|
Cep telefonlarında ÖTV kalkacak mı? Bakanlıktan açıklama!
-
-
Şubat Ocaktan, Mart Şubattan, Nisan Marttan ....
-
ÖTV kalkmaz. İmei kayıt ücretlerine boşuna zam yaptılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim altın yumurtlayan tavuğu keser.
-
Halk adına, gençlik adına ne yapılmış ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğuda bayram havası...
Az kadlı
Bunlara guvenmeyip zamaninda yurt disi + IMEI kaydi yaptim. Ben hicbir zaman bunlarin insanlari icin bir sey yapacagina inanmiyorum. Oyle olmasaydi secim icin EFT cikartmazlar, asgari ucrete 55% zam getirmezlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurt dışından fazlacana ithal edildiği için vergi konması normal. Yurt içinde üretilenlere teşvik verilir ise fiyat düşebilir doğal olarak.
Dua edelim daha da çıkmasın..
Kılıçtaroğlunun bir twitine bakar bu iş
Muhalefet gelse kaldıracak mı sanıyorsunuz. Muhalefet de popülist para saçma moduna girdi. Sgk yı hükümet muhalefet el ele verip batırıyor. Araçtan vergi kaldır telefondan kaldır 1 yılda daha beter oluruz. Kimseye güvenmiyorum artık. Akıl dışı bir çılgınlık moduna giriyoruz.
Millet sörf telefon almak için pasaport çıkartıyor kimlik yeniliyor Gürcistan ırakta izdiham oluyor acaba neden olabilir sayın bakanım
en azından 3-4 taksit getirselerdi telefonlara.
-
Bunlar gitsinler de kim gelirse gelsin. Asıl çılgınlık hala bunlarla yola devam etmeyi düşünmek.
-
halkın yararına bir işleri olmaz ki... tek bildikleri pudra şekeri...
-
ötv kalkmaz bu ülkede boşuna kimse kimseye ümit vermesin zaten hazinenin en büyük gelir kalemi.
Ötv kalkarsa oy vermem
-
Aynı düşüncedeyim ama son faaliyetleri muhalefetin de pek akılcı düşünmediğini gösteriyor bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Halk adına, gençlik adına ne yapılmış ki ?
|
Bunlar gitsinler de kim gelirse gelsin. Asıl çılgınlık hala bunlarla yola devam etmeyi düşünmek. |
Kılıçtaroğlunun bir twitine bakar bu iş
|
Bunlara guvenmeyip zamaninda yurt disi + IMEI kaydi yaptim. Ben hicbir zaman bunlarin insanlari icin bir sey yapacagina inanmiyorum. Oyle olmasaydi secim icin EFT cikartmazlar, asgari ucrete 55% zam getirmezlerdi.
|
Şubat Ocaktan, Mart Şubattan, Nisan Marttan ....
|
Millet sörf telefon almak için pasaport çıkartıyor kimlik yeniliyor Gürcistan ırakta izdiham oluyor acaba neden olabilir sayın bakanım
|
+1 2023 Bütçesinde Faize giden para = 566 milyar TL Diyanet bütçesi = 36 milyar TL Cumhurbaşkanlığı harcaması = 3.7 milyar TL(2022) ÖTV kalkması için yapılması gereken eylemler: ¶ Sandıkta akepe ampülünü söndürmeli ¶ Faiz sıfırlanmalı. ¶ Diyanet özelleştirilmeli. ¶ Cumhurbaşkanı Çankaya'ya taşınmalı. Kaçak saray kiraya verilmeli. ¶ Üretime hiçbir katkısı olmayan İmam hatip okulları her ilde 1 okul olacak şekilde azaltılmalı. |
telefonun ötv si mi olur? bu temel bir zorunluluk. ben aldığım her üründen bir tane de devlete neden almak zorundayımki. Devlettekilerin bindiği alakasız derecede fazla olan lüks arabalar, geçmediğim köprülerin garantileri, gereksiz gereksiz yapılan harcamaları neden karşılamak zorundayımki ben.... |
Durmak yok soymaya devam
|
Benzer içerikler
- twitter video indirme nasıl olur
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp gizli sohbet
- whatsapp mesaj sabitleme
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X