Ötv denen zımbırtının cep telefonundan neden alındığını anlayamıyorum. Vergi vergi sürekli vergi. Devletin bekasıymış. Tabi biz sürünelim devlet yaşasın. Dünyaya devleti yaşatmak için geldik sanki. Öyle bir düzen yok. Zamanında gazete kuponuyla telefon alırdık. Deterjan kutusundan dandik bir telefon çıkardı. Şimdi 3 kutu deterjan parasına en adi tuşlu telefonu vermezler ki bir de hediye olacak. |
Cep telefonlarında ÖTV kalkacak mı? Bakanlıktan açıklama! (6. sayfa)
-
-
ne devleti ya keşke devlet olsa lafa geldimi devlet kasasını kullanmadan devasa projeler ediyoruz lafa geldi mi devlete para lazım. Asıl mesele kutu doldurmak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 7 Ocak 2023; 21:0:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl ya sürekli Allah kitap diyorlar mümkün değil.
Arabistan'a meraklıysan buraya getirme. YALLAH ARABİSTAN'A hergele seni.
olmayan şeyin haberini yapmak clickbait'ten ötesi değil, yakışmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Ülke vergilerle ayakta
Kaşıkla verip ,kepçe ile almasınlarda.
-
Sakın ötvyi kaldırmayın, vatandaş psikolojik olarak bile rahat nefes almasın, bak sakın ötv yi kaldırmayın mazallah ölürsünüz, aç kalırsınız.
-
Her şeyi herkes kullanırsa dünyada düzen bozulur çakışıp kazanmanın fakir zenginliğin ne değeri olurdu. Herkes zengin olsaydı kim üretim yapıp üretimi gerçekleştirecekti herkes yatardı zengin çömertliği fakir sabrı ve kanatı yaşayacaktı ama insanların gözü doymuyor halen başkasının cebinde gözü bu dünya toplama yeri değil, yolculukta ihtiyaç olduğu kadar erzak kâfi
-
Gazozdan ötv alan adamlar telefondan ötv mi kaldıracak?
-
Teknolojik her türlü alet edevata (sadece telefon değil, otomobil dahil) sahip olmamıza garezi olan bu yönetim ancak seçime kadar göz boyama amaçlı yalandan ufak bir indirim yaparsa yapar, o da zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ocak 2023; 19:36:0 >
Ben 25 parti yok demedim. Bu 25 Ak partinin alternatifi değil diyorum.
-
Gayet alternatifi. Mülteci sorunu ekonomik sorunlar siyasi sorunlar huzursuzluk, eğitim kalitesizliği, adaletsizlik sağlık sektörü (randevu almaya çalış) say say bitmez. Nereye iyi gidiyor demek kötüye gidiyor. Kötüye gidiyorsa değişim şarttır!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel kardeşim ben bu sorunlar yok demiyorum. Ak partiyi sil kafandan şimdi. Saydığın sorunlara hangi parti nasıl çözecekmiş nasıl planlar yatırımlar yapacakmış anlat.
-
Bende sana diyorum Türkiye ülkesini değil 2 araba vergi devlete 1 telefon devlete veren hangi ülke yöneticisi var Türkiye değil bak dünya da??? Say ülke isimlerini... Çözümü belli ÜRETİM. 5 li çete para aktarma yapmaması bile yeterli cevap
Yeterli değil kardeşim ben koyunum ya bana anlatman lazım. Ben körü körüne sizin gibi inanmıyorum koyunum ben. 5li çete 15li çete desenizde ban kim hizmet için yol köprü yaparsa benim için kabul. Bi yolsuzluk veya usülsüzlük biliyorsan git mahmekeye söyle.
-
ülkenin bir kesimi dehşet kayırılıyor rahata alışanları asgari ücrete döndüremezsiniz...
izninizle açıklayayım, koyun olmak tabiri şöyle açıklanıyor: maaş artışınız hesaplanırken makyaj ile oynanmış rakam baz alınırken, ihtiyacınız olan her şeye %100 ila % 300 zam geliyorsa, size "vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik" diyenlere tapınıyorsanız, siz koyun oluyorsunuz.
açıklama yeterince açıklayıcı mıydı?
Güzel kardeşim ben Ak partili değilim. Haşa Allahtan başkasının ibadete layık olmadığına iman ediyorum.
Türkiyenin sorunlara hangi parti nasıl çözecekmiş nasıl planlar yatırımlar yapacakmış anlatın. Karar verelim diyorum. Ak partiyi 20 yıldır biliyoruz sizde anlatın. %300 zam olmasın diye ne yapılacak söyle, ne önlem alınacak anlat diyorum.
Do you want me to write it down english? Or you get it?
-
öncelikle muhalefetin açıkladığı şeyleri siz okuyuverin. ben niye anlatayım?
bonus olarak, ak parti de ak parti diyorsunuz, şu an ülkeyi muhtarlar birliği yönetiyor olsa, inan ki bundan kötüsünü yapmayı beceremez. ülkenin içinden geçtiler, sen alternatif kim diyorsun. gülünç bir durum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X