Şimdi Ara

Cep telefonlarında ÖTV kalkacak mı? Bakanlıktan açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
9.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun ötv si mi olur? bu temel bir zorunluluk. ben aldığım her üründen bir tane de devlete neden almak zorundayımki. Devlettekilerin bindiği alakasız derecede fazla olan lüks arabalar, geçmediğim köprülerin garantileri, gereksiz gereksiz yapılan harcamaları neden karşılamak zorundayımki ben....

• Öğrenci kimliğiyle iPhone pro Max satışları patlayacak desene. Yeterli denetim hiçbir zaman yapılmadığı için vatandaşımız bu uygulamayı da sömürmenin bir yolunu bulur.

• Hatırlayalım: "Bunlar daha iyi günleriniz!"

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soru yanlış. Cep telefonlarında yeni vergi ne zaman?

• 99 depreminde deprem mağdurları için çıkartılan ÖTV, devletin en büyük gelir kalemi oldu

• Ötv kalkması için hükümet kendi zevk i sefasından kısmalı.
    Sizce bunlar lükslerinden vazgeçer mi? 1150 odalı saray yaptıranları tanımanız için daha ne lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir haber başlığı? Başlığı ayrı, içeriği ayrı. Kalmayacağını bildiğiniz halde neden başlıklar "Kalkacak mı?" diye yazıyorsunuz ki?

Allah aşkına yeter, milletin boşa vaktini almayın.

Ne demiş?;

"Telefonlarda ÖTV sıfırlama veya ÖTV indirimi gibi herhangi bir gelişme olmayacak"

Olmayacak diyor, Allah aşkına dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan şey bizim ülkemizde NEDEN var?!?!?!

Ulan yapamıyorsunuz, üstüne bir de elalemin yaptığı aletleri bizlere özel tüketim olarak 5-10 katı fiyatlara satıyorsunuz. Yazıklar olsun böyle devlete, hükümete.
    Kendi ürettikleri ürünleri kendi vatandaşından bile vergi denen saçmalığı almıyorken, bizim gibi milletini soyan bir ülkenin, daha doğrusu devletin şeytanın dahi aklına gelmeyecek saçma sapan soygun davranışları başka bir evrende göremezsiniz!
    Diyecek söz bulamıyorum, ülkeyi bu hale getirenlerin, kul, yetim ve fakirin hakkını yiyenlerin de dahil hepsini Allah'a havale ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gelecektir. %90.

Acayip zordalar. Yapmayacağız diyorlarsa kesib olacaktır.

• Telefon günümüzde özel tüketim değil artık bir ihtiyaçtır.Hala bunlara oy verecek kafa varsa gitsin versin artık kimseye acımıyorum.Hayatımın en güzel yıllarında bu iktidarın yüksek kur yüksek vergi dönemine denk gelmem çok acı.ne bilgisayar,ne konsol,ne telefon ne de oyunları gönül rahatlığıyla canım yanmayacak şekilde alamıyorum.ceh3nnemde yansınlar

• Ötv vergisi kadar saçma bişi yok. Kademeli olarak yıllara yayarak kurtulmamız lazım. İlk olarak Ötv eklendikten sonra alınan %18 kdv gibi bir saçmalıktan başlamak lazım. Vergininde vergisini veriyoruz.
    Ah muhalefet kale boş beceripte gol atacak adamları yok.
  • Yapmayın zaten biletinizi bu halk kesecek sizin

• EYT için de aynı olay olmuştu, seçim kaybetsek bile getirmeyiz demişlerdi, aynı mevzu olacak göreceksiniz…

Tüm ÖTV dahilindeki alımlarınızı erteleyin :)

• bulmuş koyun, bir sana bir bana. bir de cengiz'e. onu unutmamak lazım.

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    Tek sebebi var ticaret 14 pro max sanki zaho varmiydiki millet eli bos döndü görende zaho gürcistan heryer 14 pro max var sanki çoğu kaziklandi arizali ürün satildı.

• ssmm kullanıcısına yanıt

headshot...  

• Durmak yok soymaya devam

• eko35/5 kullanıcısına yanıt
    Erbil’e gidecektiniz orda mevcuttu dünya genelinde pro ve pro max sıkıntısı vardı onu göze alacaklardı.haliyle bulunmayan ürün pahalı oluyor.256 gb 1750 dolar fiyat çekiyor millet

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Nasilmiş o twit ne yazacakki ne atsa sıkıntı cıkiyor aman twit falan atmasin

• Ötv kalksin ama çikan yeni telefonu bizden başka bu kadar talep eden yokki cünkü seninki iyi benim kötü mantigi bizde var adamlar yokki umirlarinda bile değil 14 pro max ne yapıyor kuşmu konduruyor Türkiyede hava atma olayindan başka bir işe yaramiyorki 8500 tl para aliyor telefonu pro max bu yani gelişme

• gun kullanıcısına yanıt

Yurt içinde üretmeye kalkan büyük bir firmamız sayesinde geldi o vergi Gün. Sen de böyle diyorsan.

hangi yerli ürün diye sorayım sana?

Vestel mi?

GM mi?

Casper mı?

hangisi arkadaş hangisi.

xiaomi gitmiş en giriş seviyeyi üretiyor. Realme yine aynı.

3 tane segment ürettir düzgün. İsteyen istediğini alsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.