Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akp iktidarın yaptıklarının tam tersini yapman yeterli olacaktır. Bir kere teknoloji senin ürün ithal edebileceğin bir alan değil. Ülkemizin en büyük serveti tarımdır. Ben 88 liyim bize ilkokulda kitaplarda ne okutulurdu söyleyeyim. Türkiye kendi kendine tarımsal ve hayvancılık olarak 4 mevsim kendi kendine yetebilen nadir ülkelerden. İktidar ne yaptı? Soğan ve patates ithalinde de ötv yi 0 ladı. Nereden nereye gelmişiz gördün mü? Sadece çiftçinin önünü açsalar dahi ülke bir nefes alır ama bunlar daha hala sera ile uğraşma oradan da başka yandaşlarını doyurma peşinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oooo yeah!

• Para kalmadı devlette. Halkı nasıl soysam diye yol arıyorlar. Normal bir ülkede bütün bu olanlardan sonra iktidara %1 oy bile çıkmaması lazım ama değişik ülkeyiz vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 1 Mayıs 2019; 17:1:40 >
  • Ülkenin tüketim alışkanlarına göre fiyatlar iki katına çıksa dahi yine satılır. Bizler maalesef para harcamayı bilmiyoruz. Gösteriş meraklısıyız. Bunun nedeni cep telefonlarının ülkemizde statü göstergesi olarak algılanmasıdır. Okullarda hatta üniversitelerde bile para harcama konusunda ders verilmelidir. Yoksa biz eşek oldukça semer vuranımız eksilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu vergileri zamanında ecevit getirmiş olsaydı adama yapmadıklarını bırakmazlardı, yanlış yapan baban bile olsa yanında durmayacaksın ama bizim halk bu hükümette ne bulduysa her yaptıkları yanlışı alkışlamaya devam edecekler maalesef..cumhurbaşkanlığı sistemi gerçekten süpermiş(!) vatandaşı soyun soyabildiğiniz kadar bunun sonu nereye varacak bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan iyiki a101 den telefon aldım yarın Samsung 5000 mah telefon geliyormuş şarjı kolay bitmeyen gidin kapın

• iyi ki onceden almısız artık cidden alınmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: xsentius355

Ülkenin tüketim alışkanlarına göre fiyatlar iki katına çıksa dahi yine satılır. Bizler maalesef para harcamayı bilmiyoruz. Gösteriş meraklısıyız. Bunun nedeni cep telefonlarının ülkemizde statü göstergesi olarak algılanmasıdır. Okullarda hatta üniversitelerde bile para harcama konusunda ders verilmelidir. Yoksa biz eşek oldukça semer vuranımız eksilmez.
    Yok oyle dunya ben xs max satiyorum musterilerim hepsi zengin ogretim.gorevlisi mutehayit vs. Orta ve dusuk halli insanlar kullanamaz alamaz . Telefon artik lukse kaciyor

• Halk ses çıkarmadığı sürece bunlar hep olacak. kasıtlı yapılıyor belli. daha bunun gibi niceleri var. Suçlu olan yine halk.
  • Yorumlara baktım da " vergi devletin kazanç kapısıdır tabii ki alacak" diyen bir çomar hala çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler satış mağazalarını direkt etkiledi mi bu zam? İnternetteki fiyatlarda halen etkilenmemiş gibi duruyor. Satın almayı düşünenler için son fırsatlar olabilir ondan soruyorum.
    Kısmen etkiledi. Bir yakınıma 1500 civarı telefon bakıyordum. F/P cihazlardan LG G5 dün önerdim onlarda olabilir dediler. Dün 1399 du az sabahta aynıydı. Şimdi 1499.
  • herkes elindekinin kıymetini bilsin 5 yıl daha böyle gider.
  • Saygın hükütmetimizin itibarına zeval gelmesin. Daha derine başğanım hala hayattayız.

• 680 liraya yurtdışından tel getirtme fiyati daha da artsin diye az önce çalışma bakanlığına mail attım.

• Arkadaşlar neden bizim yerli ürünlerimize de aynı vergi uygulanıyor?
    Çıkacak yerli otomobile 0 Ötv muhabbeti vardı madem;
    Elimizde hazır halde var olan yerli telefonlarımıza ÖTV'nin 0 yapılmasını istiyorum. Böylece Cari açık sıkıntısı da yaşamayız.

• Bu artışı İmamoğlu'na nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum..

• layiklik elden gideyeeaaahhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Bu artışı İmamoğlu'na nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum..
    İmamoğlu meclis toplantısını sosyal medyadan canlı yayınlıyor.Millet hep izliyor ve ayrımcılık oluyor.
    O yüzden suçlusu imamoğlu.
  • Devletin bekası daha önemli feto pkk ülkemize oyun oynuyor dıj güçler hemen ensemizde telefonlar 15bin tl olsa da alalım beka daha önemli %50 vergiyi ne kadar bize soksalar da o kadar bekamız güçlü oluyor tek öenmli olan o
    Pazarda soğan 2 tl patates 2.5 yerdeki malların dandik ezilmişti ama kadınlar nasıl hücüm ediyordu bir görseniz beka için ne fedakarlıklar yapıyorlar sizde fedakar olun telefonları iki misli fiyata alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus21 -- 1 Mayıs 2019; 17:14:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.