Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ECDAD_OSMANLI

Sen acayip kaşınıyorsun biliyormusun
    Bugün işçinin emekçinin bayramı ecdad hocam bayramda küslük olmaz.
  • Amaçları belli araba bazlı soktukları kazık tarzı bir cep fiyat vergi geliri hedefliyorlar.

Şuan nasıl 1 araba alıp 2 tane devlete hediye eder gibi para ödüyor isek cep içinde geçerli olacak. Kaçak ürün en mantıklı seçenek olacak kayıt içinde eski telleri kullanırız.
  • Akıllı telefon alıp millet akıllanmasın istiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Son kisim beni benden aldi millet zengin sandi kendini 1.10 faizli kredilerle yasamayi canim ulkemin canim insanlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen hayırdır Öyle Tüketemezsin Vergisi

• Yetmez %100 fatality yapılmalı diyenler elbet olacaktır. Mortal Combat gibi hayat.. Ama burada hayatta kalan vergi ödüyor. Yani ölümle yaşayanlar topluluğuyuz. Bu aldıkları vergilerin, işsizlerden 1 kuruş geliri olmayanlara soktukları GSS borçlanmasının hesabını cenabı hak sorsun diye dualarımızı esirgemeyelim.

Allah ülkemizi şehitlerimize kelle diyenlerden korusun. Bu zamlar suriyelerilerin masraflarına, köprü yol 3.havalimanı avrasya tünelinin geçiş garantilerini tamamlamak için harcanmıyorsa bunu ispat etmeliler.

Selamınız ve duanızla.

• asgari ücretle çalışıp yırtık çorapla gezen kıçına don alamayan ama cebinde ayfon 15 olanlar için iyi olmuş
  • Bu vergiler az olmamış mı ya? Allah belanızı verecek inşallah bir gün.

• Belli ki ekonomi çoh çoh eyi.

Siz ampule basın, ampul hepimize bassın! Ah şu Kılışdar yok mu! Yaktın bizi Kılışdar!

İktidar elden gidecek bu belli oldu. Bundan sonra iktidarlarını uzatabildikleri kadar uzatıp çalabildikleri kadar çalacaklar. Toplanan vergilerle ballı börek ihaleler yandaşlara dağıtılacak, buradan parmaklar yalanacak. Köprünün 300 metrelik ayakları vatandaşa sokulurken üstünde halay çekecek paralı köpekler her daim bulunur.

Kasada para kalmadı, piyasa can çekişiyor, dolar koptu gidiyor. Gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bir iktidar var. Tünelin ucundaki ışık hızla yaklaşıyor.
  • Dünya lideri halkın üzerinde yeni pozisyonlar deniyor

• 1 Mayıs'ı 1 Nisan sandılar sanırım şakadır şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 1 Mayıs 2019; 19:25:24 >
  • 1 ay önce 1700 liraya asus marka tel. aldım. Bozulmazsa çalınmazsa samimi söylüyorum 10 yıl gitmeyi düşünüyorum. Kuş kadar maaş alıp bu kadar fahiş fiyatlar varken hiçbir elektronik ürün alınmaz ben alamam. 1 tane kendime alıp 3 tane tayyibe alacak kadar enayi değilim.
  • Yahu direkt konümizmi getirin, tamamen devlete çalışalım.
  • tam bir sanat

• Yazıklar olsun ya.

• Eee İstanbul, Ankara rantını kaptırdılar. Yem lazım yem birilerine.
  • Avrupa bizi kıskanıyo

• oy verenler dusunsun.
  • Hadi bizim gençliği yediniz de, 25 yaş altı niye bize oy vermiyor diye söyleniyorsunuz sonra. Gelecek çaldınız, bari bugün milletin avundugu telefonu çalmayın ellerinden...

İsraf saraya var, hane halkına telefon lüks demek...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.