanmaya devam ederim yenilik bizim neyimize hevesimiz kursağımızda kalıyor artık telefon almak lüks oldu yakında 15-20 bin tl'ye telefonlar görürsek şaşırmam yazık vallahi yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 1 Mayıs 2019; 15:47:23 >
  • yazık, ben kaçak yada yurtdışından telefon alıyorum beni alakadar etmiyor ama alamayanlar ? yazık.

• Dh 2. el xiaomi candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır para biriktiriyordum tam istediğim telefonu almak üzereydim sabah bir uyandım zam gelmiş sonra bi satıcıdan sipariş geçtim o da stok olmadığı için siparişi iptal etti (ki yalan olduğuna adım kadar eminim ) hayallerim çöp oldu şimdi gece yatarken telefon sahibi olabiliyorken sabah uyandığımda param yetmez oldu

• bi telefon devlete bi tanede kendinize alicaksiniz istebu kadar basit araba alirkende ayni amerika bizi kiskaniyee yaziklar olsun bizi bu duruma dusurenlere

• kısaca diyorlar ki nokia 3210 neyinize yetmiyor, mis gibi yılan falan da oynarsınız

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı

• tam zamanında 500₺ ye iphonex ve 450₺ ye reeder p13 almışım

• Bazı yerlerde üst düzey telefonlar stokdan kaldırılmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi ki de altın yerine Xs Max almışım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı
  • türklyeye özel imei si değişen telefon üretsin üreticiler. aynı imei yi plaka gibi ömür boyu kullanırız

• bir daha da türkiyeden ürün almam dedirten haber oldu benim için. sordum soruşturdum, bir uygulamada gezginler senin için ürün getirtiyorlarmış. bir sonraki siparişimi bunun gibi bir yolla yada eş dost gezilerinden isteyeceğim.

ilgili uygulama :
    play.google.com
    Glocalzone - Global Shopping - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glocalzone

App Store
    ‎Glocalzone - Global Alışveriş
    https://itunes.apple.com/tr/app/glocalzone/id1439762719?l=tr&mt=8

• Dünyada bir bok üretmeden, üreten ülkelerdeki her bir teknoloji devinden kat kat fazla kazanan tek ülkeyiz. Siz olsanız argeye falan uğraşır mısınız amk? Böyle sığır vatandaşları olan bir ülkenin sırtı asla yere gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cakma Iphone

bir daha da türkiyeden ürün almam dedirten haber oldu benim için. sordum soruşturdum, bir uygulamada gezginler senin için ürün getirtiyorlarmış. bir sonraki siparişimi bunun gibi bir yolla yada eş dost gezilerinden isteyeceğim.

ilgili uygulama :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glocalzone
    https://itunes.apple.com/tr/app/glocalzone/id1439762719?l=tr&mt=8

• neden başlıgı degıstırdınız yuzde 40 zam geldı yazıyordu ne oldu musluk mu kesıldı :S
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.