Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsun ben hep 1500 tl lik telefon alıyorum
  • iPhone alanlara oh olsun diyen, 4 ayaklı, siyasetçinin en iyi dostu, sallabaşlara, akbaş ve karabaşlara; birileri:

"Size göre ne var? Devlet dediğin refahı sağlayacak, asgari ücretle bile iPhone alabilmeliyiz. Desin

Anlamıyor öküzler.

iPhone pahalı değil, devlet musluğundan halka damla yok, sular siyasetçilere akıyor. iPhone pahalı değil devlet ve gelir dağılımı adaletsiz. Çobanın akkoyunu anla bunu...

• Oohhhh ohhhhh saplayınnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarin jonny sinsi varsa bizim tayyibimiz var. Reis <3

• Bu arada bosverin niye kiziyorsunuz ? En kral xs max i ben 6 bine aliyorum avrupadan. Turk firmalari dusunsun bunu . Almayin bu ulkeden.birsey hatta kiyafeti bile ali expressten alin. Bu ulkeye hersey haram

• Zam haberleri geldikçe mutlu oluyorum. Beter olsun bu beyinsiz halk. Aç kalsın aklı başına gelsin.

• Hükümet zam yaptıkça her şeyi yurt dışından almaya devam ediyorum. %18 kdv ödesem bile yine de bir çok şey ucuza geliyor.

En son 3 yıl önce aldığım iPhone 6s'de yurt dışı cihaz, halen çalışıyor. Kullanılamayacak duruma gelince yine yurt dışı cihaz alacağım.

Temel gıda maddeleri ve kıyafet hariç, yurt içi firmalara kuruş işlemez.
  • Valla beni gram alakadar etmiyor artık... keşke yüzde 300 olsaydı... Ne alıyorsam 2. El en ucuz f/p ürünleri alıyorum. Hiç sıfır elektronik cihaz almadım. Pahalı eşya alıp birinin cebini dolduracağıma dolar alırım daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkeden kaçıp gitmek için başka bir neden daha.

• Nerde ak çomarlar kimse görünmüyor ? Bunlar zevk alıyor anladıkta bizim kabahatimiz ne onu anlamıyorum.
  • Abd nin bastigi ve dunyaya saldığı trilyon dolarlarla herkes gecici refahi yaşadı. Zengin falan olmamistik. Sadece öyle sandi halkin bir kısmı...

• Sıfır devri bitti kardeşim parası çok olanlarla aklı az olanlar zaten sıfır almaya devam edecek. Sadece onlarla devletin ekonomisi dönecek mi acaba ? 4 yıl acayip sıkıntılı geçecek gibi işten anlamayanlar işin başında olmasa bu durumda olmazdık. Aklınızı başınıza alın.

• Telefon yükseltmeyi düşünüyordum bu haberle birlikte vazgeçtim.Artık çok acil ve gerekli olmadıktan sonra keyfi harcamalardan kaçınmak lazım
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Şimdi mi aklın başına geldi Arçelik Beko sahiplerini bir araştır bakalım birde vestelin Sahibini araştır cevap ortaya kendiliğinden çıkıyor tabii bu mantık sorusunun cevabıni beyni olan ve o beynini çalıştıranlar çözüyor

• Evet yoktu. ötv yi onun sayesinde tanıdı ülke.

• Artık ülkemizde 200 usd lik telefonlar amiral gemisi gerisi hayal oldu yüzde 20 gibi bir zam geldi sanirim , böyle vergi olurmu tuşlu telefona dönerim walla

• Bunada alışırız sıkıntı yok .şikayey etmeyin biat edin .van daki saraya bi tuğlada siz ekleyin .

• Bazı şeylerin modeli yükseltilir ama yatırım olur. Araba ev gibi. Telefon modeli keydi bir harcamadır, ihtiyacın yoksa yükseltme kardeşim.

Gelen zam pek hoş olmadı tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugunku zam sonrasi iphone'a direk guncellemeyi yansitan resmi saticilar varsa biri link atabilir mi? sadece merak ettim kaca cikti turkcell vs daha eski fiyat sanirim.
    apple fiyatlari indircek denirken gelinen duruma bak
    samsungun galaxy m10 a10 vb telefonlari yurtdisinda 120-150 dolar arasi degisiyor, bunlarin hepsi venuslerden iyi ancak gel gelelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Bazı şeylerin modeli yükseltilir ama yatırım olur. Araba ev gibi. Telefon modeli keydi bir harcamadır, ihtiyacın yoksa yükseltme kardeşim.

Gelen zam pek hoş olmadı tabi.
    Siz galiba hep 750 TL'lik alan gruptansınız.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.