Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada kendi sattığı tüm telefonlara vergi geçirmek için geçici olarak temin edilemiyor yazmış.Samsung A70 ön sipariş dışında telefon yok.Aynı gemide olanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mion

sanada bakıyorlar
    Niye zoruna gitti, onu çözemedim. Çok mu memnunsun durumdan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık insanların evinde telefon yok herkes cep telefonu kullanıyor bu gibi şeyler halen nasıl özel tüketim oluyor anlamıyorum. İlla ayaklanalim mı zor tutuyorum kendimi yakın da bu taksim olayları gibi olaylar olmaya başlayacak da başımızda kiler insan değil ateş emri verir protesto etsek.
  • Valla beni etkilemiyor. Ben hep 0 liralık alıyorum.

Yıl olmuş 2019, Türkiye'de telefon alan var yahu. Ne garip.

Almayın abi. Bakalım vergiyi nasıl alıyorlar?
  • Vergi veren tüm kurumları yok pahasına sat peşkeş çek, üretine darbe için elinden gelen herşeyi yap. Yandaşlara proje ayağına hazineden hortumlar çek, sonra vur milletin sırtına. Şeref yoksunları!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Bu artışı İmamoğlu'na nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum..
    mutlu musun İmamoğlu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

680 liraya yurtdışından tel getirtme fiyati daha da artsin diye az önce çalışma bakanlığına mail attım.
    Merak etmeyin. Görürsünüz 1000 TL üzerine çıkacak yakında

• Aklı olan gider yurtdışı cihazı alır imei atılan telefonlardan ne pasaport ücreti olur nede böyle vergiler algılar vs. Sizlanacaginiza başka yöntemlerini konuşun devlet almasını bilir siz verirseniz!?!

• Kulak arkasıyla ilgili olan espri yapılmadıysa ben yapıyorum: Bir tek kulak arkamız kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Aklı olan gider yurtdışı cihazı alır imei atılan telefonlardan ne pasaport ücreti olur nede böyle vergiler algılar vs. Sizlanacaginiza başka yöntemlerini konuşun devlet almasını bilir siz verirseniz!?!
    Bu konuda fazlaca bilgiye erişemiyorum. Telefonlarla da aram çok olmadığı için, tanıdık telefoncu da yok. Ankara'daki telefoncu esnafı içinde de güvendiğim biri yok. O yüzden söylediklerini de ciddiye alamıyorum. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

Iphone dışında (iphone bana uygun değil) diğer her telefona imei atılabiliyor mu?

Elimde HTC M7 var mesela. Onun imeisini istediğim x marka model bir telefona çakabilirler mi?

Yoksa bazı modellerde mümkün, bazılarında değil gibi durumlar var mı?
  • ulan tamda telefon almayı bekliyordum yeni modellerin gelmesini artık şu kura göre giriş telefonları 2000 den üst seviye telefonlarda bu kura göre 7000 den başlar artık ve bu kur durmuyor dostum sürekli artıyor telefonu yapandan daha çok kazanmak ne güzelmiş be adamlar yattan vergi almıyor iken telefondan banada al diyor resmen şu taksit olayı geri gelsin telefonlarda milletin cebinde nakit yok birde taksit olmama saçmalığı var zorla gsm şirketlerinden mi aldıracaksınız yeter be yeter doymayı bilin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 1 Mayıs 2019; 17:59:28 >
  • “Yav biz bu memlekete aşığız be”

• Vurun vatandaşa vurun...
  • Vergilerden dolayı fiyatlar uçmuş. Cep telefonu da lüks haline geldi. İnsanlar telefon almak için kredi kullanmak zorunda kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 1 Mayıs 2019; 18:7:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netfriend

Vergilerden dolayı fiyatlar uçmuş. Cep telefonu da lüks haline geldi. İnsanlar telefon almak için kredi kullanmak zorunda kalacak.
    finolar yüzünden hep her savunuşta herkesin elinde bakın telefon var diyorlardı sayelerinde artık giriş telefonları 2000 den başlar üst seviyede 7000 e birde bu şu anki kurdan kurda sürekli artıyor
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Meizu 16s bekliyordum ben

• Bence benim gibi yıllardır telefon almayanlardan da vergi alabilmek için, vergiyi direkt telefon faturasına çaksınlar. Parayı taksit taksit istesinler.

O noktada "traveller's gsm" hatlarından birini alırım. Roaming anlaşmaları çok iyi oluyor. O yüzden dünyanın her yerinde sabit fiyata sabit hizmeti alıyorsun. Eğer telefon almayarak vergi ödemeyen benim gibi hayinleri de vurmak istiyorlarsa, hat kullanımına da vergi çakarlarsa, Turkcell ile traveller's gsm hatlarından herhangi biri aynı paraya gelir. Hırsıza, tecavüzcü sponsoruna gideceğine gavura gitsin.
  • 3 yillik iphone 6s 64gb telefonum var pili bitik 2-3 saat dayaniylr dayanmiyor , ne güzel s10 mu alsam diye dusunuyordum yalan oldu herhalde artik :) en kotu pili degistirip devam ediceğiz..

• Telefoncular şu imei olayına zam yapmasa bari

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.